173

Анонимен

преди 2 години

До УКРАЙНА ЩЕ СИ ВЪРНЕ------Много си надъхан Малчо. Не виждаш ли какво става как Украйна и САЩ манипулират целия свят единствено в полза на САЩ. То украинците не са по -умни от нас. Ще *** за чужди интереси. Дето се вика : На чужди мъ-де кръщене!

172

Ленд лийз

преди 2 години

До Мисли "А ленд-лийза е отделна процедура и парите по нея трябва да се платят веднага." Пълна измислица. Схемата на ленд-лийза е да се плати това, което остане неунищожено, и то ако Украйна реши да го задържи на въоръжение.

171

УКРАЙНА ЩЕ СИ ВЪРНЕ

преди 2 години

ВСИЧКО-----ДО ПОСЛЕДНАТА ПЕДЯ ЗЕМЯ!!!! ///СЛАВА НА ГЕРОИЧНИЯ УКРАИНСКИ НАРОД----НИЕ В БЪЛГАРИЯ ВИ ОБИЧАМЕ И ЩЕ ПОМАГАМЕ С КВОТО МОЖЕМ, ВЪПРЕКИ САБОТАЖИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ РУСОФИЛИ И КОМУНИСТИ!!!!

170

Анонимен

преди 2 години

До Андибуленко 181 "Зеленко, на твое място не бих бил такъв оптимист моето момче. Сега и Херсон ще става руски." Колкото обект завладян от терористи става "техен". Докато го държат със сила ще е "техен", след това се връща в Украйна. Както е казал Зеленски, всичко,което е било украинско преди инвазията, ще се върне обратно в Украйна. НИкакви етнически прочиствания или фалшиви референдуми няма да променят това.

169

Мисли

преди 2 години

До Анонимен40те млрд. включват и ленд-лийза. А ленд-лийза е отделна процедура и парите по нея трябва да се платят веднага. Смятай. Чети решенията на Конгреса. Украйна виси с 50 млрд . дълг. Русия изплащаше помощта на Запада до 2006 г. Няма безплатен обяд.

168

Анонимен

преди 2 години

Тепърва идва западното оръжие. Руската армия отстъпва. Русия свърши на 60% ракетите си. Пари за нови няма, нито суровини да се произведат. Става забавно.

167

Анонимен

преди 2 години

идват парите от фед, фашистки емитиран долар

166

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно е така. Направо се хвърляйте и за Крим, няма смисъл да се отлага. Играе се ва банк.

165

Андибуленко

преди 2 години

Зеленко, на твое място не бих бил такъв оптимист моето момче. Сега и Херсон ще става руски. Путин ти направи андибул морков.

164

Анонимен

преди 2 години

До последния украинец!

163

Анонимен

преди 2 години

Прави са си хората . Някой който живее в гавно иска със сила да те накара да живееш като него - в гавне .

162

158

преди 2 години

Изходът от война е ясен от самото начало, въпреки безумната проукраинска пропаганда. Въпросът е защо беше започната? Кой дърпа конците на Зеленски и защо Европа се самоубива?Колкото и да ни убеждават умните и красивите, важното е откъде им идват парите за цялата тази пропаганда.

161

Teo

преди 2 години

Войната ще свърши, когато чичко САМ каже! Калкулирал е 50% световна инфлация. Сега сме на 30%. Още 3-4 месеца, прощавате се с Крим, за ДНР и ЛНР не се знае, вътрешните чистки при вас вече започнаха, и като ви дойде акъла у главата, ще се говори.

160

Тошо

преди 2 години

Война можеше да няма, ако имаше разумни люде, а не неразумни такива !

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 171 "Пропускаш,че през 2014 г, руснаците в Донбас се разбунтуваха." Това е руска лъжа. Руснаците изпратиха първите си "представители" в Донбас 2014 "случайно" след като Украинците се разбунтуваха срещу Янукович, който за 3 милиарда "помощ" от Русия, реши да се откаже от членството на Украйна в ЕС. По същото време започнаха "бунтовете", отново пълно "съвпадение". Останалото го знаем - руските фейкове, зелените човечета без опознавателни знаци но с тежка руска бронетехника и т.н.

158

Анонимен

преди 2 години

което на украински език означава никога!

157

кубанская столица

преди 2 години

До Заслужил гражданинИ все пак Россия продължава и ще бъде да продължава да ввладее тази территория. Иначе атомна война

156

Анонимен

преди 2 години

Като шмръкне и му идва ролята на Батман. Зельо, виж там да се помолиш за процедурата Екстракшън и за тебе, че азовците ще ги варят на борш.

155

Анонимен

преди 2 години

Кое е това твое, бе, Зеления? Лвовска област е вчета от Полша, Карпатието от Унгария, Крим, Одеса, Херсон, Харков и Донбас от Русия. Украйна в историческите си и етнически граници е на половина от сегашната територия. Това е толкова измислена държава, каквато е и Македония!

154

Антирашист

преди 2 години

"Зеленчуци, който не яде, той голям неще да по расте, неще има розови страни, всеки ще го победи." --- Тъй, тъй...затова онзи е, и ще си остане просто, злобно кремълско победено старче.А, щях да забравя - всички копейковци ги чака същата съдба, като любимите им братушки, защото истинските българи ненавиждат рашистанците.