324

преди 15 години

Никой нормален не кара с 250 км/ч, ако знае и каква е магистралата и кой се движи по нея. Но дано тази случка подсети тези, които летят ниско с колите и моторите си, че ако не им пука за живота и здравето на околните, то и те самите не са безсмъртни, колкото и да си мислят обратното, след като позабогатеят и си купят някое скъпо возило. Слава богу, че не е пострадал невинен човек в цялата ситуация.

323

сена

преди 15 години

Бог да го прости, но за мен той си е виновен, не може да си баща на 6 годишно хлапе и да се правиш на състезател, пълно безхаберие и нихилизъм...

322

преди 15 години

Moje nyakoi da go e gonil, nyakoi piyan shofyor moje bi edva li ne?

321

Headman

преди 15 години

Pochivai v mir Dimi. VINOVNI SA BG CHENGETATA!!! KADE SA TEIA GADOVE PODKUPNI! NE MOJE DA IMA RED BEZ NADZOR I KONTROL. NIAMA KONTROL BEZ SILITE NA REDA! KADE SA??? PODKUPNI TVARI INTERESUVAT SE SAMO OT 20te SI LEVA. TEZI KOITO KARAT S BESNI SKOROSTI SA SI VINOVNI ZA POSLEDSTVIATA, NO TIAHNATA SMART SASHTO TAKA E I NA RACETE NA KATAGIITE KOITO MESTO DA SI VARSHAT RABOTATA SI LASKAT CHEKII PO PATISHTATA NA BG!

320

преди 15 години

Може пък да е искал да се перне, знаем ли ние точно какво е мислил???.....

319

f

преди 15 години

трябва да забранят интернета за лигльовци като тебе,и магистралите за самоубийци като него

318

Анонимна

преди 15 години

Минути след катастрофата случайно минах оттам. Беше потресаваща гледка. Бог ни е дарил с разум, за да го използваме. Жалко за Дими. Искрени съболезнования на близките му.

317

преди 15 години

ей мухлъо сма4кан ...за анонимен с коментар под номер 306.пожелавам ти да караш с 50 да не си виновен и да убие6 4овек (6тото и тва го има) и да го лежи6.6тото ако кара6 зна4и все някога си създал опасност...това 4е ни6то не е станало е късмет и съдба,ама 6том говори6 така гадно 4е ти е яко като умират хора ти пожелавам от сърце да лежи6 и да те друсат гадните ***....4есно ти казвам ако си ми пред о4ите 6те ти се изпюя с кеф в лицето

316

мото

преди 15 години

Първо - моите съболезнования на близките на Дими. А понататък защо все "специалисти" "мотористи пишат тук. Сигурни ли сте с каква скорост е карал?? Ведели ли сте в какво състояние е пътното платно?? А дали някой "опитен", като вас, шофьор на автомобил не е причината?? Само споменавам, че говоря от личен опит и причините много по-често са или пътното платно или "опитни" автомобилисти. Само че нито хората "грижещи" се за пътното платно, нито автомобилистите ще си признаят вината.

315

преди 15 години

Откъдето и да го погледнем , е постъпил безотговорно !!Жалко , че от глупост си замина млад и остави жена и малко дете !!

314

преди 15 години

Напълно съм съгласен с тебе, тя Антоанетка нещо се е объркала или си е сбъркана. Не можеш да съчувстваш на човек, който си се убива сам от глупост (щото това не е точно самоубийство).ДЪЛБОКИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ НА ДЪЩЕРЯ МУ. за тях ми е мъчно и само на тях съчувствам -ДИМИ е ***... или как беше хубаво или нищо еми аз няма да кажа НИЩО.

313

преди 15 години

не мога да повярвам ...ама май той си е виновен ... както много други "мотористи"

312

306

преди 15 години

Антоанетке, миличка - на 31 години съм. Никой не ме е мачкал, както би следвало да се досетиш. Казвам ти - нямам никакъв толеранс към хората, които застрашават моя живот и този на близките ми. И мразя такива като теб, които толерират убийците по пътищата.

311

преди 15 години

Преди няколко годиних станах свидетелка на катастрофа с мотоциклетисти,видях ги как се движеха в града с висока скорост,шофьора на мотора как реши да минава на зиг заг между колите мотора му поднесе и се сурнаха на земята,удариха се в една друга кола,освен шофьора имаше и още един зад него на мотора и онзи без каска.Това да гледаш как човек се търкаля като кукла по пътя и минава под гумите на колите е меко казано неприятно.Добре че всички коли успяха да спрат навреме И всичко защо заради високата скорост и не спазване на правилата.АМАН от такива майстори шофьори.Заради шофьора пострада и другото мом4е,слава богу че нямаше повече пострадли.Някой хора просто нямат мозък.Това Е!!!!Няма да коментирам нищо повече!!!!

310

kyky

преди 15 години

в момента, в който дими е почнал да кара със 121 км в час,той е бил убиец на магистралата.тези, които са можели да бъдат убити от него са имали късмет.бог да го прости, но ние не можем да му простим че се е превърнал в убиец.това че е убил само себе си - не е оправдание.

309

Дебелия

преди 15 години

Почивай в мир Дими!PS: Трябва да забранят интернета за ***!

308

!!!

преди 15 години

Specialno za "bankata" ...iskreno ti pojelavam i teb da prebroim na esen!!!!

307

Antoaneta

преди 15 години

Анонимният 306 е или пенсионер,мачкан,мачкан и мачкан,или шизофреник,попаднал случайно тук.Жалко за Дими!България има нужда от младите си хора,от младите си специялисти.Тази смърт е нелепа,но е вече факт.Съболезнования нна близките!

306

преди 15 години

Радвам се за тази новина. Но не злорадствам. Просто дълбоко вътре в мен чувството за справедливост е задоволено. Всички, които карат по опасен за другите начин заслужават да им се случи това, с което застрашават невинните хора. Това важи не само за мотористите, но и за пияните шофьори, тези с многократно превишена скорост, тези с безрасъдните изпреварвания и т.н.*** ГАДОВЕ!!!

305

преди 15 години

Моите искрени съболезнования за Ива и детенцето!Жалко че един млад човек си е отишъл от този свят.Нека сведем глави и си вземем поука че дали е известен или не един човешки живот е загубен.Коментарите са най-различни и не са от злоба нито от простащина.На всички ни е писнало никой да не се съобразява със законите и правилата за движение по пътищата,а и не само!Да популярен човек е бил,но не е единствения който заради висока скорост оставя жена и деца да страдат.На всички ни е ясно че освен малко шум който ще се вдигне покрай катастрофата нищо няма да се промени.Бог да ги прости и дано са на по-добро място,онези който са загинали по пътищата на България.