69

Анонимен

преди 2 години

Правилно.Руските апартаменти по нашето Черноморие трабва да бъдат отнети също,без това не им трябват повече и не могат да ги продават,не могат да плащат месечните такси,годишните данъци.

68

Анонимен

преди 2 години

Старче,с тия хартии ако не друго,то ще можете да се отоплявате на зима!

67

.

преди 2 години

Ей сатанистко изчадие, Господ ще те съди!

66

Анонимен

преди 2 години

Ама нали ще става със съд това нещо и по някакво законодателство. Как ще стане това в Европа? Дайте ги на Гърция тия пари- тя също е жертва!

65

100 милиона шила

преди 2 години

ще се произведат с тези крадени пари за да ги раздадат на Европейците да си пробиват нови дупки в коланите, че сега като поотслабнем всички ще ни изпопадат гащите и ще ни лъсне кирливото бельо. Резил голям ще е.

64

Като не си икономист

преди 2 години

стария пед*фил Джозепе, мисли че с крадене става щото цял живот това прави.

63

Анонимен

преди 2 години

Жозеп, ти си банкрутирал отвсякъде като външен министър на 4-тия райх и идеите ти са от тапи по-тапи. Zaсвят без нацизъм! Za свят без незаконни кражби на ресурси и финанси!

62

Анонимен

преди 2 години

Тоз дъртак ще брои на газа молекулите и на петрола моловете за да изкара зимата. Не му ли идва наум да си затвори устата малко да не влизат му'и?

61

Анонимен

преди 2 години

САЩ замразяват милиарди долари. На Иран, Венесуела, Афганистан ... какво ли правят с тях, А??? Веднъж да ги врътнеш и готово. Или ги държат на трупчета? Някой ако вземе и 10 лева е крадец, а тия какво ли са?

60

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

От 2 месец по Руските медии се говори какво ще правят и как ще разпределятт, всички западни инвестиции и активи на стойност над 10 трилиона долара правени в страната през поседните 30г . Накрая Русия ще национализира всичко западно но и ще си вземе обратно тея 300та милярда след като ги дадат на Украйна . ХАХАХХАХАХАХХА Гаврата ще е пълна !!!

59

За сиренце и леб

преди 2 години

ще отидат тия пари. Да понапълнят стомасите гладните и клети Европейски граждани. Че майка Русия като почне и пшеницата да продава в рубли, ще се наложи да пробиваме нови дупки в коланите.

58

profetey

преди 2 години

Това е кражба. С всяко такова решение страни които не са съюзници на НАТО ще се отдалечават все повече и ще дойде 1 момент в който няма да има шанс за мир с Русия, Китай, Индия и други страни. А като видят че несъюзниците не могат да териризират САЩ и ЕС ще се обърнат срещу съюзници а след това и срещу по-слабите страни. И не че сега сме свободни, но със всеки ден и подобни решения примката около врата на Бъргария се стяга.

57

Мелинда на гейтс

преди 2 години

Света се управлява от такива дър"ти алчни памперси и съсипват живота на милиарди хора. Колкото и пари да имат, няма да живеят с костенурките. И колкото по-дърти стават- толкова са по-злобни.

56

Стенли

преди 2 години

До анонимния с коментара за банките и войната (#43): точно банките правят пачките от войните. Дават кинти и на едните, и на другите. И накрая все са на печалба. Справка световните, че и по-локалните войни на 20 век. Също Османската империя и освободителните войни през 19 век. Доказателства се откриват и още по-назад във времето. И сега - от къде мислите Байдън вади пачките долари, за да подкрепя Зеленски?

55

7

преди 2 години

Не на Афганистан, а на СЩАсаните трябва.

54

Нане

преди 2 години

Какво още търсиме при тия айдуци и крадци... Да им плащаме тъпотиите ли?! ====))) когато и да напуснеме тоя пропаднал съюз, все ще е късно!

53

Анонимен

преди 2 години

Европа приключи. Още не е почнала кризата с храните, а тея изпушиха!!! Зимата Идва... да не се окаже, че газ след като се върнат парите...

52

Анонимен

преди 2 години

Прибрахте милиардите на Садам,след това на Кадафи сега ще приберете и руските резерви,и едно такова"доверие"се заформя от света към вас,че свят да ти се зайде!

51

За един преАтел пита

преди 2 години

Ама дедо Борел като произнесе тия думи ръка вдигна ли за поздрав? Хайл Хи-т-лер каза ли? Ако не го е направил Киевските нацяги ще му четат конско.

50

Анонимен

преди 2 години

Да бе, Русия и Афганистан са едно и също нещо. Даже руснаците живеят по-надълбоко в пещерите и рядко излизат навън. Какво има да се обяснява на човек, заслепен от омраза, който не може да види действителността, а приема желаното за действително?