110

Анонимен

преди 2 години

До Боби "С изключение на въпросния мост до Одеса" Въпросния мост до Одеса (и прилежащите му линии) са били използвани за функционирането на икономиката на Украйна. Те са цивилна инфраструктура, и унищожаването й е държавен тероризъм от страна на Русия.

109

Анонимен

преди 2 години

До Боби Сталин е избил 6 милиона украинци с глад, няма значение какво е "искал" да направи. Това е най-големия единичен геноцид в модерната история на Човечеството.

108

аз

преди 2 години

поредното доказателство, колко са ограничени зелените

107

Км

преди 2 години

Ще налагате всевъзможни санкции.Повече от 10 000 санкции.Сега нахранете гладните със санкции.Според вас сигурно са вкусни и хранителни.

106

Анонимен

преди 2 години

До Боби "При всякакави военни действия първото което правиш е да спънеш противника." Оправдаваш открития държавен тероризъм срещи цивилна инфраструктура на Украйна. Наясно ли си с това какво говориш?

105

Олеле

преди 2 години

За Гладомор не пише ама за Голодомор има нещо.За незнаещите организиран с помоща на запада отказващ да продава зърно освен за злато или културни ценности от руските музеи.Обаче не е лошо да се прочете за Бенгалския глад организиран от правителството на Британската империя. И коментара на Чърчил защо е жив още Ганди след като имало глад!

104

Анонимен

преди 2 години

До Боби Това е направено нарочно срещу хората живеещи в Украйна, които по една "случайност" са украинци. Казах ти вече, това си го пробвал вече. Срамно е да се опитваш да го пробутваш отново.

103

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 години

ВИЕ ШВАБИ ПРАЩАТЕ ОРЪЖИЯ НА УКРАИНА ДА ПРОДЪЛЖАВА ВОИНАТА С РУСИЯ ПРЕДИЗВИКАНА ОТ С.А.Щ. ИЗГЛЕЖДА РУСКОТО ЗНАМЕ ЩЕ СЕ ВЕЕ СКОРО ОТНОВО НА РАИСТАГА.

102

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Да но се доставя гориво което е практически същото. И се бомби само един мост защото всички ЖП линии през него минават." Не е "същото". В Украйна има недпостиг на гориво и това е известен факт. Ужасяващо е как защитаваш руските терористи, за нарочното унищожаване на живота и функционирането на икономиката на Украйна. Че и се криете зад лъжи , за да не ви хващат какви ги вършите.

101

Ой

преди 2 години

За един приятел питам :Кой минира пристанищата и държи корабите затворени там?Не беше ли Украйна или нещо такова?Не бива ли да питаме Зеленски какво ще каже?Може и да бъркам нещо ама така пишеше в нета.

100

Анонимен

преди 2 години

Русия,САЩ и Канада са най- големите износители на пшеница.Украина е на 6-то място по износ на пшеница в света.Бербок да не се тревожи за украинската пшеница.САЩ и Канада ще хранят Африка и Азия както и ще продават на ЕС газ и петрол.Разбира се ,на съответните цени.

99

Анонимен

преди 2 години

До Боби Гладомора е официално признат от всички възможни организации занимаващи се с изследване на проблема. Само оценките за броя на жертвите варира, като повечето се обединяват около цифрата от 6 милиона жертви. И по рано съм ти писал по този въпрос след като пак така предложи същата руска лъжа. Срамно е да се разпространяват така лъжи, особено след като вече са те хващали, ии се надяваш, че не те четат същите хора и ще мине номера?

98

Анонимен

преди 2 години

До Бай Дрън "И тия ЖП линии не се ползват за превоз на зърното, а а за превоз на оръжия и муниции." Абсолютна лъжа. По направлението към Молдова и Румъния не се доставят никакви оръжия и муниции. Там руснаците бомбардират шосета и мостове, за да попречат на транспорта на зърно.

97

Бай Дрън

преди 2 години

Не знам кой унищожава шосета, но преди седмица точно тук имаше статия от Западна медия ббс, ако не греша, където бяха интервюирали руски войник. Там той разправяше, как неговата част е разцепена на две, едната е минала мост към Киев, другата остава заради разрушения от мини мост и се насочва към Чернигов. Та кой разрушава мостове и пътища, нека Анабел си отговори сама. И тия ЖП линии не се ползват за превоз на зърното, а а за превоз на оръжия и муниции.

96

Анонимен

преди 2 години

До Гладомор Страх ги е да прочетат какво наистина представлява Русия.

95

Руските активи на

преди 2 години

Запад бяха безцеремонно блокирани в нарушение на всякакви договори. Така че Русия е в правото си да възстанови откраднатото както намери за добре.

94

Анонимен

преди 2 години

Няма проблеми "демократите" и носещи демокрация по света ще дадът от своят резерв...нали за това водят войната да изместят Русия като доставчик .....като помагат с газта, сега ще дадът и зърно!

93

Анонимен

преди 2 години

До 111 Това, че в него няма почти нищо полезно. Няма витамини, няма протеини. Има калории, но в черния хляб (какъвто е руския по правило) и те са малко.

92

Анонимен

преди 2 години

Децата на нацистите взеха да ни учат на морал. Много морални сме станали!

91

Анонимен

преди 2 години

Сега разбирам защо 1989г нямаше война и СССР се разпадна без война. Тогава Русия нямаше да спечели войната, но сега е различно. Шансовете на руснаците са много по-големи и те ще воюват до победата.