143

Анонимен

преди 2 години

Молете се, след Путин, да не дойде някой като Сталин, че става страшно.

142

Велизар

преди 2 години

Не знам как успяха Русия и Украйна да станат такива врагове и кой е виновен - Русия или Украйна...но украинците са полудели, побеснели и много обидени. Във Варна се загаджих с една бежанка Юлия...само плачеше,била безполезна, била нула ...докато не дойде неделя и изтрещя тотално. Кара ме да и търся бронежилетки, кобинки и иска да се връща да воюва...като обезумяла е...И нейната приятелка също, която е с дете. Това в България ни съм го чувал , ни съм го виждал...а аз доста съм ги обходил :)

141

Анонимен

преди 2 години

Рокфелер излиза от ядреното си скривалище в Ню Йорк и не знае какво се случва. Влиза в един бар и пита бармана - е кой победи? -Ние, вика бармана. Радостен Рокфелер поръчва едно уиски и пита колко дължи. - Две рубли и двадесет копейки, отвръща барманът.

140

Стамат

преди 2 години

Въжето , хобит !

139

Анонимен

преди 2 години

Медуза пише още, че замервали със сняг Путин на някакъв висок връх

138

Анонимен

преди 2 години

Защо сте недоволни от Путин.Такова хубаво джудже.

137

Анонимен

преди 2 години

Гарантирам, че в Северна Корея не почти, ами абсолютно всички са недоволни от династията Ким. Но дори опит да ги свалят не могат да направят.

136

Колкото и да

преди 2 години

промиват мозъците на руснаците чрез държавна телевизия и всякаква пропаганда ако нямаш пари да си нахраниш детето а мъжа ти се води безследно изчезнал в Украйна рано или късно ще се усетиш че ''великия вожд'' Путин тотално ти е съсипал живота и държавата.

135

Анонимен

преди 2 години

Това е глобалистки безсилен бяс.Нищо повече.

134

Qanon

преди 2 години

Колкото и да лаете ср/у Путин и Русия, все повече ще затъвате в мизерните ес и нато. Никога до сега България не е била толкова зле. И по-зле ще става. Вие пак си лайте ср/у Путин. Все едно му пука за някой, разединен глупав български народе!

133

1

преди 2 години

Тоя е поредният късак с мания за величие. Прочетете малко история и вижте какво им се случва на такива.

132

Анонимен

преди 2 години

Кои всички? На запад ли ?

131

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно дали в Русия почти всички са недоволни, но е повече от сигурно, че САЩ и Западът тотално са недоволни и много им се иска Русия да изчезне от географската карта. Войната направи добра услуга на всички народи - на обикновените хора преди всичко. Падна завесата и се оголиха грозните и фалшиви "ценности" в отвореното общество. Тотално подчинени държави на хегемона и интересите му,грабеж, лъжа и глобален контрол, осъществяван чрез средствата на новите технологии.Либералфашизмът заблестя!

130

Анонимен

преди 2 години

Безмозъчните русофоби пак безкритично преживят всичко, което медиите им сипят в паницата.

129

Татул

преди 2 години

Колкото и да си пишете глупостите, рейтинга на Путин расте в Русия и света. Запада започва да се разединява в позициите си. Китай, Индия, Бразилия и арабския свят показаха среден пръст на САЩ. И сега само квичене и плюене им остава.

128

Анонимен

преди 2 години

Българските путинисти с в недоумение,как може да се изричит такива истини за путин.За тях той е обвит в ореола на лъжите.Мале,мале!

127

мдам

преди 2 години

По-важното е, че в руската википедия някой върна всички батальони, честни армии и паравоенни формирувания. С имената им, с лидерите им. Както и наемниците от чужи страни. На 11 февруари това беше истрито и заменено с "мирни граждани". Изглежда, номерата на Путин за някакви митични избивания на мирни граждания и мераците да се прави на освободител вече и в Русия не минават.

126

Анонимен

преди 2 години

От кремълския пcиxoпат са недоволни не само руснаците, а и 99% от европейците, които след пандемията отново имат голямо предизвикателство пред себе си... Вместо мир, благоденствие и бизнес сега се търси начин да се спре един yмoпoбъpкан диктатор.

125

Анонимен

преди 2 години

Журанлистическа мастурбация

124

Анатемата

преди 2 години

високи цени заради газта и петрола!!!!!!!!!!! Господ си знае работата! Той е русофил...