24

От Лукса на нормално

преди 2 години

Страшна мъка е от луксозни хотели да се преместят енещо нормално и по-скромно. Пълно е и дезертьори мъже от 18 г. до 65 години.

23

Анонимен

преди 2 години

На почивка са, как мислите че чувстват?

22

фаэа

преди 2 години

А как се чувстват българските граждани като си видят сметките и цените в магазина? направете проучване, де?! Или нас кучета ни яли, важно е де що у укра да има топ условия Ние гладни и жадни ще стоим, те да са добре! Щото парите за тях пак са от нашия бюджет. Помагаш, ако си си надвил масрафа, ако имаш пари! Ние с цървулите и гайдите...ама друг решава, вместо народа.

21

Анонимен

преди 2 години

Аптеки няма в над 60% от селищата в България. Нямат и лични лекари много от българите. В селата над Брезово област Пловдив един лекар обслужва 5 села. Един зъболекар обслужва 7 села. Проверете! Претенциите на украинците са неоснователни. Като искат по- добър живот могат да продължат пътя си към Франция! Могат ако искат да заминат и за Полша. Навсякъде са настанени само в частни домове или в палатки. Те да си преценят.

20

В ГОРАТА

преди 2 години

БЕЗ МАГАЗИН, НО ВСЕКИ ДЕН БАНИЦА МЛЯКО ПЪРЖОЛА НА КОРЕМ. И БЕЗПЛАТЕН ПОДСЛОН. А БДЖ ДЕ ЩЕ ПОЧИВАТ. А ОТ ДРУГИТЕ БАЗИ КЪДЕ... И ТО НИЕ СИ ПЛАЩАМЕ ПЪРЖОЛАТА.

19

.

преди 2 години

С малки деца без аптека наистина е лошо, но има маршрутки до Паничище.

18

Анонимен

преди 2 години

Като на пансион ..питайте как се чувстват българчетата ..

17

Анонимен

преди 2 години

Ако не бях прочел статията от снимката се вижда две русначета. Типичните черти на руснаци.

16

До 20

преди 2 години

Какви атомни бомби през 1932 бе ***?

15

За България

преди 2 години

*** айде стига сме подменяли българите с някакви други раси...колкото сме толкова! 3 милиона да сме, екстра ще ни е на толкова голяма територия. Обаче само българи, без роми, турци и др. Нали сме наясно, че без черните българи по паспорт, престъпленията ще са хиляди пъти по- малко...без кражби, хулигански разрушения, убийства и изнасилвания на нашите стари родители, мисля,че ще сме екстра. Така и милионите за ромите ще отиват за бедните! Тук ще е Швейцария!

14

Анонимен

преди 2 години

16 когато обещаваш да храниш руснаци с атомни бомби, те те хранят с голодомор. Ей това ще ти кажа. С каквото храниш руснака, с това те храни после и той.

13

до №1

преди 2 години

Децата им нямат необходимите имунизации и не могат да посещават детска градина. Или искате да се появи детски паралич отново в България?

12

До Viki

преди 2 години

Руснаците им дадоха Голодомор - за него нещо да кажете или не ви изнася?

11

мак

преди 2 години

Реваха, че не искат другаде, освен по морето, пък се оказва, че и в Паничище не е чак толкова зле. Но продължават да наглеят, че е далеч от града, а нали имат всичко осигурено.

10

Анонимен

преди 2 години

9 точно казано, но дали ще те разбере някой?

9

Аз

преди 2 години

Удивително *** колко е злобен, жесток и завистлив!Нищо чудно, че е най-беден в Европа.Най-ниско ниво вече на образованост в ЕС

8

Анонимен

преди 2 години

Да се направи автобусче, което всеки ден да ходи до там и да ги връща. Като извънградска линия. Хем работа за българите,хем необходимост за украинците. Другото ще е скъпо. Някой по-находчив от региона да направи пътуващ магазин. Например автобус в който да е зареден със необходимите стоки и да ги продава. Измислете нещо, нали сте умни.

7

Viki

преди 2 години

благодарност и украинци:)))) руснаците дадоха на Украйна плодородни земи, достъп до моретата, държавност и всичко свърши "москаляку на гиляку"....а европейците очакват някаква благодарност за помощта през последните месеци....наивен

6

стига бе

преди 2 години

Как се чувстват нашите пенсионери в села без пътища, лекар, аптека, даже и магазин? Как живеят с мизерните си пенсии? Защо не ни попитате това? Защо трябва да ме интересуват тия курортисти? Не видяхте ли, че туроператорска фирма ги е водила на безплатно море в България, даже им е вземала комисионна? Като ония от Лвов, отивали в Полша като "бежанци", а си давали апартаментите под наем на тия от изтока.

5

ЗА 3

преди 2 години

До замисленАЗА ДА ЗНАЕШ УТРЕ КАК СЕ ЧУВСТВАТ БЪЛГАРСКИТЕ БЕЖАНЦИ В УКРАЙНА, БЕСАРАБСКИТЕ БЪЛГАРИ И ДРУГИ БЪЛГАРСКИ ОБЩНОСТИ ПО СВЕТА... ДАЛИ СЕ ГРИЖАТ ЗА ТЯХ ИЛИ ГИ ПЪЛНЯТ КАТО АГНЕТА