82

Анонимен

преди 1 година

Вие не берете грижа на Путин, гърците вдигат юни вноса на газ, за да има за такива буддалли като нас, да плащат скъпо.

81

Анонимен

преди 1 година

Лошото е, че има адски много българи, които живеят в заблуждение, че споделят демократични ценности. Кое ви е демократичното? Поне една точка да споменете да я обсъдим.

80

пияница мистик

преди 1 година

"Икономиката престана да бъде източник на легитимност за него", каза Сергей Гуриев, базиран в Париж руски икономист, който се застъпва за по-строги санкции." === Брей, ти да видиш! Самите руснаци, умните разбира се, които са отишли на Запад и са се реализирали са против диктатора джудже убиец и искат по-строги санкции, само нашенските пyтин0питeци го смятат този фашистки извepг за Господ-Бог и му се кланят доземи пред иконата :))))

79

СССР....ОТ НЕБИТИЕТО

преди 1 година

Путин, не се опиняй на НАТО....да не дойдеш при нас

78

Анонимен

преди 1 година

Леле, че дързък! И смее да се опъва на самия ЕС? Как смее. Та те си мислят, че управляват света. Путин им руши илюзиите.

77

Анонимен

преди 1 година

Запада ке падне!

76

към 74

преди 1 година

тия глупости ги говори на баба си у вас......руския народ обича путин и му вярва, а ние вярваме на канадски ***!

75

Бумм

преди 1 година

80% от Руският народ стой зад своят президент и даже го критикуват за меката сила която използва срещу фашистка Украйна.

74

Пройков

преди 1 година

Диктатор от която и страна да го погледнеш ! Затова ли се е развивало човечеството да се " радва" на диктатори от неговия калибър ?! Щом руснаците искат да си имат тоя диктатор да ги управлява,нека да ги управлява още поне 500 години,но на останалия свят му е пис нало от диктатори и затова тоя го ненавиждаме и го гледаме с омерзение и отвращение!!!

73

Анонимен

преди 1 година

Празни мисли на празни хора.

72

Хора

преди 1 година

Русия от деситилетия живее под санкции нали не си мислите че не подготвена за такава агресия от запада?!

71

Анонимен

преди 1 година

До Ехаа Кои например? :)))

70

Зозо

преди 1 година

Блатная бавно и сигурно си върви към крепостното право, бодлива тел с ток по границата и стрелба на месо - да не избяга някой от рая на путин. Абе Сев.Корея 2 :)))))))))))))))))

69

да

преди 1 година

руснаците не са гевезета като наште ***, и три год. да стоят в мизерия ще стабилизират държавата и рублата - ама ний сме за мустака с тия предатели!

68

Анонимен

преди 1 година

До Факт "Робите и зависимите не обичат силните лидери" Странно, русофилите много си падат по Путин. И двете категории точно отговарящи.

67

Анонимен

преди 1 година

Путин е единственото ни спасение от западните ценности, които са наркомания, гейовщина и пълна отврат гмо

66

Ехаа

преди 1 година

Много западни фирми се връщат на Руският пазар под други имена зада избегнат санкциите.

65

Анонимен

преди 1 година

До рибока "Перестройката на Горбачов,който е одобряван под 0,1% от руснаците и живее в Лондон доведе до такива като Елцин да стигнат до властта" Не си прочел достатъчно, затова просто повтаряш путинската пропаганда. "Перестройката" на Горбачов се случи, защото СССР фалира, а не защото имаше някакъв грандиозен план за подчиняването на Русия. А Русия фалира по чисто икономически причини - неефективна и корумпирана икономика.

64

Факт

преди 1 година

Робите и зависимите не обичат силните лидери и тези койте не си продават народа и се борят.Затова Путин е мразен ....

63

Анонимен

преди 1 година

Какво ще им липсва на руснаците? Маркови дрехи, хамбургери, телефони? А на нас, какво ни липсва газ и после петрол. Открийте разликите. А междувременно, от Турция и Грузия си внасят, каквото си искат.