21

ПАРТИЕН СЕКРЕТАР

преди 2 години

21.6% НА ПЕНСИЯ ОТ 370 ЛВ. ПРАВИ ПЛЮС 75 ЛВ? А НА 1500ЛВ. ПЕНСИЯ УВЕЛИЧЕНИЕТО Е САМО 320 ЛВ?

20

Анонимен

преди 2 години

!! Как е изкарана такава пенсия? Ще ви кажа. По банкети и с крака на бюрото. Комунистически хрантутници. Минималната вдигнете. На народа градил държавата!

19

Анонимен

преди 2 години

Това правителство е вредно за България. Няма да храним освен украинците и някакви mърmеи, които са били министри или чиновници. Никакъв таван няма да пада. Пада само стандарта на живот. Трябва да си идат с мир. Ще стане гражданска война. Те са на принципа РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ.

18

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че повечето пенсионери са оскотели от мизерия. Нека им вдигнат пенсиите, но такъв таван от 300лв и нагоре е брутално изхвърляне на управляващите. Погрижете се първо за работещите, за икономиката, за регионите напълно умрели без поминък и *иганизирани. Направете държавата богата , а високите пенсии ще бъдат резултат това.

17

ЧЕСТИТО, ПУТИНИСТИ..

преди 2 години

3400 ЛВ за, ДС /БКП ГЕНЕРАЛИТЕ ..... ...ЗАТОВА БЕШЕ ПРЕВРАТА СРЕЩУ БОРИСОВ/ ГЕРБ /СДС........ ПУТИН Е НА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ.... ЧРЕЗ БСП=ПП =ДБ =ИТН.. + РАДЕВ......

16

Анонимен

преди 2 години

Гьоко, престани да лъжеш! През декември м.г. на половината от пенсионерите "забравихте" цели 6 години от 10-годишния период на управление на Пожарникаря от Банкя! Не отговорихте от МТСП, а онези чиновнички от НОИ заявиха, че вярно са изчислявали! Кое ви е вярното бе, мърли, защо забравихте на 2 пъти по 3 години? Ама Боце от Банкя първия път умишлено не начислил повишение по швейцарското правило, вторият път се преминало към друга методика на изчисление! Грешките са при вас и не ги отстранихте!

15

Анонимен

преди 2 години

Значи замразяване минималната работна заплата до 2024, а вдигате тавана на пенсиите до 5 минимални заплати? Кой пълни хазната? Справедливо ли е да давате по 3 400 на държавни служители, военни и тема подобни, които не са платили един лев отдръжки? Хара работили по 42 г. с 380 лева пенсия, а други с десет пъти повече? Хората, които се пенсионираха на ниските учителски заплати получават 480 лв.пенсия. Това справедливо ли е? Едно и също са работили с новите пенсионери, които имат 780 лв пенсия.

14

Анонимен

преди 2 години

Изглежда, за следващите избори ще разчитат само на пенсионерите!

13

баси промяната

преди 2 години

Толкова ли е трудно да се провери каква е тази пенсия от 20,000 лв!?И от къде е дошла!?Ама нещо не ви отърва,а!?

12

Анонимен

преди 2 години

Явно плана е верен, да проключат средната класа и малкия и среден бизнес. Тва е. Пак ще вдигат усигировки, пак ще цицат до последно. В тая държава или едър бизнес или никакъв.

11

Анонимен

преди 2 години

Имам познат летец, почина. Така и не доживя да си вземе цялата пенсия. А е работил по времето, когато се летеше на три смени - първа, втора и нощни полети, не като сега. Та има и хора, дето са си изкарали пенсиите, не са лежали по бюра. А и не са толкова много тия с тавана на пенсията.

10

Анонимен

преди 2 години

Депутат, магистрат, висш чиновник, все *** дето са живяли на гърба на другите. Не плащам осигуровки за такива пиявици

9

toti

преди 2 години

Няма пенсии на военните,които да са по високи от най високите заплати ,ако сега някой взема 25оолв,едва ли някой ще получи над тази сума пенсия!!

8

Ха ха

преди 2 години

Ще има доста да ме чака да работя тоя тарикат гьоков по 12 ч дневно за -600 лв докато той получава пенсия -3000 лв + заплата

7

Анонимен

преди 2 години

В една конюшня дават най-силната храна на младите животни и да работят, тме най-много пари. Пенсионерите, тв, парчета, рейсове и накрая излиза, че ще взимат най-много, защо? Като са млади хората им трябват повече пари. Не е ли така?

6

Анонимен

преди 2 години

Тея не са добре, дават хиляди за пенсии на стари хора, а младите работещи бедни експлоатирани. Кви са тия глупости. Явно са решили да фалират държавата. Кой ще изкарва тия пенсии?

5

Анонимен

преди 2 години

Че каква заплата трябва да си получавал, за да вземаш 20000 лв. пенсия или пък 3400 лв.? Също така вдигането на тавана на пенсиите не означава ли вдигане на тавана на осигуровките?

4

Пп

преди 2 години

Ние ще поработваме за - 550 чистоДобре е

3

Анонимен

преди 2 години

3400 за полицаи и военни???? От новите "ай тита" още няма хора за пенсия.

2

Анонимен

преди 2 години

Нямат наяждане милиционерските пиявици. Цял живот лежане, драпане на макарите, схеми, далавери и какви ли не престъпления,а алчността им е безмерна.