352

373 от Ямб .църв.

преди 2 години

Ами ,те всички идват със коли,които струват маса пари...Значи имат средства,с които да си плащат хотела,а не ние да им го плащаме!

351

Анонимен

преди 2 години

Евала 372. Европа за европейците, а не за тсрсмбуки

350

Анонимен

преди 2 години

То на сл.бряг е същото ,не говорят украйнски а бяго от Русия ,с скъпи коли ,и жените им всички с силикони ,милите бедняги )

349

Загрижен

преди 2 години

Тия ако не ги изпидуркаме тука за месец, те ще ни унищожат, да знаете!

348

До 370

преди 2 години

Ами освен с кола как да дойдат, пеша ли.

347

Анонимен

преди 2 години

До 357Тези от Сирия, Ирак, Афганистан са предимно мъже,как виждаш да бъдат настанени жени с малки деца заедно с азиатските тарамбуки?!

346

Анонимен

преди 2 години

Ето затова Урсула да национализира хотелите. По 40 лева им плаща, а тия недоволни. А Урсула ги пази, иначе досег фашагата Путин да им беше превзел хотелите

345

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Оният ден бях в Равда.Българска реч не чух.Обаче украинците явно,за да избегнат конфронтация с руснаци,които може да срещнат си говориха на руски( без полският диалект).Та с какво повече да украинските "бежанци" от сирийските,че да се настаняват в хотели? И не видях коли по-евтини от 40000 лв.

344

Анонимен

преди 2 години

Драганов не лъжи че обществото е проявило разбиране ,ти украинците вън от България ,защо на морето бря ,има София в Пловдив Харманли и други центрове ,а може и в Бояна

343

Анонимен

преди 2 години

Преди много години гърците са бягали по света, но никой не ги е слагал в хотели. Живели са в общежития. Тези защо смятат, че някой е длъжен да им осигурява комфортен престой и това в бедна България. Много български деца нямат никакъв шанс да отидат до морето, дали на украинците им пука за тях.

342

361

преди 2 години

Човек ли е или звяр. Когато фашистите на Русия те нападнат, друга песен ще пееш

341

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха такива патриоти за каквито искат да се изкарат, в първия възможен момент щяха да се върнат в страната си, за да работят за възстановяването й! А щом предпочитат да са на безплатна почивка в 5 звезден хотел, значи са обикновени използвачи и тарикати, които и майка си биха продали ако имат полза от това!

340

Анонимен

преди 2 години

До 359Плащат ти по 40 евро на ден на глава първемю .)))))))По 20 евро и да верно ЕС ги плати.

339

Анонимен

преди 2 години

АК гаври се с беззащитни, гаври се. Като главорезите на Путин влязат в България, друга песен ще запееш. Ами не е имала сили и за сълзи жената, като рашките агресори фашистки долни са й взривили къщата и убили семейството

338

Анонимен

преди 2 години

До 355Независимо, че се плаща на хотелиерите, претенцийте на украйнките да живеят в 3и4 звездни хотели по курортите си е не чувана безочлива наглост.Нали беше уж важно за тях да са в безопасност с децата си, където не падат бомби?! Е, до колкото знам никъде в България не падат бомби, може и в Каспичан да ги настаним.

337

АК-47

преди 2 години

По btv даваха някаква дебела украинка, която вече е преместена от хотел и настанена в почивна база. Опита се да се разплаче, но не й се получи. Почивната база е в най-нормален вид, но не е 4 или 5-звезден хотел, както бяха свикнали. Била от Буча, ами Киев е свободен, Буча също, защо не се връщат в нацистката си страна. Ако къщите им в момента не са подходящи за живеене, наци'то Зеленски да се погрижи за жилищата им. Напълниха го с пари, да се погрижи това отвратително наци за съгражданите си.

336

356

преди 2 години

Плащат ти по 40 евро на ден на глава първемю . Путинист, фашист. Добре, че Урсула се смили да ви плати

335

Анонимен

преди 2 години

Бежанците се настаняват по лагери и палатки, а не по хотели и то през лятото на морето.

334

До351

преди 2 години

Кои са икономически бре,сирийците са поне три пъти по богати от тия прошляци!А виж,че прословутият ЕС прави "демократична дискриминация"спрямо едните и другите си прав,за което можем да попитаме -ЗАЩО?

333

353

преди 2 години

На хотелиерите им плащат.