24

Анонимен

преди 1 година

Радев надмина Бойко по лъжи, това е престъпник и национален предател , времето ще го докаже, Висш пилотаж , но на всеки който след играта отдавна му е ясно каква стратегия гони, тримореца. Когато избяга няма да има място къдетода се скрие, по-зле е и от К.Петков, Борисов, Доган, ще го разберат масовката но прекалено късно

23

Анонимен

преди 1 година

Божков е развързал кесията за покупка на депуатати

22

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков започна с лъжа за една декларация. Асен Василев започва с лъжа за една декларация.Бившият премиер излъга, че не е канадски гражданин.Искащият да е премиер излъга в декларацията си до КПКОНПИ за 2021 г., че притежава само един апартамент от 54 кв.м., купен през 2016 г., а живее в луксозна резиденция на 4 етажа на ул. Чаталджа 3 в София, заедно с Виолета и Даниел Лорер, който е кум на Кирил Петков. Една подробна проверка ще установи чии фирми са я построили преди 2 години и защо там са се провеждали срещи с отбрани журналисти в предизборната кампания.

21

много трият

преди 1 година

пиша за 13 той станал 12 ,след малко не знам, стига с тоя бан бе !

20

Анонимен

преди 1 година

Ясно е само едно . От американското посолство са им забранили да влизат в коалиция с ИТН заради ветото за Македония . Американците мразят национално отговорни партии . Не вярвам Кирето сам да е решил да изгони 70 дипломата . От сто километра си личи че няма толкоз мозък у главата. Онова пътуване в Украйна е имало за цел да подготви почвата за това което са искали американците. Тия не вземат никакви решения сами.

19

555

преди 1 година

ПП продължава да се надява , също както лисицата като гледала как се люшкат топките на коча ,се надявала да паднат. В точката в която се разделят надеждата и разума, се намира мястото в което избуява лудостта.

18

Анонимен

преди 1 година

Внимание! Днес-овският админювец трие "***", "комуньо" и "комунист" като мръсни думи - моля, съобразявайте се - не ги използвайте, или поне ги заменяйте със синоними - "спасител", "светец" и "бащица на лозунгите и комунистическата пропаганда".

17

25%Маке

преди 1 година

България на 3 реки, другият път първо мислете преди да действате

16

като 13

преди 1 година

Може да пиш само някой от хранилката на герб ,които като чуят за ново компи и им падат чейнетата !

15

Анонимен

преди 1 година

Прасето, Со.пола и Винету, ДПС и Герб ви го набиваха и искате още кражби.

14

До 8

преди 1 година

Друго си е да си завършил милиционерското у да управляваш Държавата като мутренската си фирма Ипон.

13

истина

преди 1 година

В мътна вода Кирито лоши шарани със златна кукичка.

12

Анонимен

преди 1 година

Браво Асене. Смачкайте Мафията ГЕРБ-ДПС и проектът им ИТН.

11

Анонимен

преди 1 година

Ако тоя стане премиер и ПП останат на власт, аз лично отивам на протест с яйца и гнили домати. Не желая да живея по техните правила!!!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Ко каза, ко?

9

Анонимен

преди 1 година

Мъни, мъни, мъни..

8

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

А ТИЯ ДЕТО СА НАПИСАЛИ СЦЕНАРИЯ ДАЛИ ИСКАТ РЕФОРМИ

7

Анонимен

преди 1 година

Изключителен скандал е да назначиш за финансов министър и сега за МП лице, което така е управлявало собствената си фирма, че тя е фалирала и оставила дългове за почти 9 млн. британски паунда. Този ококореният дори е измамил и сътружниците си и е съден в Англия. Но това ссмо в гетото България може да се случи.

6

Анонимен

преди 1 година

НАБЛЮДАВАЙТЕ ОТ КОИ ГРУПИРОВКИ ИЗЛИЗАТ "ВЪЗМУТЕНИ И УМОРЕНИ" ДЕПУТАТИ ОБЯВЯВАЙКИ ЧЕ НАПУСКАТ НС, СЛЕД ТОВА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ ГИ МОЛИЛИ КОЛЯНОПРЕКЛОННО ДА ОСТАНАТ В ПАРЛАМЕНТА И ДА СА НЕЗАВИСИМИ, А ПОСЛЕ ГЛАСУВАТ ЗА КОКОР- В СРЯДА ЩЕ ГИ УТОЧНИМ, НО ТОВА СА ЯРОСТНИ БОРЦИ С КЮЛЧЕТА ПАЧКИ ЧЕКМЕДЖЕТА- ТЕ ТАКИВА ЕВТИНКИ ЦИРКОВЕ И ДРАМИ Е НЯМАЛО ДАНО НЯМА И ТРАГЕДИИ ПАК ГИ ИЗБЕРЕТЕ И ЧАЛГАРИТЕ И ВЪЗБУДЕНИТЕ ИНАЧЕ ЩЕ НАСТАНЕ СКУКА- Е НА ЛИПСВАТ МИ ДУДНИТЕ НА СЕСТРА ГАЛЕВА, МРАВОЯДОВ СЕКРЕТАРКАТА МУ

5

Но вече

преди 1 година

Излизат и други данни за зависимости на хора от МС. Вече се говори открито. Нека депутатите на БСП да помислят дали Корнела не води към тотална катастрофа БСП и дали не е дошло време да се еманципират от кликата около нея