54

Анонимен

преди 2 години

Стига сте лъгали,хамериканец никога не казва истината

53

Анонимен

преди 2 години

Украйна НЕ е суверенна държава! Там, вътре в държавата, територията й е 1/2 на Руската федерация и 1/3 на Полша. Много прилича на бивша Югославия, по-скоро вместо Украйна, трябва да се казва - Русополша

52

Анонимен

преди 2 години

До до 63Самата територия на Полша е руска и е откъсната от Русия малко преди ВСВ, когато комунистите нападат Русия, поляците са руснаци по проиход и до 19 век са били православни християни, след като я откъсват от Русия , са вривявали църквите им и са убивали хората там немците през ПСВ(включително и с химически оръжия) и ги покатоличват насилствено по-късно.

51

до 69

преди 2 години

"Катинското клане" например.

50

Емил Янев

преди 2 години

Съветският съюза даде 30 милиона жертви, за да спре хитлерофашизма и да отърве Полша, за да не бъде докрай съборена от лудия и болен Хитлер! Хитлер по-жаден от власт и от самия Сталин, по-луд и от него! Сталин спря Хитлер благодарение на отчествената армия, но СССР даде 30 милиона жертви - цивилни и военни.

49

Дон Амиго

преди 2 години

САЩ е една престъпна империя, която дълги години водеше война с Япония, Виетнам, с целия Близък Изток! Унищожи Ирак и благоприятства за създаването на престъпната ислямска държава! Набута ни във войната с Либия, дадохме много жертви! Воюваше без да се допита към Съвета за сигурност! Питам аз, САЩ с някакви Божествени привилегии ли е на този Свят, че не беше санкционирана за многогодишните си терористични НЕПОЗВОЛЕНИ действия над Близкия изток?!

48

до 63

преди 2 години

Братушките окупират Полша заедно с Хитлер и извършват нечувани зверства там. Затова и толкова ги обичат поляците.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Само оръжейната индустрия печели, всички останали губят, а цените за населението скачат и живота им става все по-труден! Никой друг не печели от тази война, да не говорим и за захубените животи на мирни граждани, защото укро-нацистите водят войната в населените места и се крият зад цивилно население и деца, не само се крият , но и ги убиват ей така за нищо!

46

Филаретов

преди 2 години

С десет пъти по малко артилерия и друго въоръжение укритата стоят равностойно на рашистанците. Тайната е в майсторлъка, както знаем от историята расията постига всички победи с добровлните пожертвования на многото пушечно месо, което иска да умре за някаква идея иначе живота му е безмислен. Ето например в битката за курската дъга руснаците печелят с три пъти повече загуби от германците. Същото е и при финландската война. А родните ватняци им се радват,защото живота си рискуват непознати братушки

45

до 58

преди 2 години

Доставяла им е каквото са си купили бе боярящник, а ти говориш за помощи.

44

Анонимен

преди 2 години

Европейци, сменете властта в Полша, Полша е англо-саксонска марионетка и въпреки, че поляците са руснаци по произход, поляците винаги са играли срещу славяните и Европа! Сменете там властта!

43

до 56

преди 2 години

Как няма да е дефицит тоялетната хартия, като чукчите им я откраднаха да покажат в селата си какви чудеса има по света.

42

Анонимен

преди 2 години

Еми не знаете за палновете на Украина , защото и те не знаят , а чакат Вие да им кажете кога да капитулират ! За Руските планове е ясно и никой няма да ги спре да ги осъществят ! Остана само да разберете за плановете и на Китайците - А те впрочем казаха какви са : Няма да се замислят да зпочнат война за Тайван !

41

до 55

преди 2 години

Първият месец, дори не успяха да гласуват в парламентите си отпускането на помощ, камо ли да са изпратили някаква. То така става тая работа... за вчера!

40

Анонимен

преди 2 години

Украинска им работа. Само кьор-фишеци и плач. Данните за ползване на топлетна хартия от ВСУ също са засекретени, а и хартията вече е дефицит.

39

Анонимен

преди 2 години

За съжаление Украйна е сама във войната си срещу Русия и Беларус. Само със похвали и някой друг дрон не става работата.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48МАЕ-ГА.ЛИНО МНОГО ТИ Е ЛАДКА МОЗЪЧНАТА ЖИТКОСТ ЗА ДА ОБСЪЖДАША ОЩЕ ПОВЕЧЕ И ДАВАШ СЪВЕТИ

37

баба мара

преди 2 години

украина няма планове провокациите се изготвят в пентагона и се провеждат отнар-ко-мана и бандата му стига с това оръжие и пари искаме мир русия не е врагна никои сащ няма да мирясат да се заяждат с русия и китаи

36

до 48

преди 2 години

Глупости на търкалета. Съвсем сами украинците си наритаха руснаците от Киев, даже преди да получат някаква значителна техническа помощ.

35

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГлупости!