85

Анонимен

преди 2 години

"Спирайки се на енергийните санкции срещу Русия, той подчерта, че това е голям проблем за Словакия, която е почти изцяло зависима от руските доставки на петрол и газ. Въпреки това отхвърлянето на енергийните суровини е необходимо"_____________А ти защо не си спрял транзита на руски газ през Украйна, бе еврейски плазмодий? Ба си тариката.

84

До Асоциален

преди 2 години

О, не, пак ти!

83

Анонимен

преди 2 години

Що от САЩ не Ви ли стигат

82

Ко

преди 2 години

Руснаците се отеглят северно от Харков. Там зациклиха битките. Изтеглят се зад една река да я ползват като естествена преграда. Целта е Донбас. Харков и Киев взеха много жертви. За да има победа е необходимо много бомби. Нападателя обикновенно губи 3 към 1 спрямо защитаващия се. А то е 3 към 1 в полза на укрите.

81

До ООН на гъби

преди 2 години

Добър коментар. Съгласен съм! Явно, обаче, в кризисни ситуации, хората реагират по-първосигнално и особено по-елементарните бързат да лепят етикети.

80

Зеления суитчър

преди 2 години

нали го продаде за 90к паунда. Има пари за качествена кока за поне седмица напред. Какво се е заоплаквал. Улав Шолц да му прати два пакета пиратки от тия по 30ст едната дето гърмят по яко, та да се порадва Зеленката. Преди да изяде някой Кинжал в бункера.

79

Асоциален Примитив

преди 2 години

До ООН на гъби Тези които не одобряват нахлуването в суверенна държава и убийствата на цивилни, те какви са?

78

Анонимен

преди 2 години

Аба братчет зеленски ли си къв си. Докато искаш оръжия и не преговаряш, парче по парче ти взимат от скапаната държава. Да не говороим колко хора умират заради теб и колко хора страдат заради икономическите санкции заради амсалаците които ги въведоха заради теб. Печеливши са разбира се твоя човек байдън и син.

77

Анонимен

преди 2 години

До Асоциален *** какво като е отпуснал 40 милиарда бе put о и те ще изчезнат като другите отпуснати досега. Както се вижда руснаците много добре знаят откъде влиза оръжието в Украйна и го унищожават още на входа без да се напъвате много.

76

78

преди 2 години

Евала. Няма Фили, няма фоби, има България

75

Анонимен

преди 2 години

Ако искаш скотч отиваш в Шотландия не у Папуа нова гвинея.

74

Анонимен

преди 2 години

Като слушам претенциите и назидателния тон на Зеленски и "бежанците" по плажовете, какво да си помисли човек, освен че нарочно предизвикаха войната, за да влязат по-бързо в ЕС през задната врата (македонците са със същата тактика!).Богаташите им със Зеленски ще се спасят след войната и ще "усвояват" еврофондове, а какво са някакви си 100-200 хил. цивилни плебейски жертви, целта оправдава средствата.Слава кокаине!

73

Анонимен

преди 2 години

Тези оръжия са руски и части за тях произвеждат само руснаците. Тоя, ако иска да купуваме от тях да му даваме?

72

ООН на гъби

преди 2 години

Много ми е интересно, защо всеки, който не е съгласен с режима в Киев задължително бива обявяван за русофил? Ами ако същият човек не е съгласен и с режима в Москва, какъв следва да бъде наречен? Русофоб, може би? Нормален? Ненормален? Изобщо, кой е моралният стожер, че да казва кой какъв е? Или както се казваше в Библията -който е невинен, пръв да хвърли камък.

71

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Отидете в Бургас,зада се нагледате с американски пикапи и джипове с UA...Обаче всички говорят на руски ...а не с полски диалект

70

Цв

преди 2 години

Муцуно нагла, все просиш, просиш, край няма това!

69

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, кажи зеле за снимката ти за трубунала.

68

Анонимен

преди 2 години

РУСпИЯ е третата най смъркаща страна след Авганистан и Иран. Напът е да стане най подсмърчащата!

67

Анонимен

преди 2 години

До 66 Родителите ти получават 400лв пенсия, защото сте *** и гласувате за комунисти вече 30 години.

66

Анонимен

преди 2 години

Оръжията са с пари, а и трябва да имаш кадри да произвеждаш сериозни оръжия, а ние нямаме.