376

Стамат

преди 1 година

Браво на Кирил Симеонов! *** намаляха с 1 !

375

Рашков от Раша

преди 1 година

Купуването на глас от народа е престъпление ,но на депутати смелост и чест-Канадска народна поговорка

374

Анонимен

преди 1 година

Тоз отцепник как гласува вчера за отдтраняването на Минчев?

373

Първото злато

преди 1 година

Пребери си 200к мой не се занимавай с глупусти,варненци сме с търговски нюх от преди 8 хиляди години още...евалла

372

Мантрата е опасна

преди 1 година

Сегашните са мега злета незнаят да управляват едно и също от 2 години повтарят мафия та мафия... докато не станаха и те мафия

371

нема демокрация

преди 1 година

как въобще е допуснато депутато депутат, който е избран за член на партия, да напусне партията и да запази място в парламента като "независим"?това не е демократично, а е поквара и изкривяване на вота на народа пост фактум.това е bait & switchкато иска да е независим - да се кандидатира като такъв. никой реално не го е избирал като такъв.трябва реформа на закона, та при напускане на член на партия, той да губи стола в парламента, а партията излъчва заместник oт собствените си структури.

370

Гиб Мелсън

преди 1 година

Пълен крах за Винету 2 Славуната. Няма да има повече такава партия в следващия парламент. Да не можеш да си подбереш 20 верни депутати, значи за нищо не ставаш Тръгнал държава да управлява. Жалка история.

369

Анонимен

преди 1 година

плямпало

368

Анонимен

преди 1 година

Кирчо от Биг брадър, вечно пиян по варненските дискотеки. Никакъв опит, като финансист. Купил-продал някакви акции, като всеки креватен брокер. Това е въпросното селско гъзле

367

Анонимен

преди 1 година

Умнокрасивитетът ( *** на ДБ и ПП ) няма да определят дневният ред на България! Ще го видите на изборите! Дори Банкянският не беше толкова жалък в страстта си да задържи властта! Киро Харвардчето купува депутати и даже не го крие!

366

Анонимен

преди 1 година

Този е от ЛГБТ общността

365

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ПО СОЦИАЛНО Е ДА КУПИШ 25000 РИМЛЯНИ С ПО 50 ЛВ. И ПО МАФИОТСКО ЕДИН ЗА 1 МИЛИОН.

364

анонимен

преди 1 година

Щом си мълчим ще е така! Мълчахме си дори и снощи, когато 100-200 човека, вероятно близки до ПП, излязоха в защита на *** Киро! Качиха ни се на главата тези идио-ти! Какво защитаваха те, високите цени на горивата и храните, и мизерията до която докараха народа, тези неграмотници?!

363

Анонимен

преди 1 година

До къде се стигна БСП и ДБ да си ръкопляскат взаимно.

362

анонимен

преди 1 година

Избрахме си най-гнусните народни представители и министри! Млади, неграмотни и нашмъркани, продажници! Какво поколение отгледахме за тези 32 години демокрация? Дойдоха със заявка за нулева корупция, а ни дакараха рекордна инфлация и мизерия! Навързаха се във властта като свински черва: приятели, роднини, кумове и цели семейства!И продължават нагло да стискат кокала! КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ДЕПУТАТИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Време е Гешев да се самосезира за тази политическа ОРГИЯ в НС!

361

Анонимен

преди 1 година

ДПС + *** = вечната забранена любов (открито припламваща само когато мафията е в крайна необходимост)

360

Да изчегъртаме ИТН

преди 1 година

Слави и Тошко провалиха трето правителство. Вече се видя ясно скритата коалиция ГЕРБ-ИТН. ИТН се оказа голямата подмяна на това, за което хиляди протестираха по площадите. Време е да изчегъртаме и тях. Иначе се връща модела ГЕРБ.

359

Сметкаджия

преди 1 година

ДА КУПИШ 1 ГЛАС С 50 ЛВ. Е ГОЛЯМА КОРУПЦИЯ, А ДА КУПИШ 1 ДЕПУТАТ ЗА МИЛИОН ИЛИ ДВА ИЗБРАН С 25000 ГЛАСА Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО?-----Смятам 25000 простосмъртни по 50 лева прави 1 милион и 250 хиляди лева. Сиреч ако са го купили за милион лева на далавера са взели стоката, ако за два минали са се.

358

Новата коалиция

преди 1 година

Тошко и Слави искаха да им се дадат големи пари. Първо се пробваха с Каримански за управител на БНБ. Не мина. Второ, поискаха милиарди за пътища за да пооткраднат нещо оттам - по модела, отработен от Бойко и ГЕРБ. Като видяха, че и това не минава, вече Слави реши да се прегърне с Бойко - той може да даде. А Бойко има опита с такива като него. По един мандат - крадат, оцапват се и без тях. Яне Янев, пишман реформатори, патриоти - минаха си от реда. Ето дойде ред и на ИТН.

357

До384

преди 1 година

Тези напускащи партиите си не са избрани мажоритарно. След като напускат партията от чиято листа са избрани редно и нормално е да напуснат парламента. Но сигорно закона направен от депутатите ги защитава.