97

Германец

преди 1 година

Бугаретата искат да са шеснайста республика. Убедете ме в обратното :)

96

Не искам

преди 1 година

пропагандираната от тебе България,с фалшиви характеристики,шуробаджанашки връзки(и такива от приятелски кръгове),робуване на чужди идеи и принципи, обслужващи чужди кръгове.Какво направи досега?Уволни куп чиновници и ги замени с твои хора.Приказките за битки с корупция,мафия и други бомбастични формулировки доведоха да срив в работата на ред държавни учреждения,огромна инфлация,скок на цените,обедняване на хората.В повече е да говориш за успехи на правителството,като има само провали.

95

Няма време

преди 1 година

Тия, пък и другите партии ще ги чакаме да се туткат, да се обвиняват и да си връчват мандати и оставки поне още 3-4 месеца...А дотогава?

94

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Христо Ботьов Ботев и Иван Минчов Вазов са голиатите на световната литература.Чел съм други автори,но те са точици пред тях.Така че стига сме се самопринизявали при положение ,че имаме НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ТВОРЦИ!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

93

ГОЧО

преди 1 година

Киро хващай влака за канада докато можеш, че и от там ще те изритат! Ходи разправяй на онияМАЛОУМНИЦИ как си победил!

92

Анонимен

преди 1 година

Абе,оланкоолу , теб вече никой не те пита и не те има за човек, а ти се пъчиш ! Не разбра ли, че си зарязана овца ? Хайде,бегай да бричиш комари !

91

1-н

преди 1 година

чао, чао, нема да ни липсваш, вервам си напреднал сериозно, нема те мислим

90

Гумичка за триене

преди 1 година

При всички положения ти няма да си част от тях Кире, ако не вярваш питай Нинова! За Радев ще говорим по късно през годината!

89

Анонимен

преди 1 година

Противниците на България са: 1. ГЕРБ, защото са корумпирани 2.) ДПС, защото са хлъзгави и ненадеждни 3. Възраждане, защото са с ограничени умствени възможности и фашисти От останалите би могло да се намери мнозинство за България, макар че и с БСП трябва да се внимава.

88

92

преди 1 година

Прав сте. Много центробежни сили и течения има в тази страна....руски. дърпат с всички сили към дъното и регреса!

87

тъй де

преди 1 година

Искаме България да е Швейцария на Балканите, но с такива като Боци Началника, Доган Почетния председател, Дебелянчо и още знайни у незнайни "специалисти", нещата не се случват.

86

Анонимен

преди 1 година

Свети Костадин ще ви оправи.

85

Анонимен

преди 1 година

Имат снимкови и видео компромати срещу Кирчо, този човек не трябва да е във властта.

84

Ed

преди 1 година

Тоя почна да говори като "Възраждане".

83

Анонимен

преди 1 година

ПП плюс ДБ е изборът за благоденстваща, просперираща България. Но т.н. народ, който пращи от "ум" играе сякаш на "бинго": я тук, я там някой да ни оправи. Ама не става. Ние сме като ония китове, които се самоубиват на брега от дезоринтация.

82

Хахаха

преди 1 година

Най-тъмното правителство щяло да се бори.....хахахахаха хахахахаха хахахахаха хахахахаха ГОВОРЯТ ЕДНО А ПРАВЯТ СЪВСЕМ ДРУГО......

81

Кико

преди 1 година

Само ти да не си и който иска да бъде!

80

Анонимен

преди 1 година

До *** Ами защото си си такъв. Защото го купува, бе дръндльо. Спри да купуваш нещо и да видиш как ще поевтинее. Ама вие със заврените си мозъчета в малките си дюпенца, откъде да знаете.

79

Анонимен

преди 1 година

Кирчо, не сикаме Лорер дето раздаде милиони на паразитни ай ти компаниии изпокрадахте всичко и ко *** съсипа от крадене изчезвайте не стига че сте некадърни ами и нагли как да са платени протестите като протестиращите не са за 30 лева, а им раздадохте милиони махнете се бе таапанари

78

Илията

преди 1 година

ПП ще имат много по-висок процент от преди. Така става като се нахвърлят като *** всички на младо правителство на едва 6 месеца. Сега напук повечето хора ще гласуват за ПП