148

преди 15 години

Много сте интересни тези, които критикувате Златина, че защитава Слави и мен, че защитавам Супершоу Невада, Шоу Такси и още няколко други предавания като Вариант 3 и Телевизионен Справочник. като сте толкова умни дайте пример за добро предаване от периода 2001-2008. Не можете нали? Или пък се сещате само за Шоуто на Слави и Биг Брадър? Кое друго предаване от този период е свестно? Идиотското Огледала, кретенското Това го знае всяко дете или пък посредственото Искрено и лично? Само не казвайте предаването на Вучков...

147

преди 15 години

До 157 - zlati.1978 - Това не го вярвам - може да му е скачало и да се е въртяло около него, но чак да го *** в задния двор...... - не си видял/а както трябва явно...Пък кой знае - може да е било кучето на Евгени Минчев.....

146

zlati.1978

преди 15 години

Много сте интересни тези, които критикувате Златина, че защитава Слави и анонимния, че защитава Супершоу Невада, Шоу Такси и още няколко други предавания като Вариант 3 и Телевизионен Справочник. като сте толкова умни дайте пример за добро предаване от периода 2001-2008. Не можете нали? Или пък се сещате само за Шоуто на Слави и Биг Брадър? Коу друго шоу е свестно? Идиотското Огледала, кретенското Това го знае всяко дете или пък посредственото Искрено и лично?

145

zlati.1978

преди 15 години

Абе дано пукнат всички, които харесват предавания- бози като Това го знае всяко дете. Това са хора с "висок вкус", хора, заради които спряха Шоу Такси и заради които може да спрат ПОСЛЕДНОТО КУЛТЕРНО ПРЕДАВАНЕ В БГ - Шоуто на Слави. Хора, които харесват *** Вучков.

144

zlati.1978

преди 15 години

Е тук не си прав. Не съм гей, нито ги защитавам, но съм виждал мъжко куче да *** друго мъжко куче. Значи ги има и в преродата. Иначе и на мен не ми харесва. Всички които мразят Ася и Слави са гейове.

143

zlati.1978

преди 15 години

Дано пукнат всички гейове, които не са толерантни. Нямам нищо против толерантните, които са земни хора. Дано пукнат и тези, които мразят Супершоу Невада, Шоу Такси, Ася и Слави.

142

преди 15 години

Природата е съвършена както знаем. В нея се срещат хиляди видове животни - но защо ли сред тях няма нито гейове, нито лесбийки?

141

zlati.1978

преди 15 години

ЩОМ *** ТЪРСЯТ ПРАВАТА СИ, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА "СУПЕРШОУ НЕВАДА", "ТВ СПРАВОЧНИК" И "ШОУТО НА СЛАВИ" СЪЩО ЩЕ ГИ ТЪРСИМ.ЩЕ НАПРАВИМ СКАНДАЛ В БНТ ЗА "СУПЕРШОУ НЕВАДА" И "ТВ СПРАВОЧНИК", А В БТВ ЗА "ШОУТО НА СЛАВИ", АКО РЕШАТ ДА ГО СПРАТ.ДАНО СЛЕДНИТЕ ИСТИНСКИ ХОРА И ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ ДА УЧАСТВАТ ВЪВ ВИП БРАДЪР ДОГОДИНА:Елин Топузаков (футболист)Георги Иванов-Гонзо (футболист)Галена (фолк певица)Ивана (фолк певица)Кати (фолк певица)Ася Статева (водеща на Супершоу Невада и Шоу Такси, популярна през 90-те)АСЯ СТАТЕВА ОТ НЕВАДА Е ПРЕКРАСНА И КРАСИВА БЪЛГАРКА!!!ЗАРАДИ ТЕЗИ ХОРА СЕ ГОРДЕЯ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН.

140

zlati.1978

преди 15 години

Дано пукнеш ти и твоето семейство. Защото сте и вашите любими известни личности са ***. А не като изброените.

139

преди 15 години

Айде-е тия *** малко починаха и сега пак сepaт по форумите. Я поспете малко, че утре голем бой ви чака, пeдeрyги смотани.

138

преди 15 години

144 - недей че току виж онзи отгоре те чуе - тогава не се знае какво може да се случи съвсем неочаквано с теб..... - не мислиш ли че не е случаен факта че църквата е просъществувала няколко хиляди години и ще продължи най-вероятно да съществува още толкова?

137

izidar

преди 15 години

Bravo na Dim Dukov!Makar 4e prokuraturata trqbva6e da gi arestuva nezabavno!Trqbva da se podade jalba i sre6tu dyrjavata!kato gledam Maxim sy6to e za pandelata! ne samo za 1 ne6to ot negovoto izkazvane moje da se podvede pod otgovornost!Хомофобията е Престъпление!да не говорим 4е е и психи4еско отклонение!

