87

Анонимен

преди 2 години

До 87 "В началото на операцията Русия предложи мирно решаване на конфликта." Все едно терорист да ти "предложи" да му припишеш апартамента си "мирно", за да не те изтърбуши. Чудя се, защо ли това "предложение" не се прие? Хмммм.

86

Анонимен

преди 2 години

Не знам за цялата ни цивилизация, но такива алчни рептили като този отдавна е време да си заминават

85

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия застрашава болните представи на тоя рептил за света, тогава пожелавам на Русия максимален успех в начинанието.

84

Анонимен

преди 2 години

В началото на операцията Русия предложи мирно решаване на конфликта. Украйна отказа. Сега условията се определят от Москва. Ако не ти харесва - заминавай да се биеш срещу Русия.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 "Може ама не вярвам." Е, щом ти "не вярваш", значи въпросът е решен ...

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82 "Империя на свободата." Каква "свобода" ще има в тази нова империя?

81

Анонимен

преди 2 години

Тя ваща цивилизация е ясно че ще изчезне но ние потъваме с вас . Какво ще стане с земята на България . Кой ще си я дели ? И с война ли ще става ? Турция и Русия ли ще воюват тук след 30 години ? Те тва са важните въпроси . Борба на видове винаги ще има но ние сме най слабите бойци и в един лагер с най задлъжнелите .

80

Анонимен

преди 2 години

Русия трябва да намери своя Соррос. Защото дори да спечели на фронта ще загуби информационната война. Виждам само един милиардер в Русия който може да изиграе успешна роля в антисоррос войната Военното изкуство явно не му се отдава особено но в словото е неговата сила и може да сломи сорродите.

79

Анонимен

преди 2 години

Колега кои сте тези дето са интелектуално развитите. Ти ме разсмя. *** ли сте това ха ха ха. Може ама не вярвам. Това че са на власт не значи че са интелектуално развити. Кой байдън и обама ли имаш предвид или урсула. Те са средно интелигентни като повечето хора. Не са висша раса ако това имаш предвид. Може да са "вишисти" и фашисти но не са ерудити никой не са.

78

рибока

преди 2 години

А за Орбан реч няма ли?А да и какви са целите на Путин?Първо искаше да му признаят Крим,че е част от Русия и независимостта на ДНР и на ЛНР,а сега войските му са завзели и крайбрежието на Азовско море и Херсон - вратата към Одеса и като чета,че според британското разузнаване са вкарали и по-нова техника към Северодонцк - БТР Терминатор със 6 пъти по-голяма огнева мощ,това не ми прилича на търсене на мир,а на завладяване и на този град.За инвазията,че е грешка съм съгласен,но е факт и расте.

77

за вашата

преди 2 години

извратена цивилизация това е ясно, извратеното и кривото трябва да си отиде.

76

До 71

преди 2 години

Амииии, много благодаря от такава " помощ"!

75

бб

преди 2 години

Това то - така си мислят американофилите по сталински-има човек,има проблем-няма човек,няма проблем.Убиват Путин и няма проблем.Нещо подобно на множество избити по света,където и да са се скрили лица,обявени за врагове.Само дето нищо не се променя по същество-ликвидираш един проблем и на негово място се появява друг.Така на мястото на избитите Бин Ладен се появи друг,на мястото на Ал Кайда се появи Ислямска държава,а талибаните в Афганистан се върнаха във властта още по-силни.

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 "ама се смея от името на половината и отгоре народ." За да се смееш от името на "половината и отгоре народ", трябва тоя "народ" да те е упълномощил. Или няма нужда? :)

73

Анонимен

преди 2 години

Докато психопатите се наричат филантропи народите по света ще се унищожават взаимно в името на печалба и власт за същите тези ,,филантропи".

72

Язе

преди 2 години

"Сорос: Нашата цивилизация може и да не оцелее" - и това ще е багодарение на теб и твоите куку последователи, изкуфял дядка....

71

Анонимен

преди 2 години

Това си помислих и аз, когато Путин нападна Украйна! Май скоро ще има второ пришествие.

70

Анонимен

преди 2 години

"5 копейковци пишат та се късат ....." - по статистиките на късометражния филм на Кики съм един, ама се смея от името на половината и отгоре народ.

69

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво от другите, ама от Сорос нищо нема да остане в наследството от нашата цивилизация! За радост )))

68

Анонимен

преди 2 години

Сорос само е помагал и никого не е избивал за разлика от Путин. Така, че не знам кой ще го ръгат в дупараната с тризъбеца. Хилядите руски майки плачат и кълнат Путин.