57

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Не зная дали става ясно, но на днешен етап мирни договори е абсурдно да има, защото Украйна ще подлага на обстрел във всеки един удобен момент бившите си територии. Поради тази причина, единствениното възможно решение на конфликта е пълна денацификация и демилитаризация на Украйна. Кето ще рече, че Украйна ще се прости с излаз на море, индустриалните си раиони ядрената си енергетика и естествено шансовете за влизане в ЕС и НАТО. И руснаците ще го направят независимо колко време ще им отнеме.

56

Анонимен

преди 2 години

До ZZ Top Не е героизъм, а шоу, докато обстрела на Украинската територия от Руснаците - "специална операция". Виждам, че започваш да загряваш курветизмът в изразните способности на ТАСС и екс-съветските медии.

55

Анонимен

преди 2 години

До ZZ Top Когато питаш за фейкове е редно първо да кажеш, че говориш за такива.

54

Сидни Ав$стралия

преди 2 години

До 57: Намерих кой е "секуко", коментар 52. Има много дълга биография на русофоб. Знам те и тебе ти кой си по IP Адрес. Искам превод, не от 2000 лева, а от $2000 за да продължим.

53

Sir

преди 2 години

До Анонимен 57 И 50 000 долара да дадеш - все тая. Ще попаднеш на АйПи адреси на някоя ВЧМ или прокси и си до там. А ака ползвателят е турнал уай-фай донгъл - и не ползва неговата мрежа - ЗАБРАВИ. Е, ако е пропуснал да блокира камерата си - при положение, че има такава - то тогава админите могат да му видят суратя и нищо повече.

52

Анонимен

преди 2 години

Абе sorosoidite не четете ли статията ясно пише от сутринта Донецк е подложен на "украински обстрел". Това го потвърди и радиото и телевизията дори. Още оня ден при посещението на Макрон се заговори че касетъчните оръжия са френски дори. Аз съм франкофонията но намразих французите и Франция щом са дали тия бомби на укрите да бомбят и без друго така изстрадалия Донецк. Дори да не ги е дала Франция но тя е мълчала когато друга западна страна ги е дала. Смърт на Фашизма свобода на народа на ДНР.

51

Анонимен

преди 2 години

да де, ама крайно време е укро-нацистка Авдеевка да замине, за да няма Донецк повече такива проблеми

50

Анонимен

преди 2 години

Напротив, бомбардировките са прекрасни. Винаги е хубаво, когато злодеите го отнасят.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 "55 аз ще съм в руският ботуш." Явно нищо не знаеш за руснаците. За тях ти си долна категория човек, и колкото повече им се навеждаш толкова повече те презират. Миторфанова те нарече п-одлога. Смятай къде ще си.

48

Анонимен

преди 2 години

Браво, мачкай руските зверове!!!

47

Анонимен

преди 2 години

Давам 2000 лева ако ми намерите точно соpocоидите коментирали под тая статия - искам доказателства за написан коментар с ИП адреса, трите имена и точен адрес.

46

Анонимен

преди 2 години

55 аз ще съм в руският ботуш. Ати ще се правиш на осман паша докато се гримираш като азис.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 Веднага гледаш да насочиш разговора към другите, но сам си го каза. Искаш да те натиска руски ботуш. Що не си признаеш, ще ти олекне.

44

Анонимен

преди 2 години

А мислиш няма ли ? Сигурно малко има екзекутирани старци за 2 лева? Проблемът ти е че схващаш че аз не съм за двата лева. Може и да те и поизмъчвам даже и да снимам. Ей така, котрапропаганда.

43

cekyko

преди 2 години

Когато западните оръжия заговорят, руските танкове и градове изчезват. Оже оружия за нашите смели украински приятели. Трепане на руската ссволлоч до дупка.

42

Анонимен

преди 2 години

43 с кеф трябва да те мачка всеки ботуш. Ти си лигав нацистки плазмодий криещ се зад либерастки каузи.

41

Sir

преди 2 години

Бря, удариха ни! :) Пак добре, че още Масква и Свети Ленинград стоят, но и тяхното време идва.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 "Даже от майдана прикриха кой е стрелял." Знае се кой е стрелял. Руски снайперисти. Наскоро руския полковник който го погребаха официално в биографията му пишеше, че е бил там по това време.

39

Анонимен

преди 2 години

45 аз лично ако ре хвана примерно че си с грантова фактурка и ми лъжеш тука също бих те екзекутирал. Ей така щото съм от "единиците" пък за теб ме е птоблем.

38

Гост

преди 2 години

Да бе всички няколко хиляди все скинари. Впрочем нали имаше хиляди западни наемници в Азовстал, нали имаше американски генерали. Защо русия не ги покаже да ги видим след като плениха всички? Показват трима обикновени войници дето са известни от години и ще ги убият от съдизъм. Нищо не им пречи да ги държат с другите военнопленници, но много държат да ги езкекутират.