69

Анонимен

преди 2 години

Естествено тАпаците пак ще гласуват за гроб,ПП на янев партията хаха и въобще партийки на разни посолства..

68

Интересаджии

преди 2 години

Сега гледайте как ГЕРБ-аджиите ПИК ще започнат да пускат позитивни новини за Славуца, както ги плюеха всеки ден

67

Гроб до Гроб

преди 2 години

Итн+Гроб+Прасчо+Възраждане = Радвайте се РОБИ новите спасители идват.

66

ПП

преди 2 години

Не спряха да злобеят, обиждат и да лъжат и лижемерничат. В една партия са събрани само хора с най-гадните качества... "По плодовете им ще ги познаете.." Нали бяхте единни, какво стана? И НАТО така говорят "ние сме единни " , а то реалността е друга. Дойде ми до гуша от НАТО от ЕС и от ПП. Време е за оставка, време е за съд на просто Киро и хомосексуалиста Василев!

65

Видях ме ви

преди 2 години

Лъсна истината че ИТН са солт*шаци на Буци, Сокола и Шиши. СРАМ!

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 ЗАщо трябва да подава и ако подаде ко мислиш ли, че не може да ни измами?

63

Анонимен

преди 2 години

Слафчу плюе срещу ПП с интерес да се задържи, докато обслужва интересите на Доган.

62

Анонимен

преди 2 години

крайно време е тролейбусите на Прокпиев да се уточнят, Дългия американски агент ли е или руски

61

Много си про

преди 2 години

До СМЕХ...Слави е млада партия, която дори не смяташе, че ще спечели избори, това ги и закопа, партиите на промяната, казаха, че няма да включват партии от статуквото, ама ето на БСП е във властта... Това беше първото, което показа, а и ББ го описа, че ГЕРБ, нямали алтернатива....

60

Анонимен

преди 2 години

Вижте само с какъв тайминг се случиха нещата - сменят Херо и в същото време разбиват коалицията------>>> Бъркаш тайминга. Славуцата разби коалицията и после странно спешно обявиха че ще сменят посланника. Провери ако не вярваш.

59

Анонимен

преди 2 години

такива ги разправяше и Командира едно време, ама ...

58

Кака ви Гублена

преди 2 години

ИТН са национални предатели и ще бъдат СУРОВО и СТРОГО наказани.

57

Анонимен

преди 2 години

Мен ме интересува кой проверява произхода на парите на мултимилионера бойко рашков?

56

Анонимен

преди 2 години

Слави не е подал декларация за имущество нито веднъж. Защо ли?!?

55

Анонимен

преди 2 години

Това, че е бил опозиция е защото такова му е шоуто. Трябва нещо там да се говори по сценарии, за да се забавлява публиката, а с какво най-лесно ще ги обединиш, освен с общия враг, т.е. с властта. Това не го прави загрижен за народа, а просто добър шоумен, който знае как да увлече публиката. Ама и Зелето е водил комедийно шоу, а пък вижте кво излезе от него после...

54

Анонимен

преди 2 години

Е, вече паднаха съвсем ниско с подобни изказвания.

53

Анонимен

преди 2 години

До 54 "Освен, ако не е западен (САЩ) агент" Абсолютно, и аз мисля, че е западен! Вижте само с какъв тайминг се случиха нещата - сменят Херо и в същото време разбиват коалицията. А на Кирчо му бяха показали, че е пред уволнение още на злополучното му посещение в САЩ и сега са решили да приключат с него и да ни инсталират нова марионетка. За мен няма съмнение, че Слави играе със Запада.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 Според теб, ако си американски агент възможно ли е да те осъдят в България? Те даже в САЩ не ги съдят, я виж клинтънови и баракови, това, дет направи Хитлери, ако го беше направил Тръмп щяха да го разпнат има двойни стандарти за тях важат едни правила за нас други.

51

Вярвам само

преди 2 години

на Нинонова, докато тя не излезе и не каже, че Славчу и Ората му Лъжат, не вярвам! А също е Добре и Ристу с 2та имота в Белгия и той да излезе и да каже, че ИТН са Корумпирани!!

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54, не е сериозно човече, до вчера го обвинявахте че бил руски агент, сега че бил американски агент:) просто е смешно вече, казах ти Дългия от 30 години е опозиция на всяка власт, всички политически партии искат да му затворят устата, това е, дори и най-малката нередност да е имало с него, е щяла на момента да се извади, ама няма