144

Анонимен

преди 2 години

Гражданите на съседните на Русия държави вече не смеят да си купят нито печка нито пералня.Никой не иска да хвърля пари на вятъра.Както видяхте ,,освободителната акция'' се сведе до битови кражби и мародерства по селата.Гледам на последък и комшиите взеха да викат: ,,докато руснаците не се приберат,ще караме със каквото имаме до сега".Казват че преди да натоварят хладилниците,първо изяждали всичко.Глад мори руския ботуш.Когато ни ,,освобождаваха'' 1877г българите и те се беха видели в чудо.

143

da

преди 2 години

Поредната глупост

142

Анонимен

преди 2 години

Друга е на 200 и нещо и вече се разпада.

141

Анонимен

преди 2 години

Не само пропагандата. Рублата им оправиха с 30% , а още не са почнали да продават на изток. Утепаха им олигарсите от бой, а те ги водеха назад. В белия дом са герои на Россия.

140

Ха!!!!!

преди 2 години

Спрете да повтаряте мантрата: "британското разузнаване"!!! Става въпрос за компрметирания и корумпиран бивш служитет там: Кристофър Сийл и платените му лъжи

139

Ставате смешни

преди 2 години

Значи всеки ден ни заливате как Русия е загубила, много войници, бойна техника, руските войски търпят поражения. В същото време онзи Зеления не спря да реве, че му трябва оръжие, пари, губел територии и градовете му били обстрелвани. Кое сега е вярно ? Не знам на кого правите услуга с тези ръжи но вече и децата знаят, че Укрите ядат яко бой и нямат нито военен ресурс нито човешки да воюват защото армията им е деворализирана. Най храбрите им войници първи хвърлиха бялата кърпа.

138

рибока

преди 2 години

Ех,тази математика.При три поколения за живот,половината мъже,едно поколение мъже в Русия 25 милиона,а младите офицери от тях са 2 милиона.Я по-добре да хвърлят боб.

137

Анонимен

преди 2 години

Руската империя е на 500 години и е време за тотален разпад

136

Анонимен

преди 2 години

Руснака толкова е огнял,че изобщо не свени да напада съседните си държави за да им окраде житото.Хората в Полща и Германия започнаха вече живо да се интересуват как стои въпросът със картофите във Русия.И да ви кажа,с право се интересуват.От Февруари насам,вече няколко месеца Светът е притихнал и чака официалното изявление на Путин за причината на инвазията.Оня се прави на болен и никакъв го няма.Поне да обяви вона на Украйна,но и това не смее да направи.Навряли са се като мишки по бункерите.

135

Анонимен

преди 2 години

Имаше един момент в първите 2 седмици на войната в което време си мислех, че тази война е грешка за Русия, но сега като виждам западната пропаганда как се е извратила... мнението ми е вече 100% в подкрепа на Русия. Продължавайте да лъжете... да ви видим до къде ще стигнете.

134

Анонимен

преди 2 години

Според същото разузнаване скоред което путин е клонинг ли е?

133

Анонимен

преди 2 години

От 90+ дни русия губи по 1000-2000 войника на ден, 300-500 машини на ден, изпада в дефолт, Путин умира и се изтегюят и като видя картата нещо не се връзва

132

Анонимен

преди 2 години

Римляните са първите, които са разбрали, че за да имаш успех, трябва да си обективен, максимално обективен. Така са се родили точните науки... а тия сега ни връщат назад. Само глупости плямпат... така война не се печели, няма лошо да е малко преувеличено... но и това което пишат са пълни глупости. Украинските медии приличат на нацистите и също като тях ще изгубят и войната, то не може всичко да е лъжа.

131

МЛАДИТЕ МРАТ

преди 2 години

А ЖУЖЕ НА 70 ГОДИНИ И СЕ КРИЕ В БУНКЕРА?

130

Анонимен

преди 2 години

Идва рестарт . Кравата не е Рим, да се задържи 500 г. Пастирите им не са Цезар, август, Траян, Константин.

129

Анонимен

преди 2 години

Кадиров завзе няколко града, тука още си фантазират че го убили.

128

ИЗГУБЕНОТО ПОКОЛЕНИЕ

преди 2 години

30 000 УБИТИ РЮСНАЦИ, ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ РАНЕНИ, ОТДЕЛНО БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛИ, ПЛЕНЕНИ И ДЕЗЕРТИРАЛИ И МАЙ СМЕТКАТА ИЗЛИЗА?

127

Москва потъна

преди 2 години

А Пyтлера и франкенщайна Лавров що не ходят на фронта да дават пример страхливците? А пращат младите хлапета да *** за техен кеф. Ще дойде видов ден и за тях.

126

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, ядрена война няма да има. Имало е план за 1950 г. , но са се отказали едни. Тия да същите и сега, наследниците им де

125

Анонимен

преди 2 години

Британскското разузнаване да ми предоставя информация за Руската операция в Украйна е все едно Руското разузнаване да ми предоставя информация за Американцките операци в Авганистан или Ирак. Пропаганда, пропаганда, пропаганда..както казва баце Борисов.