207

Анонимен

преди 2 години

До Финалдндия губят - затова днес хората във Финландия имат най високия жизнен стандарт в Европа, а тея в новия СССР /Путинстан/ се връщат в крепосничеството. Те "пичелят"!

206

не храни илюзии

преди 2 години

няма да се примирим :Симо Хаюха, правнук на Симо Хаюха.!.

205

Анонимен

преди 2 години

Чудесно, конфликтът се премества на север, далеч от България.

204

Анонимен

преди 2 години

Аз се чудя как България въобще е влязла в НАТО без нейното разрешение и какви са били последиците за нас.

203

Анонимен

преди 2 години

Руската политика е разделяй и владей, което е нормално, учат се северняците от древните римляни :))) Само че те живеят в неблагоприятна земя а ние сме на приятен климат с плодородна почва и много реки, кой е губещия в случая ? :)))

202

Шотландски боец

преди 2 години

Дъртите тавариши от Кремъл, изпотрепаха 30 хиляди руски хлапета и то срещу най-близкият си народ! Срам! Младите руснаци са изправени пред геноцида на Пудинг, но най-страдат от републиките, той буквално прави чистка на населението им, като гинпраща за пушечно месо.

201

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 209Тия русофилски мурафети не вървят. Пробвай друго

200

Анонимен

преди 2 години

Поредната част от провокацията - не искате НАТО, ще получите повече нато; не искате ядрено оръжие - ще получите повече ядрено оръжие. Правилата и принципите на ООН вече не действат, за сметка на правилата на световният бандит и крадец! Гответе се за световна война и фронтова държава, мили храбри българи, които сте отворили широко уста за благата част на войната, но със сигурност не сте тези, които ще умрат за България.

199

Анонимен

преди 2 години

До M.Mилев САЩ каквпо правят в Европа че и на руската граница. Имат си африканци и си стоят там в Америка.

198

Анонимен

преди 2 години

Кажете бе БЪЛГАРИ, ако наш премиер/президент се изцепи: " Ние няма да се приирим с кандидатстването/приемането на россия в някакъв клуб/съюз/блок" вие как бихте погледнали на това?*** наглите азиатци, кои са те, че ще дават наклон на независими държави къде и с кого да дружат?!?!?

197

ха ха

преди 2 години

Не хранете илюзии....ха-ха. Тоя пА ме разсмя....Ами те влизат точно защото вече нямат илюзии, б

196

Рубли не давам

преди 2 години

Смешно е като гледма що народ е получил рубли, за да се пени в нета. Никой друг руски ръководител не е обединил досега запада, както пу тя с нашествието си в Украйна.

195

Анонимен

преди 2 години

Путин днес каза, кратко и ясно. Русия няма проблем, че Швеция и Финландия влизат в Нато. Ще има проблем, ако се настанят, неподходящи оръжия. Ама по дойче зеле и снн, няма как да го чуете. Духхачи на Америка.

194

Шойгу

преди 2 години

Тавариш Путин, Мариупол беше превзет успешно за 12312312413511 път, какво да правим? - Путин: Мухичка да не мине през завьода, мухичка!

193

Анонимен

преди 2 години

До redordeadСърбите са по смешни дори от путиновите русофилчета в БГ, те съвсем не стават за войници сърбетата :))) Който ги е хванал сърбите, все са яли бой :)))

192

M.Mилев

преди 2 години

Г,син Рябов ,защо ми се струва,че и двете споменати от вас държви са суверенни и неза висими,или вие не знаете това ?! Защо вие руснаците веднаж-завинаги не допуснете,че хората и народите НЕ ВИ ИСКАТ,а тези които доскоро бяха с вас бягат от вас ?! Сам си отговорете защо !!!Защо си мислите,че точно вие,руснаците,трябва да определяте миро гледа на останалите народи ?! Нима другите страни нямат право на мнение ?! Или само вашето мнение е меродавно ?! Срам и позор сте за днешния свят !!!

191

Шотландски боец

преди 2 години

Расия един завод не може да превземе 3 месеца, щяла да гази Швеция и Финландия... Време е Европа да бъде готова, когато руските републики започнат пътя за независимост скоро. Има такива признаци, а европейските управници веднага трябва да дадат сигурност, защита и план за пресъединяване към ЕС! Не можем да оставим младите държави, да бъдат изядени от ***!

190

ШЕ клекнете, БЕ....

преди 2 години

.... Само НАДУВКИТЕ са ви големи!!!ВЕЧЕ ВИ ВИДЕХМЕ КОЛКО СТРУВА ТЕ, ***... ХАХАХААА

189

Анонимен

преди 2 години

РусНАЦИте дропнаха всякакви маски за това защо разрушават Украйна. Започнаха да заплашват всеки техен съсед, който води самостоятелна политика. Другаре, и Китай щеше да влезе в НАТО ако се чувстваше заплашен, но като ви гледа "великата" армия, единствената опасност за китайците е някой да не умре от смях.

188

Иван

преди 2 години

И кой го бърка дали скапаните азиатци ще се примирят или не.Всяка държава сама избира как да живее