70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95Не можеш ги изгониш, че иначе Нинчето ще се сбогува с политиката.... :))) Те ги финтираха много хитро комунистчетата русофили, направиха се на едни от тех и после мандалото хлопна :))))

69

Анонимен

преди 2 години

Верно ли сте разположили ядрени глави, на територията на България?

68

анонимен

преди 2 години

До Васил - Кокорчо е като бучка лой ,интелигентен и изпечен мошеник , Кико е хвърчи лъжи с пробита торба от лъжи и двамата си мислят ,че управлението на държавата е като ЕТ дружество и никой няма да им търси сметка за фалита и беззаконието..

67

Хахаха

преди 2 години

Хахаха "умни и образовани" двама министри;))))))))) къде живеете хора?????

66

Анонимен

преди 2 години

И така, газ има в Чирен, за още 41 дни. Хайде да ви видим, какво ще правите от тук на там?

65

Анонимен

преди 2 години

Ще усвоява с канадеца по 100 на месец докато ги изгоним

64

Превозвачите

преди 2 години

Да си плащат винетки, защото те най-много развалят пътищата. Ако ти е 30 тона гондолата, плащаш 3000 лв винетка и, пей сърце, никакви пътни карти на километър.

63

Анонимен

преди 2 години

Киро и Асен го сложиха тънко на слугинажа от Кремъл, онез още не могат да се съвземът :)))

62

ЕС е обречен съюз

преди 2 години

Нито един соларен панел или вятърна перка за целия си (кратък) живот на експлоатация не може да произеде толкова енергия, колкото е била похарчена за тяхното производство.

61

Анонимен

преди 2 години

Нито една страна от ЕС не си прекрати доставките от Газпром.

60

Случаен минувач

преди 2 години

Вапцаров По радиото шумно някой спори. С кого?Не знам. А може би с народа. Говори си и нека си говори - нали затуй му плащат хората. "Държава има, има власт, която - неспирно бди над наште интереси! Хвърлете лозунга! Плаката на земята! Народът е доволен, сит и весел!" Във кафенето някой се изсекна и дълго три със здравите опинци, огледа се и каза уж полека: "Комай ни лъжат тия синковци." Лъжи, лъжи и пак лъжи.

59

Кънчо

преди 2 години

Асенчоо...Асенчооо...вместо да хулиш баце си извади тефтера и си записвай като говори, че е професор спрямо теб и кирчо. Кучета, мучета, ама горивата бяха 2 лв, че не рядко и под тази цена. Не ми приказвай, че имам интерес да плащам по над 3 лв гориво...не ми приказвай, че имам интерес да плащам хляб по 3 лв, не ми приказвай, че имам интерес тока да ми е двоен, не ми приказвай, че имам интерес да не внасяме газ от Русия при все, че половината ЕС го правят...ОСТАВКА НЕКАД.ЪР.НИЦИ ВЕДНАГА.

58

Анонимен

преди 2 години

Поне видехме, че повечето у парламенто са ***, не че не ги знаехме :)))

57

Хаха

преди 2 години

А бе лой cвинcka, тебе кога ще те подаряваме? И на кого най-вече? Може би на ДСО Родопа, ще ти сложат малко подправки и натриев гултамат и ще те разфасоват както подобава за подобни нагли поdлoги и мъpши като теб.

56

в Белорусия

преди 2 години

В Белорусия купуват газта на 128$.

55

Анонимен

преди 2 години

То и въздържането на газовата диверсификация у нас беше от значим интерес за някого, затова все още няма нищо налице! Гледаме докога ще е така!

54

Анонимен

преди 2 години

Большинство жителей Турции просят правительство блокировать вступление Финляндии и Швеции в НАТО из-за их политики с запрещенной в стране Рабочей партией Курдистана (РПК), заявил глава турецкого МИД Мевлют Чавушоглу.

53

Анонимен

преди 2 години

Мани газа, кажи защо се оказва натиск върху депутати, за Македония? Що ни продахте цццървули такива?

52

Аз промяната

преди 2 години

ААсене а Киро къде прави метани Асене лъжесвидетели божковисти ПОЗОР СТЕ назначените Оставка Разследване Защо стопирахте икономиката ни и без това е малка саботьори

51

Китка

преди 2 години

Прави се на мъж на гърба на Б.Б.