113

Анонимен

преди 2 години

Външният вид няма значение. Важна е верността на Соро$ и Шваб.

112

Тонката

преди 2 години

Доживях да сравнявате харвардски възпитаник с нискочела мутра от Банкя, прочела половин книга. Велики сте. Този народ няма да бъде изтребен никога :):):)

111

пияинца мистик

преди 2 години

По принцип не харесвам Кирчо, но според резултатите, които показва партията му до момента, започвам да му симпатизирам. Класи над Борисов е.

110

Анонимен

преди 2 години

121 Борисов никога не се е появявал с анцуг на работа. Никога не е сричал, четейки, като Киро пред публиката. Никога не е казвал "аааа" с широко отворена уста , след всяка дума. Никога не е правил гафове, като Петков, с граматически грешки и слаби познания по география и история, като Киро ментата.

109

Анонимен

преди 2 години

Важно е какво излъчваш с облеклото си. Кире излъчва не знам кой съм и какво правя тука. Бойко излъчваше аз съм мутра, не се е*бавай с мене. Радев е аз съм военен, дървен съм, ала можеш да се подпреш здраво. Корни излъчва дружинна председателка, готова да преизпълни петилетката. Янев опасно спокойствие. Карадайъ излъчва хитрата лисица. От чужденците най-пасващо на характера излъчване има Макрон. А някога беше Меркел - невзрачна мути, на което винаги можеш да разчиташ. Кире се губи на фона.

108

Анонимен

преди 2 години

На Кирчо му е трудно да говори български,запецва...но упорито продължава да фъфли простотии.Надмина Винету дори по подлагане.Продължаваме Подлагането.Продължава Кирето да ни прави не само бедни, а и с по-голям дълг.Да си оди у Канадата и там да кани украинци да живеят на хотел и там да папкат безплатно.бЪЛГАРИЯ ДАВА1200 лева за пришълец украинец,а за българска МАЙКА С БЕБЕНЦЕ-40лв??????Ужас...

107

951423

преди 2 години

Ми не, никак не ми е важно. Ще се зарадвам да видя простия киро в черно-бял раиран костюм-заслужава го

106

Анонимен

преди 2 години

Ми не, не е важно. Ако беше, щяха да са му казали и да е коригирал проблемите. Всичко му е наред. Обаче тука се търсят нови и нови казуси, чрез които да се настройва простият комплексиран материал срещу едно доста добро управление, каквото не сме имали, и няма да имаме никога повече.

105

Анонимен

преди 2 години

парашутист

104

Анонимен

преди 2 години

Не. Киро не е фактор. Се тая дали е там и как е облечен... да, и кво е казал също няма значение.

103

Анонимен

преди 2 години

Май Кирето ще го сменят, щом ДВ пише такава статия...

102

Танов

преди 2 години

За автора на статията са важни анцуга на Борисов и възгласите на Мисирките, които хвалят бившя Мин. Председател-Сикаджия...

101

Анонимен

преди 2 години

Киро ментата с тази прическа на тракторист от соца, каквото и да облече, все така ще изглежда. С палтенце с вдигната яка, сякаш му е студено, ходи разкрачен с разперени ръче, като пате. Нищо лично.

100

Анонимен

преди 2 години

Лена е хубавица, мани недей. Виж Кире е страшна работа. Там нещата са тотал щета. Човека не знае какъв сигнал дава. Хем разгърден като от работническата класа, хем изтупан като първеню, хем смотан като невиждал град, хем елитарен като сноб. Толкова разнопосочни сигнали, че като го погледнеш и все едно си в къща кич на някое новоизлюпено богаташче дето си пише името с правописни грешки. А има хора които може и да го облекат и да го научат, не е като да няма.

99

Анонимен

преди 2 години

Този е немърлив, писюр, срам за България

98

Анонимен

преди 2 години

Не е важно. Киро знае, че на официална среща само водката помага да се свали: стрес, мацка, последна риза и куп други проблеми.

97

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е важно за тоя предател, вече е никои.

96

Анонимен

преди 2 години

Имаме една хубава поговорка - По дрехите посрещат, по акъла изпращат, при нашите политици и двете липсват.

95

Анонимен

преди 2 години

Спирането на Руската ТВ и Натрапването само на Американската гледна точка и лишаване от другата такава ме кара да Не се се интересувам повече от Новини ! Насилственото Натрапване на платени и заповядани Новини Не ме привличат а отблъскват ! Къде е Европейската ценност за Демокрация? На Сила Хубост Не Става ! Все повече започвам дв виждам как ЕС и НАТО Задоволяват Нагона на САЩ (без . , - )

94

Анонимен

преди 2 години

Важното е отношението към народа, чистата съвест и вслушването в гласа на народа. Хич не ме интересува как се носи, ако е човек и е зад нас. Има един -два примера в цяла Европа за родолюбци и хора отдадени на народа си. Хора слагащи народа СИ пред ЕС.