435

руска гни_да

преди 2 години

Славчо, цял живот коментатор.... Ама така всеки може!

434

Ха ха

преди 2 години

Крадливия Банкянски селянин вече оседлаваше коня, ама ще му се наложи да чака още 3 години. Сценарият за сваляне на Правителството се провали. Петков е им е Орешарски.

433

До 445

преди 2 години

Те не само трият коментари, но и редактират

432

Не се издържа

преди 2 години

Няма нито един. Нито един ,когото наистина да го интересува от управление за защита на българските граждани. Нито един!! Всичко е сбор от недорасли, неподготвени, без необходимите качества, не на мястото си хора. Вече положението е отчайващо. Положението е под нулата и за съжаление няма изгледи за ниво над това . Плачевно положение!

431

toti

преди 2 години

Чалгара му дадоха власт ,държавни сектоти,но да си в тъмната стаичка и да чакаш пачки под вратата мина времето!!! Явно от другаде са ти обещали златен милион/джобни/ като оня с ,,златното пестче'',но кривити излязоха сметките!!!Доста си умършевял,вземи се лекувай по добре ,щото от политика и чалга има разлика ....

430

Анонимен

преди 2 години

Защо се трият неудобните коментари??? Кирчо и вас ли ви подкупи?

429

ЦСКАр

преди 2 години

Супер. Долу мафията! Долу ДС! Долу С.. И.. К..Долу ДпС

428

Пуржо

преди 2 години

Чалгаря е богат, следователно искаме да умре. Трябва правителство, което да забрани богатството и всеки, който забогатее - на пангара!

427

БРАВО ГОСПОДИНЕ

преди 2 години

АХАХАХАХАХАХА "МУМИЯТА ОТ ТЪМНИЯ ДИВАН" АХАХАХАХАХАХА

426

Анонимен

преди 2 години

Депутатите с поне малко акъл ще се махнат от чалгаря на секундата

425

Анонимен

преди 2 години

Долен чалгар

424

Прожектор

преди 2 години

То не бе опростачване на аудиторията, не бяха "шоу политически трибунали", не бяха зловредни за държавата референдуми, не бяха предизвиквани парламентарни кризи и дестабилизиране на правителството...С три думи зловреден саботажен бок*ук !

423

?!?

преди 2 години

Тоя е водел и паралелни разговори и с твоите Слави, тая работа за ден не става. Както за Македония. Тоя Просто Киро голям тарикат, яко те преметна. Ти Бойко та Бойко! Тети Бой - ко. То от омраза не можете да погледнете!

422

Анонимен

преди 2 години

Лидер на партия ,който се страхува да се изправи в парламента ,за да каже ,какво мисли и да го защити !! Добре ,че е мрежата ,да плямпа !Иначе ,пее Патриотични Песни !Ти. да видиш ?!

421

пецата

преди 2 години

итн и пп ни разиграха цирк ама вие не се усетихте

420

Избори ли

преди 2 години

Българският гражданин трябва да разбере, че не трябва да гласува, за да не се чувства омерзен. За когото и да гласуваш, те после си правят рокадидте и пак си нагласят тяхното. СМенят си партиите като мобилен оператор.

419

Анонимен

преди 2 години

За какво се провеждат избори след като партиите ще си купуват депутати???

418

До танчето

преди 2 години

Таня или Таню?

417

Мхмм...

преди 2 години

Славчо, ти който 30 години яде и пие със силните на деня, сега реши да ни оправяш. Що не я направи тая партия преди 20 години, когато беше в разцвета на силите си и в очите на хората беше почти на ниво национален герой??? Щото тогава хич не ти пукаше кой от къде взема пари да ти пълни стадиони и зали, хич не ти пукаше че в държавата има корупция, шуробаджанащина, схеми и далавери. Мишок!!!

416

Анонимен

преди 2 години

Мъртва партия,изградена от шнорхели и барбадоси.На изборите под 4% задължително в канала!