207

Анонимен

преди 2 години

Русофилите изкараха братя Кличко руснаци! Ало, психиатрията ли е, имаме много тежък случай!

206

Анонимен

преди 2 години

Хамериканците отдавна не са кравари каубои, защото са развита индустриална държава, но рашките са ТКЗари, че зарзават по лесно се прави! Не наричайте повече американчетата кравари, че мa нервирате!

205

Анонимен

преди 2 години

Войната е САЩ срещу Русия, а Украйна няма думата, решава САЩ вместо Украйна.

204

По същество

преди 2 години

Преди 2 дни ги смятаха около 15-20к "защитниците" на Северодонецк с подразделенията около града. В последните 2 дни са прехвърлили още. Няма да е като в Мариупол. Пак ще се запетлачи малко, но в Мариупол беше "цвета" и каймака на на'ци'стите от Азов и т.н. Тук пак има бая опитни, но вече минаваме към по-нормални човешки същества, без извратени татуировки. Още няколко такива операции и ще й останат само резервисти и необучени андрогени на Украйна.

203

Укропите

преди 2 години

сега се крият в Руските градове защото за тях Руснаците не са хора, когато боевете започнат да се водят в градовете заселени с укопи нещата ще стоят друго яче - едва ли тези укропски изроддди ще се крият зад собствените си семейства и ще ги попзват като заложници и тогава войната ще свърши заброени седмици - за това жидо-укропската не се изтегли от Мариопол и няма да се изтегли от Домбас въпреки че пак ще бъдат обкръжени и изколени

202

Хайдутин

преди 2 години

До Анонимен 242 Обърках се, Байдън ли започна войната или Путин нахлу в Украйна, или и ти не си схванал нищо!

201

Анонимен

преди 2 години

Русофила с краварчето наистина е вдигнал кръвното май. Не е лесно да преглътнеш истината, а тя е че Рашистия е гола вода. Другата истина е, че в България американофили няма, но как да го обясниш на кръглияИдиот!

200

СЛАВА НА УКРАЙНА

преди 2 години

ВОЙНА ДО ПЪЛНА ПОБЕДА!

199

СМЪРТ ЗА РУСИЯ

преди 2 години

ЖЕРТВИТЕ НА АГРЕСИЯТА ИСКАТ РАЗПЛАТА С РУСКИТЕ УБИЙЦИ.. НЯМА МЯСТО ЗА ПОЩАДА!

198

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на време е да разберем колко цивилни руснаци из Украйна е избил Путин. Говори се, че има над 10 000 трупа в развалините на Мариупол, които тепърва ще бъдат разкрити и е интересно да се разбере колко от тях са руснаци. Руската пропаганда разбира се ще спести тази информация!

197

Анонимен

преди 2 години

Кличко, Порошенко, Анишченко и други завършващи на ко, са украински фамилии! Не правете братя Кличко руснаци! Ще се нервират!

196

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 203 - тогава да приключваме безсмисления спор. Колкото до войната - има още много до преговорите. Категоричен превес няма и едва ли скоро ще има. Преди да се стигне до такъв, няма да преговарят. До тогава ще има само още кръв и пропилян човешки живот. За съжаление и от двете страни умират деца на по двадесет години. Което прави някои "мнения" тук още по грозни и уродливи.

195

АА

преди 2 години

До Анонимен 230 Я, тва нещо, дет говори се нацупи! Не бе селянче, наричай ни както ти душа сака, не че някой тук се е изказал в подкрепа на САЩ, но дай малко разнообразие, че става скучно да ви чете човек, едни сте ми такива, вяли, сиви, безлични!

194

Отговор

преди 2 години

"Краварчето" пак се изходи! Последно, Путин срина Мариупол щото са виновни "американците", или щото имало "нацисти"! Това беше град с рускоговорящи , които не са виждали жив американец, но това не попречи на Путин да ги изравни със земята, защото не го ..."обичали"?

193

Анонимен

преди 2 години

Песков почна да се моли за спиране на войната ама ей сега дойде времето да разбере кон боб яде ли!

192

Трибуал срещу

преди 2 години

фашистите от Азов вече се сформира, поканени са и западни представители - да видим дали жалките марионетки на САЩ ще идат да видят с очите си какви изроддди са укропите или пак ще се направят че не са чули

191

Краварчи

преди 2 години

Слава Украини!

190

Анонимен

преди 2 години

що не вземат да се взривят вече тези русачуги... явно живеят в по-миналия век

189

Корумпираните западн

преди 2 години

До По вероятно марионетки на САЩ и Англия едва ли ще могат да скалъпят процес - жалкия цирк в Буча не фана декиш - за сметка на това разрушените Руски села по границата с Украйна и избитите Руски цивилни са факт а не режисиран от евреина Зеленски цирк

188

Анонимен

преди 2 години

До По същество Колко общо са украинските части в Северодонецк? Да видим колко лъжете, не за друго. :))) Според изкзването ти току що само вчера и днес са се предали 10 хиляди украинци там. Колко е общия войскови състав на Украйна в града. :))))