28

Анонимен

преди 2 години

ПП дали ще мине и 4% на едни нови избори? Не, честно??

27

Anonimen

преди 2 години

На следващите избори да гласуват македонските българи за Има Такова Недоразумение.

26

Анонимен

преди 2 години

Прокурорското чадо е в ареста и май-май ще полежи едни 6-7 години. Множество побойща, заплахи за убийства и желанието на цял народ за ЛИНЧ ... хе хе хе хе хе хееееее! Дано го държат там от 18 до 28-мата му годишнина :)

25

Анонимен

преди 2 години

Ами ПП си изгуби яко подкрепата. Не знам, дали и БСП ще искат да ги подкрепят, защото май само на Нинова и се вдигна рейтинга от всичките.

24

Анонимен

преди 2 години

Възрраждане има 19% подкрпеа вече.

23

Анонимен

преди 2 години

По големи крадци от киро, корнелия, бойкикес и асан световната истори не познава! ( милиарда окрадаха и не им стига. Още актуализации искат защото времето им изтича. Алчността на тези хора е безкрайна, и майййккииките са си продали за пари!

22

Анонимен

преди 2 години

ПП са пътници. Вотът мине ли, Киро ще бяга с пълна сила до летището, а цялото НСО ще го варди. След това ще отлети и ще се моли, че няма някоя вечер да се събуди в багажника на кола, дето ще го отвори Бойко и ще каже "А сега падна ли ми просто кире!"

21

Българин

преди 2 години

Много са сладки тия на приказки Бе, ама пенсионерите, ама социалните помощи, ама колко сме загрижени за държавата...??? Ама Кокорчо изтегли 7,3 милиарда... 2 милиарда на калпак за антикризисни, 3 милиарда за стари дългове, и останалите 2,3 милиарда малко поизчезнаха! Още не са казали къде отидоха ония 9 милиарда за декември! Много сте сладки на лозунги и загриженост, а едни милиарди хвърчат... диря няма!

20

анонимен

преди 2 години

от ПП и в частност КП изрекоха толкова лъжи,че вече и да кажат истината никой няма да повярва. Нагли ,безпардонни назначения, шуробаджанащина, лъжи на вссяка крачка и заеми,които потъват незнайно къде. Защо говорят на 2.5 милиарда които не са дали, а не кажат къде отидоха 10 милиарда изхарчени.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 Ако някой ще върне ББ на власт , то това са ПП и останалите , където са уж за промяна някаква . Кой е карал Петков да води политика, движена не от интереса на България , а от този на САЩ и брюксел

18

Анонимен

преди 2 години

Правителстовото е с мандата на ПП и те са единствени , които носят отговорност. Да не ми обвиняват всеки го , но не и себе си че са виновни.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 тоест американското и руското посолство са се обединили , за да ...... свалят Петков . Интересни неща могат да родят човешките мозъци

16

Киров

преди 2 години

политиката е една игра в която накрая Америка печели. руснаците са аматьори, герб са аматьори, дпс са крадлива банда аматьори. това е положението. ако не ви харесва то е защото и вие сте аматьори.

15

Taню

преди 2 години

Много ясно и точно формулирано! Маските паднаха!

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 какви интереси е настъпил ? Да внасяш скъп американски газ , чрез фирма на свой другар , не ми се струва някаква промяна и настъпване на интереси . пак се насочват милиарди към правилните хора

13

Анонимен

преди 2 години

Парите Потънаха. Промяната Приключи. Дадени са на прокурор Кирил и Лена за конфликт на интереси. Василев за лъжите с финансови измами. Коалиционен партньор им казва, че са корумпирани и за капак Киро и Лена щели да разследват НСО защото застрашавали националната сигурност и живота на премиера като не успели да ги опазят от видео заснемане как си барат парапетите в Хаят и София. Хахахахахаха Психиатрите да изпишат усмирителни gащи и да ги прибират!

12

Анонимен

преди 2 години

Пак се правят на жертва от ПП . Шефа на НС да не беше нарушавал правилника и да бш пуснал закритото заседание . Защо ги страхува Петков и компания ? Сега ще си сърбат попарката .

11

Анонимен

преди 2 години

Алчните за власт ПП обвиняват че опозицията е срещу тях. Е срещу кой да е? Тези управляващи са толкова слаби че са отчайващи.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 Сега кой ни управлява ? НЕмафията , НЕчуждите НЕпосолства?

9

Анонимен

преди 2 години

Андрейчо, не итн, а пп свалиха маските и се дискредитираха пред обществото. Само за няколко месеца управление, създадохте хаос. Нямате и никакви морални задръжки. Говорите против корупцията, а лично вашия премиер КП се оказа в тежък конфликт на интереси с любовницата си. Доста се изложихте и дискредитирахме, много бързо се опиянихте от властта. Съвсем основателно ви се иска оставката.