125

Капитан Петко

преди 2 години

И петата колона дето и плащат да пише и тук също трябва да бъде премахната...

124

анонимен до анонимен

преди 2 години

До Анонимен за какво да им пречат, та БД нищо не правят!

123

Аз искам

преди 2 години

Аз искам като си потърся работа и малката заплата да ми покрива битовите нужди,не искам екстри.Аз искам храната ми да е читава и евтина. Не ям хайвер а домати и сирене.Аз искам да не ми отвличат вниманието от недоимъка ми с лозунги някакви шопари ояли се с мойте данъци.Ех, искам, ама много искам

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен123 мхмх русия ни била освободила, опорките на комунистите

121

Хубавци

преди 2 години

Явно ДБ е решила всички проблеми в България и сега скучае..За какво "ручахте жабетата на Росенец" ? Нещо за социалната, културната политика на България? Нещо за Фандъкова? и т.н. А забравих: а за прокуратурата и съда?ДБ, вие сте глупави.

120

Чичо Пешо

преди 2 години

Скюзми, не трябваше ли приоритет да е съдебната реформа, премахването на Гешев, правовата държава?! Нали с десанта на Росенец ДБ дойдоха с тези послания и цели, уж? Сега май трябва да покажат на спонсорите, че са загрижени да махаме рашките от БГ. Сори, ама ДБ почнаха да се въртят като пумпал.

119

Анонимен

преди 2 години

Всичко е за да забранят Възраждане и БСП да не им пречат.След това ще има други и ще се жалват и доказват на арменския поп,че нямат никакво влияние от Русия.

118

Анонимен

преди 2 години

Мравояда ще гледа наесен НС по телевизията, след предрочните избори. От Продай България всички са с жълти книжки.

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен116__а наясно ли си че братушките приписаха азбуката ни на македонците че тяхната игра не е идеалистична, както вие русофилите разсъждавате, че руснаците никога не са ни имали за братски народ, а за задунайска губерния с крепостници, окупираха България, изнесоха милиарди, платили сме си всичко към тях, че и повече

116

Анонимен

преди 2 години

Московските блатници не са славяни а сРФ да се обединяваме с кого с Чеченците и там другите о р к и от републиките дето убиват и грабят тоалетни чинии хайде моля ние сме напреднали в човешкото си развитие няма да ставаме пак племе

115

Анонимен

преди 2 години

Най лесно е да мразиш някой.Ама за какво го мразиш не е ясно.Сигурно мразиш Русия че ни е освободила от турско робство.Сега ще кажеш че е било отдавна.Тогава си обичай Турция а ние българите знаем какво е помощ.Нищо не може да промени факта че българският народ обича руският.

114

Анонимен

преди 2 години

Значи ако едно време тия които са ги съдилища на народния съд са били същите *** като ДБ, ПП, ГЕРБ и ИТН, напълно си променям мнението и считам че народния съд е бил напълно заслужен!

113

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията е форма на управление, при която държавната власт произтича от народа чрез консенсус консенсусна демокрация, чрез провеждане на референдуми пряка демокрация или избрани представители.Забранят ли опозицията край.Чист фашизъм е това.Няма значение дали ще е ГЕРБ,Възраждане,БСП или който и да било.Те и сега изкарват русофили неутралните и българофилите.

112

Анонимен

преди 2 години

Комунистите не са славяни.

111

Анонимен

преди 2 години

успех с промито от пропаганда население....

110

Анонимен

преди 2 години

116 Ние сме прабългари и не нужно да се обединяваме с Русия а да си следваме нашия път на развитие това със славяните вече много се изтърка

109

Анонимен

преди 2 години

Не забравяйте че чисто исторически русия винаги първо изглежда че аха е загубила, докато не дойде негово величество цар Зима, когато колективния запад става на пух и прах. Осяен това руснаците са много упорити. Просто си имайте едно наум колко пресолявате мандата с антируската пропаганда особено в България!

108

Ghost

преди 2 години

До Анонимен. Прав си , но това го кажи на Путин. Явно , ТОЙ, не е толкова славянин.

107

gogo

преди 2 години

ристьо, а гешката, нали той беше приоритета ви?

106

Анонимен

преди 2 години

Славянските народи трябва да се обединят и да съжителстват мирно и щастливо! Ние имаме много повече общо с Русия, отколкото с англосаксонците. Пишем на нашата КИРИЛИЦА, говорим почти еднакви езици, намираме се много близо едни до други, имаме обща история. Трябва да намерим начин да живеем мирно и кротко заедно!