176

Лейди Годайва

преди 1 година

Я собственно, сорвала свои одежды, дибидюсь голая на лошади прыгнула, и вот как хорошо себя почувствовала!!!

175

Анонимен

преди 1 година

До Хохохо а ти право в канала...

174

aZ-ът

преди 1 година

. Навсякъде по света - посредствено гюрме, разглезено от фондации и НПО-та, което никога не е ритало топка, не е яло бой от приятели - въобще не се е сблъсквало с ИСТИНСКИЯ живот. Не знае как работи света. Докарват го от приказки, опаковка без съдържание. Еми днес една жена ви показа как работи света. Направи ви за смях. ***. Кл*ни. Еми Кирчо, това е разликата в мащаба моето момче. Дори ои руските тетки имат по-големи таш.. от теб. Тва е положението. Една жена ви смля.

173

Анонимен

преди 1 година

Киро е маша. Министър председател реално е Лена. Понеже ангелите му са слаби (като на баща му, който навремето избяга с любовница) са внедрили Лена от чуждо посолство и нашия се хвана като балъk на куката.

172

Гиб Мелсън

преди 1 година

В крайна сметка трябва да сме благодарни на Киро Украинеца, защото благодарение на него в близките 50 години евроатлантици няма да помиришат власт. Само ще я сънуват властта оттук нататък. Ама тъй е, който преяжда после минава на гладна диета.

171

Анонимен

преди 1 година

Сбогом американски расисти, вий не плачете на тръгване, там в Небраска ви чака вашия роден дом!

170

Анонимен

преди 1 година

Кириле, никога няма да си изпратя детето да учи в Харвард. Доказани креттенни с Асен. Брецаш като биволи а, на български. Не учил никога дипломация, ама изпълняващ директивите на Америка. Смешкооо

169

Анонимен

преди 1 година

Няма друга такава държава в която управляващите толкова много да защитават и обичат друга, а не собствената си родина. Няма шанс за България с толкова много родоотстъпници. Интересно ми е, какво щеше да стане ако тяхната любима Кравария гони български дипломати. Как щяха да реагират местните краварофили? Най-вероятно щеше да се говори, че сме си го заслужили.

168

Анонимен

преди 1 година

От години избягвам да зареждам в Лукойл. Точно защото са мафиоти. А бензинът им не е по-евтин.

167

Анонимен

преди 1 година

Сайта носи отговорност за мнения и коментари които могат да вкарат България във война независимо от това кой крив кой прав.

166

SPEECHLESS

преди 1 година

У МЕНЯ НЕТ СЛОВ! МИТРОФАНОВА - ПОШЛА НAHYU!

165

Хохохо

преди 1 година

Късай м.а...скъсай си и дрехите, яхвай кон и право в раша!!!

164

aZ-ът

преди 1 година

Толкова е жалък Кирчо. Първо кат си такъв юнак и ще гониш дипломати - защо не изгони нея?! Нали си ерб*п бе ? Или поне зам-посланника изгони? Те ми гонят консулите - чиновници, дето издават пасавани. Второ-като си мъж, дръж до края бе - уж ги гониш, после им се молиш да не затварят посолството?! Че чак почнал се обяснява за руския народ и култура? Нали това искахте - да ги изгоните? Еми-нали си тръгват?Една тетка, една жена - в рамките на 24 часа ви разката. Показа на целия свят колко струвате.

163

Анонимен

преди 1 година

грам не ни дреме са братушките, да си хващат парцалите и Ф16 обещанията и бегом към Вашигтон!

162

Анонимен

преди 1 година

Сбогом рашисти, вий не плачете на тръгване, там в Магадан ви чака вашия роден дом!

161

Анонимен

преди 1 година

Аиде всички краварофили да си заминават в САЩ,че не мога да ги търпя вече .Нагли отрепппки.

160

1212

преди 1 година

Няма друга такава държава в която толкова много хора да защитават и обичат друга, а не собствената си родина. Няма шанс за България с толково много родоотсъпници. Интересно ми е, какво щеше да стане ако нещата бяха обратно-РФ гони български дипломати. Как щяха да реагират местните русофили? Най-вероятно щеше да се говори, че сме си го заслужили.

159

Анонимен

преди 1 година

Лицето в момента на Русия в България е Лукойл , който ни граби с левче на литър . Да се маха тая руска зган от България.

158

Анонимен

преди 1 година

Компромис...връщат изгонените дипломати и обявяват Митрофанова за...персона нон грата.....

157

Анонимен

преди 1 година

Айде НПОтаджийте, да си заминават за Америка. Ич ми не е за руснаците, ама вие си пълните касичката от Козяк. Егати продажниците взимаш пари от чужда държава, за да съсипваш Родината си.