32

Анонимен

преди 2 години

Уж не бива да се прекъсва дипломацията, а затваряте въздушното пространство за полети на дипломати. Това да правиш нещо и да твърдиш, че е правилно да се прави обратното е чиста шизофрения.

31

Анонимен

преди 2 години

Само че има една малка разлика с аналогията 1918 година когато САЩ преустановяват дипломатическите си отношения с Русия,по това време същата е на колене и е раздирана от вътрешни конфликти,днешна Русия обаче е нещо друго,най малкото е способна да заличи човешката популация в разстояние на един час,така че всяко едно перене и мерене на чорки трябва да има разумни граници които не трябва да се преминават!

30

Анонимен

преди 2 години

Американците мачкат руснаците. Време е да се отървем от руските предатели веднъж завинаги. Пет века турците петниха тая земя, а сега трябва да търпим и русофилите ли? Не!

29

Анонимен

преди 2 години

Няколко *** заявления едно след друго на Джон Джей Съливан, за да се стигне до откровено шашкънското: Чрез ТАСС той предупреди руснаците, че не бива да се премахват произведенията на Лев Толстой от западните книжарници или да се отказва пускането на музиката на Чайковски. От казаното по този начин, неинформираният западняк може да разбере, че Кремъл премахва произведенията на Лев Толстой от западните книжарници и отказва пускането на музиката на Чайковски по западните музикални канали.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 - ти днес ли научи думата пинчер, та обикаляш като Малката цветарка по всички теми да я постваш, обиждайки България? Е за това няма да се уморя да казвам, че русофилите сте предатели и продажници.

27

Анонимен

преди 2 години

Ах, вие лицемери долни! За да ви се подмажем на вас не пуснахме самолета на Лавров и рязко си влошихме отношенията с Русия, а те не бивало да си влошават отношенията от своя страна. Заради вас миризливи каубойци си спряхме доставките на газ, а вие купувате руска газ като луди. Ама още има наивни мечтатели, които още си мислят, че запада и конкретно САЩ им мислят само доброто и ги пазят от зли сили.

26

Калифорния говори!

преди 2 години

До Анонимен --- Лъжеш на ангро, като комунист. Безоловният бензин е $ 6.25 U.S., today 06-May-2022. Един галон е около четири литра и ако не си *** бегай смятай колко плащат калифорнийци за 1 литър, защото в САЩ няма такава мярка за течности. Аман от гледали САЩ през крив макарон.

25

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Къде има литий за айфоните ви?... В Русия!

24

Путин

преди 2 години

Нагли та нагли ама Русия ви разнищи сега търсели преговори щот ви размазаха

23

Анонимен

преди 2 години

САЩ произвеждат на тяхна територия 12% от всички произведени чипове, а потребяват 25% и това е сериозен проблем за тях и трябва да го решават, ако искат да не изостанат от Китай.

22

Анонимен

преди 2 години

А вярно ли е,че Беларус щяла да праща хуманитарна помощ на САЩ?Щяла да праща сухо мляко за бебета понеже нямали.Малко не го вярвам...Ако е вярно е страшен майтап.

21

Анонимен

преди 2 години

Никой не вярва на Русия, но все пак цивилизованите народи искат да има дипломация. С Русия може да се разговаря само от позиция на силата, иначе ще продължават да правят безобразия по това кълбо.

20

Анонимен

преди 2 години

Прочетох наскоро един лаф за САЩ:хората там се чудели защо им е президент като лично Путин определял цената на бензина и храната им.

19

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Сетила се Мара да яде попара!

18

Анонимен

преди 2 години

Краварите са кухи та дрънчат санкциите тях ги удариха повече от Русия. Путин очаква само през юни да вземе със 7 милиарда повече от петрол от миналата година.

17

По същество

преди 2 години

Добра работа по непрекъсването на дипломацията. Почнахте да усещате на къде духа вятъра.

16

Анонимен

преди 2 години

Ей затова ше има войни...нямат мозък някои хора и не знаят какво е дипломация.Дай им там да викат неприлични думи,свързани с мъжки полови органи и после се чудят защо им мятат бомби.Взимайте пример от САЩ.Както виждате не е във война с Русия,защото знае какво ще стане.

15

Анонимен

преди 2 години

САЩ се мазнят на Русия за да й претъпят вниманието, но няма да мине номера.

14

Анонимен

преди 2 години

Това"непрекъсваеми"как кореспондира с днешната ситуация?Пуделите България,Северна Македония и Черна гора затвориха въздушното си пространство за самолета на външният министър на Русия?

13

Анонимен

преди 2 години

Бензина в Калифорния удари 10 долара на галон, хората леко по леко почнаха да недоволстват и О чудо.... САЩ обръщат вече внимание и на дипломацията