66

Анонимен..

преди 1 година

Сега новите като приключат с управлението ще се запознаят с много прокурори, защото се отваря много работа. А Бойко? Естествено на бял кон.

65

силно загрижЕна

преди 1 година

Хей Борисоff, имаш ли ток в зайчарника?

64

Бойко съм

преди 1 година

До 123: Дали воня не е важното, важното е, че караш по пътищата и се возиш в метрото построено при Герб ... неблагодарник!

63

ТИ ДОБРЕ

преди 1 година

ЛИ СИ. ИЛИ СЕ МАЙТАПИШ НЕ МОА РАЗБЕРЕМ. ХАРВАТСКА И ОСОБЕНО СЛОВЕНИЯ. В СЛОВЕНИЯ МИН. ЗАПЛАТА БЕШЕ ДВА ПЪТИ И ПОЛОВИНА ОТ КОЛКО ПРИ ТУЛУПА ТУК. И ХЪРВАТСКА БЯХА И СА ПО ДОБРЕ. РУМЪНИЯ СЪЩО СА ПО ДОБРЕ.

62

Бойко съм

преди 1 година

идвам на бяла джипка есента!!! Плачете червени, харвардци, чалгарчета!!!

61

Профсъюзите

преди 1 година

(лидерите) само плачат по тв. студиата. Нищо не са постигнали!

60

анализатор

преди 1 година

Защо ми блокирахте коментара?Ще го повторя:кога Буци ще заминеш за затвора,но завинаги?Повдига ми се като ти видя физиономията,или ти чуя името.

59

Анонимен

преди 1 година

Бойко е нагъл, защото знае че зад него стои САЩ, ФРАНЦИЯ - Макрон, Германия - Меркел ! Знаят за всичките му далавери, но за тях е по важно той да ги слуша и така си затварят очите, пък и той си краде от собствения народ !!

58

Бойко съм

преди 1 година

При мен се строеше и нещата вървяха фиска го оставих на 8.7 Милиарда ... сега една лопата асфалт не са сложили, цените в тавана на ВСИЧКО, фиска 4.5 Милиарда ...Аз съм крадец, те са много Убави ... ба ла ми зальо хани!

57

КО КО КАЗА?!???!.

преди 1 година

Тоя хептен изфиряса. ТА те на последните избори те биха. ДЪЛГУНА също. БСП и ДБ бяха в управлението. СЛАФЧО ти е поставено момче за всичко. И пак си вън от играта. НЕ, ЧЕ тия много биват. Ама ти 12 ГОД се оля да крадеш и да даваш на твой те хора.

56

ех Буци

преди 1 година

герП и лидерО им са до долеееее........

55

Асанко шекер мала

преди 1 година

Браво на великия победител, винаги черпи с чубапчета, биричка.......

54

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов не е в затвора единствено, защото го пазят САЩ и го държат с компромати, за да ги слуша!! Иначе отдавна да е в затвора, и Гешев няма да може да му помогне! Дойде Лаура Кьовеши в България и на другия ден Бойко го заключиха, но й се обадиха на кьовеши от САЩ и й казаха да мълчи и оше на другия ден нямало доказателства срещу Бойко!

53

хи-хи-хииии

преди 1 година

Ти Боренце "побеждаваш" само с хартиени бюлетинки......

52

Бойко съм

преди 1 година

скалъпиха 2 колажа с килчета и пачки срещу мен и вие клъвнахте ба лъ ци. Плащайте Промяната сега!

51

Нострадамус

преди 1 година

Това е един рядко нагъл и безочлив ***. Цялата шайка ГЕРБ са такива.

50

Анонимен

преди 1 година

Пенсиите се увеличиха след идването на Петков, Буци лъжеше и мажеше 11г., накрая се смили да хвърля по 50 кинта от жипката :)))

49

Олигофрени или

преди 1 година

Т.rollove, това са единствените 2 групи които отричат направеното от Герб и величаят Киро и Хасан които и ремонт не можаха да направят на построеното камо ли те да построят нещо!!!

48

Анонимен

преди 1 година

Капи ди тути капо е непобедим с милиардите.

47

ДПС Фен

преди 1 година

Чисти по места, чисти до дъно и дай път на млади, знаещи и можещи хора!!! Вмирисали сте се в много области/администр./, от корупция и жажда за власт и комисионни, на едни изпечени селски тарикати, които не спират да ти ловят шарени пилци!!! Примери много г-н Борисов! Мислиш си всичко е ок горе, Томислав, Митов, Теменужка,.... а долу бълвоч, не знам какво трябва да се случи, за да пренаредиш листите и да дадеш шанс за друга, коренно променена визия на партията си!