87

Молба

преди 2 години

И като се целите в България , Моля бъдете точни че да не се мъчим много.

86

Некъф

преди 2 години

Видяхме я руската мощ! Те с украинците не могат да се оправят дето са въоръжени с гранатомети и автомати, тръгналида плашат света! Пияници с изкукали мозъци!!!

85

Анонимен

преди 2 години

Ако призоваваш света към здрав разум, къде е вашият разум, Лавров?! Защо започнахте тази война с лъжа, реакцията на света е изцяло последствие от руската агресия!

84

USA

преди 2 години

Доставете им едно ядрено оръжие да приключат веднъж завинаги с Русия...

83

КОЛЬО ЧАКАЛА

преди 2 години

ТИЯ. ПИЯНИЦИ. КРАДЛИВИПРОВЕЖДАТ ЧИСТА ПРОБА ГЕНОЦИД.

82

Анонимен

преди 2 години

Какво плашиш бе, дъртакк....вие с Украйне още не можете да се справите вече 3 месеца, а сте започнали света да заплашвате!!!

81

Велмаз Атанасов

преди 2 години

До Атанас Велмазов...Никой не те е упълномощил да говориш от името на България!...А ако Путин и Русия са ти толкова мили емигрирай там,ще се насладиш на живот по руски!

80

ГОЧО БУЛГУРЯ

преди 2 години

ТИЯ РУСКИ АЛКАШИ. СИ ДЕЙСТВАТ. ПО. МЕТОДИТЕ. НАДР . СТАЛИН, ТРЕПЯТ ВСИЧКОКОЕТО. МЪРДА. В. ГРАДОВЕТЕ.НАГЛИ. *** , ТИЯ СА ОПАСНИ. ЗА. ЖИВОТА. НА ЗЕМЯТА

79

Анонимен

преди 2 години

Ескалация или не .За такива като Лавров нещата приключват.

78

Анонимен

преди 2 години

До V ZДе да беше истина, ама уви. Ти си предател и ако има прокуратура трябва да те гепят за тези знаци на акаунта ти.

77

Анонимен

преди 2 години

Ха значи те могат да си рушат в друга държава, но ако украинците успеят да прехвърлят войната на руска територия то това е ескалация на напрежението. Сега пък Арменците и Казахстан имали био лаборатории. Ами давайте атакувайте всичко защото ви дразнят

76

...

преди 2 години

Остана ли ви с какво да ескалирате? Помислете малко за бедните украинци. Не смогват да ви извозят изгорялата техника. Снощи Путин го обърна на тънки намеци. Щял да дава пщеница, ако се махнели санкциите. Взе да става тегаво. Стойте си така. Получихте това, което искахте. *** такива! В 21 век, когато светът навлиза в нова ера, вие още се биете за още земя.

75

Пут агресор

преди 2 години

Агресорът, трябва да бъде изхвърлен от Украйна!

74

Русомраз

преди 2 години

А не бе! Пухени възглавници ще им изпратим, сакън да ви ударят силно!! Opки жaлки !!!

73

Ако имаше

преди 2 години

До Анонимен до bbb.......И грам истина, в това което казваш,то Русия трябваше да проглуши ушите на света за това,да сезира всички международни институции,организации за правата на човека и т.н.....Но нищо такова не се случи,защото просто нямаше такова нещо>всичко беше Руска постановка...същата като ония вежливи зелени човечета в Крим!Но два пъти един и същи номер НЕ МИНАВА!

72

Пич

преди 2 години

Щом това ги притеснява, значи точно това трябва да се направи. Моментално трябва да се изпратят ракети със среден обсег на действие и да се започне обстрел по руска територия. Украинците вече нанесоха няклко удара в пограничните зони и нищо специално не се случи. Целият свят трябва да разбере, че руснаците са просто едни тарикати, страхливци и играчи на покер, Просто блъфират. Впрочем по-голямата част от населението в бившите соц. държави е съставено от дребни тарикати и страхливци.

71

Наглеца

преди 2 години

Лавров- и какво Вие да им разрушавате варварски градовете,пък те да ви обсипват с цветя ли/Няма да стане,щом сте влезли в една пълномащабна война(а не "специална операция") ще си носите последствията и Украинците ще дават мило и драго и вас да Ви заболи...И то много!Понимаеш?

70

Анонимен до bbb

преди 2 години

Именно, че не са забпавили законите на физиката и затова пердашат фашистките Укри. Цели 8 години ги търпяха и както казваш въведоха закона та физиката за противодействие.

69

Е

преди 2 години

Ако тези рашистко-азиатски орди не бъдат спрени в Украйна, те ще запалят цяла Европа.

68

ЬЬЬ

преди 2 години

Ех,ларва,ларва лавров,забрави ли основните закони на физиката,че на всяко действие има и противодействие-еднакво по сила и обратно по посока.Мечтата ти е русия да нанася само удари без да получава такива,но това е невъзможно и недопустимо и всички вие ще си научите урока,но това ще е за сметка на все по-обедняващите руснаци,които в крайна сметка ще ви видят сметката.