34

Анонимен

преди 2 години

Кире-Независимото,ехаааа,ама ако не друго то поне звучи Достоверно!

33

Коментар

преди 2 години

Ние сме само един американски самолетоносач и то безплатен и мишена за Сармата на Путин!

32

анализатор

преди 2 години

Опорката че САЩ ни били "господар" се лансира от Кремъл. Лавров може би си мисли, че ние като сме скарани със Северна Македония, и макетата като са такива чепати, ще пуснат оттам самолета на Лавров. Обаче той много се е заблудил. Лавров явно не разбира с кого си има работа. Всички държави забранили на руския самолет да прелита са част от НАТО! Така че Сармат-Мармат - ще го направим на Бербат!Плаши гаргите!

31

Анонимен

преди 2 години

Е не го е взела сама решението и слава Богу, че България е в ЕС и Нато, че да няма друг избор, освен да БЪДЕ ПОДБУТВАНА да взема правилното решение иначе държавата би слугувала на руснаците още поне 100 години! Сега обаче не смее да саботира общото анти руско настроение на съюза, за да не се превърне в черната овца...

30

Владо

преди 2 години

Не сме се и съмнявали, че България сама го е решила.... Дори обратното... Те се допитват до нас какво да правят

29

Анонимен

преди 2 години

САЩ винаги са били страхливи ***!Скачат само като могат да убиват от безопасно разстояние и много по-слаби оттях!Да разчиташ на англоговорящ да ти пази гърба е като да се самоубиеш,по-бързо и безболезнено е!Така прецакаха и Украйна да им върши мръсната работа!

28

Анонимен

преди 2 години

Истината може да е далеч по-проста. България едва ли може да носи отговорност какво се случва във въздушното й пространство. Затова, май е по добре да казваме, че сме спасили живота на Лавров.

27

Пп

преди 2 години

Недостиг на газ и петрол има и в фалирала - шри ланка

26

Пурко

преди 2 години

Ето,миенето на ръце започна.

25

Пп

преди 2 години

Тъй като доларовите резерви на Шри Ланка пресъхнаха и инфлацията започна да хапе, жителите поеха тежестта на 30-процентното увеличение на цените на храните и опашките на бензиностанциите, които продължават с часове всеки ден. През последните дни някои официални лица предупредиха за възможността от масов глад.

24

дедо от село

преди 2 години

Хайде бе!?Верно ли, че вече не сме колония краварска??

23

Жалки сте

преди 2 години

България е суверенна държава и сама взема решение.Винаги лоялна на ЕС и НАТО.Уралските чабура шки да си карат москвичите и да се радват на китайските си дрънкулки.

22

Пп

преди 2 години

Шри Ланка фалира на фона на масови протести, глад и енергийна криза

21

ТО И ЛАВРОВ

преди 2 години

ТОВА КАЗА. СЕГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СИ ПРЕХВЪРЛЯТ ТОПКАТА. ТЕ EUСАЩ НИ ЗАПОВЯДАХА..НАЛИ ПРОСТО КИРЕ. А *** СУАЩ ВИ ИЗПРЕВАРИХА. ГОЛЕМ СЛАГАЧИ СИ КИРЕ. НЕМА РАВЕН НА СЕБЕ СИ. ТИ И ДЕ БЕТО ЩЕ ЗАЛЕЗИТЕ КЪТ СЛАФЧО.

20

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да го пусна да прелети към Сърбия и после да затворят въздушното пространство,кремълското психопатче да си го прибере по суша с дрезина.

19

Анонимен

преди 2 години

Вижте в каква дилема са попаднали САЩ. Понеже никой не вярва на Просто Киро като каже, че сме независими и сами взимаме решения, САЩ трябва да излезе и те да го кажат. И пак излиза, че САЩ е говорител за нашето правителство. хахаха. Такъв цирк няма никъде.

18

Пп

преди 2 години

Централната банка на островната държава Шри Ланка обяви, че вече е невъзможно да покрива плащанията по външния дълг, тъй като се опитва да използва намаляващите си валутни резерви за внос на основни стоки, суровини и горива.

17

Анонимен

преди 2 години

Вкарани са в правия път и вземат правилните решения самостоятелно. Интересно какво щеше да бъде, ако бяха взели друго решение?

16

Анонимен

преди 2 години

Я колко са надеждни партньори само :)

15

Верваме ви

преди 2 години

Дори не сме си и помисляли че Юесей са ни натиснали за това решение.