53

Глупаци, сър

преди 2 години

Не е бил синовете си овреме и сега требе да им лежи наркоманските изцепки на дърти години. Сeлски изцепки

52

Анонимен

преди 2 години

Знам от доста време едно правило - оръжие щом веднъж извадиш - стреляш! Но при Неизбежна самоотбрана. Тук просто е липса на топки

51

Анонимен

преди 2 години

Не бих се сбил с никого в днешно време, особено из София. Алкохол, наркотици, групово избиване на комплекси по улиците, оръжия, ток, вандализъм, неграмотност и агресия, мерене на коли и двигатели. Да си оставя семейството за едното нищо, не мерси. Ако някой ми набие два шамара в честен бой, ще стана и ще ида да изпия едно уиски. Но в 2022 е най-добре да броиш до 10 преди да правиш каквото и да е.

50

Анонимен

преди 2 години

явно момчето много се гордее с баща си, той не е работи по строежи за минимална като бащите на масите

49

Анонимен

преди 2 години

Доста интерестна история. Збил се е, след това се обадил на баща му, посред нощ, и сигурно им е казал на тези двамата, сега ще видите като дойде тати. Тати облича анцунга, мие зъбите и търгва. Момчета си стоят спокойно, чакат тати, така един час поне. И ето, белята тогава започва. Бах, за какви *** не взимат всички.

48

Сатира

преди 2 години

Няма да се учудям, простреляните да са гадни мръсни ултраси от Лефски Кенефски!Който са си търсили боя.

47

К

преди 2 години

мамино сладки момчета...!

46

Фермер село Конска

преди 2 години

Задължителен затвор за стрелеца, а футболиста никога повече не трябва да играе професионален футбол.ОООО забравих, ние сме в България , бащата ще бъде освободен след 72 часа , а Йомов ще е герой за всички фенове (пияници , наркомани или и и двете на куп).

45

Анонимен

преди 2 години

До 38 беше коментара, но свободата на словото трие коментари

44

До 40

преди 2 години

Биткаджия, ако си срещу мен мога да се пробвам да ти свия сърмите, но ако сте двама и повече , тогава кво правим? Знаем добре, че в такива свади, никога не е равностойно, особено в нашата ***

43

аз

преди 2 години

До Анонимен 29 Тя ако беше костовистка отдавна да е европейска.

42

добавям към 35

преди 2 години

Значи прочетох че е имало и певачка, та историята малко се променя - Гошко и братото напудрили нослета и решили да се направят на мъже пред певачката. Обаче простреляните се оказали мъжки момчета и понеже в ръкопашния не можеш да паднеш за дуспа Гошко и братото изяли шамарите. После татьо - пат пат...и нали. Само интересно що братото е избегал с баща си, сигурно нещо се е проявил повечко.

41

Анонимен

преди 2 години

Тате ще поема вината за да спаси синето.

40

Анонимен

преди 2 години

Чакай, чакай.. двама братя се карат на бензиностанция.. единия звъни на бащата, бащата идва и почва да стреля?! В кой век е това ве? Дивия запад не е тук. Карайте си се и се стреляйте вкъщи. *** народ.

39

аа

преди 2 години

дива индия

38

ЦСКАр

преди 2 години

някой си е намерил майстора ... сигурно някои левскарчета ... ахахаахха

37

всякакви психари,сър

преди 2 години

Ето за това избягвам конфликти. Лесно че им разбием гьон-суратя, ама като знам че вадят ножове и патлаци от страх ... не са мъже като едно време - ступаш ги, пък си разберат грешката и седнат на гъзърeте. Друсани, вадат патлаци, скачат като петли, после тре им права граждански арест, па да викам куките да ги затварат, ходи по районните като гламав с месеци... ужас е. Пр0сти, ше се изтепат сами - война не им требе. И го прават. Ако не се стрелят, стават украса по дърветата с трошките си.

36

Анонимен

преди 2 години

'намерени са 3 гилзи и 1 патрон 9 мм, марка GFL Лютер.' ---- може би имате предвид Люгер парабелум

35

Пенсионер

преди 2 години

На мен пък нещо ми подсказва че стрелеца може да е футболиста а бащата поема вината за да го оттърве! Футболночалгарска идилия!!!

34

Анонимен

преди 2 години

Киро и Рашков най- много да върнат мутрите.