57

Анонимен

преди 1 година

браво на Путин както винаги точен и ясен.Денацификацията обаче ще продължи до Варшава.

56

Анонимен

преди 1 година

до: 59 Тска беше, и аз помня! Искаше да вкарва Украйна в неговия евразийски съюз!Лъже като дърт... руснак!

55

До Путин нали..

преди 1 година

А ти много ли си сигурен, че е жив ?!

54

Я глей ти

преди 1 година

А що нареди на Янукович да спре процеса по присъединяването ?! Или мислиш, че вече сме забравили как и защо започнаха преди 8 години размириците в Украйна.. ?! Помним помним, Володка, ний не сме по цял ден на водка !!

53

Путин нали...

преди 1 година

...беше хвърлил топа, според любителите на Истината, които сега го обвиняват в лъжа?

52

киллпутин

преди 1 година

Лъже джуджето, и ще си получи заслуженото наказание за лъжите си

51

Анонимен

преди 1 година

Аххх горкия...почна вече пропагандата, като след ВСВ. Ние сме жертви ,не сме направили нищо. Нямаме против никой:))) Ей кълвач нападна суверенитета на държава 2 пъти ? Разруши десетки градове и животи завинаги. Остави десерки хиляди деца сираци и от двете страни... Сега говори сякаш ... нищо не е станало :(( Психично болен човек...

50

IQ 3.14

преди 1 година

дедо никой вече го не пита за нищо...

49

Анонимен

преди 1 година

Не предавай украинско-руския народ, хиените влязоха в Украйна и я разграбиха и убиваха хората и настана голяма анархия, бандитизъм, наркомания, кражби, бедност, лош живот, населението в Украйна умираше от глад през управлението на Зеленски, не предавайте Украйна на запада, ще я съсипят, както съсипаха и други държави! НЕ ДАВАЙТЕ УКРАЙНА!

48

Анонимен

преди 1 година

Кървавия убиец в Кремъл не си помни лъжите от предния ден. Вчера Медведев каза, че до две години може и да няма държава Украйна. Явно това значи за руските нацисти "ЕС е техен избор". Цинизма на руските нацисти е равен само на този на абсолютните психопати.

47

Джуджето

преди 1 година

Лъже както винаги! Той каза, че такава държава не съществува а това за НАТО го измисли за вътрешна консумация и външен претекст

46

Анонимен

преди 1 година

А да бе, не бил против! А защо започна войната тогава??? Украйна това искаше!

45

Бау

преди 1 година

До ПорЦелан! И ти май не си в консенсус с главата си!?

44

Хахаха

преди 1 година

Тези съвсем откаччиха на къде да се обърнат и кой е по опасен Китай или Европа.Кремъл не разбра че със сила не се прави приятелство, с подтисничество и завоевания не се създават качествени съюзи. Всичките тези ресурси които ги имат в държавата си вместо да ги ползват за да си вдигнат стандарта на живот така че другите съседни държави да искат да са с тях и да им помагат, те тръгнали да воюват за да си връщат земи които някога са били техни. Перверзни желания на един умиращ режим !

43

Анонимен

преди 1 година

А Кетай заплашва ли ви, или Украйна е много лоша и отдавна не сме правили прогулка с танки.

42

ПорЦелан

преди 1 година

макрон, Шолц и Браги ходиха да съобщят на Зеленски че трябва да капитулира. Санкциите удрят много здраво по тези които ги налагат. Като "перемога" за масовата публика ще се представи кандидатстването в ЕС на "Нова Украйна" без източните области. Кандидатстването не означава приемане в ЕС, това може да не стане никога. Проблема е в островитяните които не искат това, но и на тях ще скроят шапка.

41

Анонимен

преди 1 година

Съвсем ще омекнете като свършат и Т62...

40

Ехо

преди 1 година

Като изпочупят заводите, да ги видим, какво ще приватизират.

39

Кънев

преди 1 година

Русия не би трябвало да няма каквито и да било претенции към която и да е държава за каквото и да било - всяка държава има право на самоопределение ! По-добре руснаците да се замислят защо много страни от Европа,които бяха в съюз с тях ги напуснаха и оти доха в другия лагер ?! Нещо при вас,товарищ Путин,много куца! Именно поради това ни кога няма да се завърнем при вас - отвратителни сте !!!

38

Анонимен

преди 1 година

Тоя пък б0клyк кой го пита! Който иска, той ще си кандидатства за НАТО, ЕС и прочие организации.