100

Може, може...

преди 1 година

Нали толкова им е акъла на урките....

99

Анонимен

преди 1 година

До До Истукан__БОРСИТЕ СА МЯСТОТО НА КОЕТО ПРОИЗВОДСТВЕНИЯТ КАПИТАЛ СЕ СРЕЩА С ТЪРГОВСКИЯТ КАПИТАЛ. ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ЦЕНА ИНАЧЕ ПРОИЗВОДОДСТВЕНИЯТ КАПИТАЛ ЩЕ ИЗВЪРШВА РАЗХОДИ ЗА ТЪРГОВСКИ ПЪТНИЦИ, КОИТО ТЪРСЯТ КЛИЕНТИ. ЗАТОВА ПРОИЗВОДСТВЕНИЯТ КАПИТАЛ Е СЪГЛАСЕН ДА ОТСТЪПИ ЧАСТ ОТ ПЕЧАЛБАТА СИ НА БОРСОВИЯТ ПОСРЕДНИК. ТАКА БОРСАТА НЕ ПРОИЗВЕЖДА, НО ПЕЧЕЛИ ЧРЕЗ УСЛУГАТА КОЯТО ПРЕДОСТАВЯ. ПРОБЛЕМЪТ Е МАЛКО ПО-НАСТРАНИ, НО НЕ МУ Е МЯСТОТО ТУКА.

98

Анонимен

преди 1 година

Хм... Има някаква загадка тук. Според Зеленски, до края на другата седмица украинските войски печелят войната (те дори са пред Москва, почти). Тук, НАТО пък малко се различава от него.. а уж са в един отбор... Хм...

97

Реалист

преди 1 година

Накратко - НАТО/Запада ще подклажда войната колкото може по-дълго с цел явно да отслаби Русия, а за порутената Украйна немай грижа - после ще им "помагат" във възстановяването, разбира се срещу заплащане..

96

Анонимен

преди 1 година

Към 2030-та пак ще слушаме как тридневната операция върви по план.

95

Щирлиц

преди 1 година

Мечтите са безплатни,украинските трупове също.

94

DIE WELT

преди 1 година

Коментар от германецViele Deutsche hier glauben Putin. Erstaunlich.Много герматци тук вярвят на Путин. Удивително.

93

До Истукан

преди 1 година

Ако борсите са бизнес сте прав.Борсите са същите па ра зит ни структури като банките - нищо не произвеждат,но печелят.

92

Анонимен

преди 1 година

Йенс Столтенберг защо не обяснини и какви глобални интереси ще защитава НАТО в Южнокитайско море.Там коя страна - членка има интереси и по какъв начин се чувства застрашена?

91

Истукан

преди 1 година

Бизнесът се възползва от войната, за да качи цените на горивата и останалите стоки.

90

Анонимен

преди 1 година

Руската " армия" е карикатурата на съвременния свят- затова вече реват за " мирни споразумения", нооо среден пръст за ВАС от НАС! Войната поне една или две петилетки, изриват ви от Донбас и Крим, разрушават ви с ракети и артилерия 7- 8 погранични с Украйна ваши области като воронежка, ростовска, белгородска и т.н и тогава с новото руzzzко ръководство ще говорим е за мир, + правата на милионите лесбийки, гейове и транс в рашка!

89

оп

преди 1 година

Е как така? Нали ги отблъскват, връщат си територии, Русия 30% от армията й я няма за 4 месеца, свършвали им амунициите и ракетите... Как ще продължи с години?

88

Анонимен

преди 1 година

Прасетата Z са крайно огорчени и изнасилени от намеренията на НАТО и Украйна за 10 тина- 20 годишна война в Донбас! Свиквайте НАШЕТО ОРЪЖИЕ е повече ВАШЕТО затова си правиме гаргара с по слабия хахахах

87

Анонимен

преди 1 година

Кои бяха тези Нато?

86

Анонимен

преди 1 година

Мечтите са безплатни, Нато и ЕС са отживелица. Има нови повелители на земята, за радост на повечето от нас.

85

Анонимен

преди 1 година

До до анонимен 97,,,Ще отречете ли,че в световен мащаб богатите стават все по - богати,а бедните се увеличават?,И това се случва като се създават ,,кризи" от всякакъв характер.Ще отречете ли,че политиките се правят в услуга на финансовия капитал?

84

Анонимен

преди 1 година

То така е лесно да воювате на хиляди километри от сащ и то с други войници

83

Анонимен

преди 1 година

Памперс на тротинетка се изтърси за зла прокоба на всичи натовски таласъми.

82

Анонимен

преди 1 година

Те и да пращат оръжие войници от къде ще вземат за да продължи с години, освен да пратят и войници. В момента Зеленски ги гони по градинките и моловоте да ги лови и праща на фронта, но нещо все повече украинците се дърпат.

81

камелио

преди 1 година

ти ще се научиш ли да бъдеш професионална българска журналистка?Цитирам те ;войната може да продължи.....Това какво е новина или фантазии,догадки?Истината е;сащ си мечтаят войната да продължи дълго;колко много старо оръжие ще пробутаме на тъпите укри;колко милиарди долари заеми ще имат да връщат;колко милиарди долари ще печелим.просто разкош