39

Анонимен

преди 1 година

Руснаците стрелят по Киев, само когато нещо ги е заболяло. Беше при потапянето на Москва и при десанта дето два батальона отидоха при свети Петър. Сега кой знае какво е станало, но ще научим, през ноща Путин по спешност е ходил в Кремъл.

38

ДО Zеленски

преди 1 година

Да ама Не - Украинците са на Слънчев Бряг . В Украйна се бие НАТО срещу Русия .

37

Анонимен

преди 1 година

Фашистка Русия няма никакви шансове за успех в тази война срещу Украйна и коалицията от свободни държави в Европа...

36

Анонимен

преди 1 година

Руснаците пак са ударили 3 голи поляни плюс един жилищен блок. Това е като махнеш от новината путинската пропаганда.

35

Zеленски

преди 1 година

До 35. Това е един от най-тъппите коментари, писан е хиляда пъти. А иначе, украинците са истински герои, защото се бият срещу огромно превъзхождащ ги противник и са готови да умрат, но не и да живеят под гнусния кремълски ботуш. Правете си изводите такива путински каппути като теб кого защитавате.

34

Анонимен

преди 1 година

До интерфакс. А това не беше ли планирано да се случи още преди 1 юни.

33

Анонимен

преди 1 година

САЩ явно ще воюват с Русия в Украйна до последния украинец.

32

Сибиристан

преди 1 година

До 31. Ами тогава защо драскате глу.пости.

31

Анонимен

преди 1 година

До шаш. Да бе, да. Шашната е кухата ти кремълска кратуна.

30

Интерфакс

преди 1 година

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров каза, че всички цивилни са напуснали територията на завода на Азот. Цялата територия на изток от река Северен Донец е под контрола на съюзническите сили, това са: жилищният сектор и индустриалната зона на Северодонецк, включително завод Азот, (всички цивилни, които са били използвани като жив щит, са изведени от мазетата), летище Северодонецк, село Боровское. Следва Лисичанск, каза Кадиров в своя информационен канал.

29

Демократ

преди 1 година

До подкрепа. Хе-хе, ***. Целият цивилизован свят изпитва погнуса и отвращение от грозните агресия на сибирските диваци. А на такива зомбирани съветски путиниски олигоффрени като теб им остават само фантазиите като тази, която си написал.

28

Анонимен

преди 1 година

Жалките русофили отново са на барикадите под публикациите за бранят една Causa Perduta с безсмислени коментари... Фашистка Русия ще си получи урока в крайна сметка...

27

Империя на злото

преди 1 година

. Айде спрете най-после.

26

ПОДКРЕПА

преди 1 година

Целия Свят подкрепя Русия във Войната срещу Нацистите от Украйна и Полша . Дори Народите на ЕС подкрепят тази Операция . Само Политиците от ЕС спазват САЩ Политиката , разбира се срещу 1 000 000 долара месечно .

25

Шаш

преди 1 година

Русия съобщава за обкражени 120 западни наемници в гр.Лисичанск в града е настанала паника като са разбрали че съм тях идва чеченски спецотряд.

24

Анонимен

преди 1 година

Русия ще воюва до последния чеченец!

23

Да преговарят за мир

преди 1 година

Украинската армия е в отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ а САЩ искат те воюват до последният украинец.

22

Анонимен

преди 1 година

До УжасНе само не подписаха каквото и да е било, ами укрите застреляха преговарящия защото бил склонен да се съгласи с руснаците.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 - Правилният въпрос е "Какво постигна Украйна като обяви Русия за свой най-голям враг и я принуди да започне военната офанзива"? Защо забрани руския език в населените предимно с руснаци земи, защо започна дискриминизация на всички руснаци в Украйна, защо изгори живи 46 руснаци в Одеса, защо поиска да даде Крим за военни бази на САЩ, защо даде на САЩ 34 обекта за лаборатории за биооръжия....и.т.ни.т.н ???

20

Ужас

преди 1 година

Защо Украйна не подписа мир в Истанбул, кой е виновен за това и за касапницата в Украйна?Всички знаем това е сащ и Англия.