136

-

преди 15 години

Аз ИСКАМ забрана на Православната, Католическата и Евангелистките църкви. Enough with the bullshit...

135

Погнусен

преди 15 години

Ей ЛИЗАчке (138)! По-добре близка с гей мечтаеш си ти. Ама от гей ще видиш *** на куково лято. *** се възбуждат само от мъже. Така че твоят възлюбен *** първо ще ходи да оправи друг такъв, а ти после ще му смучеш оная работа. Най-много да ти позволи със средния си пръст да провериш какво е ял вчера. А светотатството се наказва. Ще го усетиш.

134

преди 15 години

Днес гледах един филм по Диема. Там един травестит (който иначе има вид на готина руса мацка) разправяше на шерифа как си криел х.*** в гащите така че да не личи. - правя постоянно асоциация между тази готина мацка - травестит със гейпарада в София и ми става гадно... :-(

133

преди 15 години

Ало, ку-ку-куличке лиза, досега ли лиза урината на друга лесбийка, че така богохулстваш? Оная сигурно е пила виски, а ти си облизала само преработените остатъци и си гневна. Господ ще те накаже и *** да не лижеш! Ще смучещ само *** на някой , след като той го е топнал в гoвнaтa на друг подобен! И ще ти се сбъдне мечтата да си "близка с гей" (тоест ще му ближеш ***). Да са ти сладки дето ще ги ближеш. *** не приемат да ги наричат ***, или ***, искат да са роми - по-благородно им звучи. А са си същите ***. Пeдepacтитe не искат да им викат *** - гейове им звучи по-благородно. А са си същите ***. Цялата *** на обществото не разбира, че не самото звучене на думата, а смисълът, който се влага в нея има истинско значение. Айде сега, бръкни си във вaгинaта, оближи си пръстите и *** в черква да помолиш прошка от Господ за обидните думи. И дано Той да ти прости.

132

scum

преди 15 години

че кой те кара да се раздаваш на всеки срещнат ?вземи помисли преди да пишеш че изглежда смешно отстрани :)и внимавай кво пишеш че ОНЯ от горе гледа и знае :)

131

lisa

преди 15 години

аз съм създание на природата а не на бог.Откъде знаете че го има-напротив всичко води до доказване че не съществува .Толкова ли *** и слепи хора има.Не съм вярваща и ми е добре и не ги мразя гейовете.Вашата задръстена църква и библия ви прави зли като гледам.Отврат.Докога хората ще живеят в приказка реалността е друга.Преди векове хората не са знаели колкото днес и затова са си измислили религията.Няма ли са друг начин за обяснение.Но сега има и ще продължава да има доказателдтво че шибаният ви бог стария урунгел го няма и не го е имало.Колко слепи и жалки хора има само.Църквата да си гледа работата и да не се бърка в живота на хората.По-добре близка с гей отколкото безразборен секс.Глупав народ по-глупав и от овци.Те поне си живеят живота и не таят омраза.

130

О-хо-хо-хо-ха-ха-ха

преди 15 години

Много масирана атака тук на този форум. Заглавието на материала е Максим: Гейпарадът е срамен и несъвместим с Петровите пости!, а някакви шляп шляп пeдалите пишат за някакъф слави дето само пeдерасти го гледат. Явно това е бойната дружинка на джеминитата. Хем сeрат тук, хем го лижат. Пък и удоволствие изпитват. Това е само за да разводнят мненията тук. Ама на парада си ще ядат и бой. Фeкaлофили и yринoлизки Ха-ха-ха-ха-ха

129

преди 15 години

Господ е казал: Любете се и се множете. Това е смисълът на света. Обаче както се раждат , и други генетично увредени (с каквито е пълно в политиката), така се раждат и човеци с обратни сексуални наклонности. Имам предвид пeдepacтитe и лезбийките. За педофилите да не говорим. Това е утайката на цялото земно общество. Как могат *** да се размножават, като си хвърлят семето в гoвнaтa на възлюбените си? След такъв акт може да се пръкне само смърдящо ***. А лeзбийкитe като се лижат и си бъркат по дyпкитe, могат ли да създадат поколение? И тези нещастници ще парадират на парад? Ай cиктиp (да използвам дума от речника на Дoгaн, дето тези практики са много популярни). Може би на парада си ще носят го-о-лям плакат със зaдникa на Азис и ще пеят Шляп-шляп пeдaлите, или Ox как боли.