32

Анонимен

преди 1 година

До До 21/24 "Ще усетиш скоро в магазина и зимата кой от кого е зависим повече" За да усети кой от кого е зависим повече, трябва да живее и в пРосия едновременно, за да следи как са там нещата. А в пРосия никой нормален не иска да живее. :)))))

31

баба мара

преди 1 година

я изчезваи от хоризонта чугунени глави съсипаха европа след 77 години миртези са за межд съд вместо преговори и мир изпращат оръжие ами направетефинансов одит на украина да видим къде са парите

30

тити

преди 1 година

А Борел е зависим от разпиратор. Явно пак е забравил да си пие хапчетата.

29

Анонимен

преди 1 година

До Чичо Пенчо Тя Европа почти е фалирала ,нали това беше целта на краварите .

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 "По два пъти децата ми бяха на бригада в САЩ и всичко, което донесоха от там, беше троизведено в Китай." Ми да не си възпитавал кл-ри. Както си ги възпитал така са купували. :)))) Да ги беше пратил на бригада в Сибир. :)))) Оттам щяха само руски неща да ти донесат :)))

27

Въй!!!

преди 1 година

Фалшиви "бодряшки" изказвания, целта е ясна - не се притеснявайте , държим положението под контрол! Ама май държите на Русия оная работа.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 "Смешно е човек от най-бедната държава в ЕС..." Руските мегафони ме скъсвате от смях. Не разбрахте ли, че при нормалните хора такива опити за засягане водят само до насмешка? :)))) Това да не ви е пРосия, където мужжжика се навежда на всеки, който представлява "властта" ?

25

Старите хора казват

преди 1 година

Много баби, келяво бебе! Те това в ЕС днес! Хиляда началника се обаждат от всички страни да лаят един пре друг и накрая инфлацията в Европа в над 30% за 4 месеца и мащабни производства са подложени на риск от закриване поради недостиг на суровини. А тия баби все Русия погребват.

24

Анонимен

преди 1 година

По два пъти децата ми бяха на бригада в САЩ и всичко, което донесоха от там, беше троизведено в Китай.

23

Ментора бай Иван

преди 1 година

Точно обратното е САЩ и ЕС са силно зависими от Русия!Русия с БРИКС са си самодостатъчни!

22

До 21

преди 1 година

Ще усетиш скоро в магазина и зимата кой от кого е зависим повече.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 "Тоя май се мъчи да се самоуспокоява" Когато чуеш как Лавров, Песков и Захариева вкупом започнат да реват, че "Запада" не иска да води преговори за прекратяване на "специалната операция" в Украйна, ще знаеш, че е започнало да им пари на мужикистанците. :)))))) Засега още топят мазнинката трупана две десетилетия за тази "специална операция", но нещо много бързо се топи. По-бързо от очакваното. :))))))

20

Анонимен

преди 1 година

Бъркаш дядка, бъркаш и то много. Май ЕС и САЩ завият от Русия.

19

do 18

преди 1 година

В същност даядката се е изказал доста адекватно, за разлика от теб. Не случайно Путин и коня му се тръшкат, че запада им е обявил икономическа война.

18

Анонимен

преди 1 година

До Абе 15. Смешно е човек от най-бедната държава в ЕС да нарича Русия пРосия. Кога и от кого е просила Русия би, приятелю? Сигурно си възхитен от т.пото си остроумие.

17

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези продукти,телефонни апликации и кино фантасмагории? Реалните стоки се правят в Азия. Всички сме зависими от тях.

16

Анонимен

преди 1 година

Тоя май се мъчи да се самоуспокоява,че такава я надробиха,че следващите 100 години няма оправяне...

15

Анонимен

преди 1 година

Без да се чете мнението на този младеж, просто е задължително да не се появява публично поне да дава мнение. Срамота, живеем в друг век, с другомислещи хора поне на средна възраст, този дядо има мислене от преди мнооого години, няма навика да мисли с днешна дата. Каквото и да каже, той е обременен от миналото, където и да се намира, Европа направо е изтървала юздите на съвремието.

14

Анонимен

преди 1 година

С тези предатели и калпави " командири" на ЕС сме за никъде,! Бастърдисаха го

13

Анонимен

преди 1 година

И какво от всичко това? Да не би сега пък да са се загрижили за Русия?