55

ЧЕСТИТ 09.05

преди 2 години

Да живее Русия! Путин е велик!

54

Анонимен

преди 2 години

"Русия, миля се да ни освободи за трети път" - както украинците ли ги освобождават в момента? Бомбандират ги, разрушават им жилищата, изнасилват им жените и им крадат съдомиялните машини. Така ли искаш да ни освободи? Или както ни е освободила през 45-та? Изяли ни мезетата, изпили ни пиенето, изклали свинете и кокошките изнасилили някоя друга убавица и изпозастреляли богатите и конфискували имуществото на всички малко по-успешни хора?

53

Анонимен

преди 2 години

Фашистите никога не са били Европа!!! Това, че сме под ЕС робство, не значи, че мислим като окупаторуте си. Да живее Русия, миля се да ни освободи за трети път от игото!

52

Анонимен

преди 2 години

Да се скара на Ердоганчо, че не налага санкции.

51

Щирлиц

преди 2 години

До Анонимен 98....Ако днес можеш да ръсиш небивалици,за това е виновна Победата на СССР над нацистка Европа.Откак войната уж е свършила,западът непрекъснато търси реванш.Е,май го намери...........................Честит празник на всички нормални хора.С днем ПобедьI!

50

Хаха

преди 2 години

Ако това, което ломоти тая пa4авpa е вярно, то българите не би трябвало да са в Европа. Освен ПростоПодлогата, Тиквата, Корнелия, Турците, ДБ, ИТН както и предателя Радев и онзи натовеца Янев, друг не знам да подкрепя укро-фашистикия режим на клoyнa Зеленски. Тая шайка престъпници обаче НЕ Е България.

49

Анонимен

преди 2 години

Тази баба яга не можа да ваксинира 100%"Европа с изкуствени ваксини, сега пак лъже. Не е вярно бабо, Европа е на страната на Русия. Ние не можем да играем роли като зеленото смърфче! Бих ти ритнал стола с кеф!

48

9 май

преди 2 години

Тази се чувства лично засегната от загубата на фашизма.

47

Анонимен

преди 2 години

Ако знаете само какви филми дават за Втората Световна Война по украинския телеканал Freedom!

46

и тоя неразбрал

преди 2 години

до: 102 Ами не, от цивилизования свят са. Нямат нищо общо с Русия!

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102 - ходи да видиш колко са цивилизовани Китай и Индия - особено Китай.

44

Анализатор

преди 2 години

Урсула, колкото и да повтаряте като папагали едно и също, фактите говорят. Колелото на историята е завъртяно, а вие стоите безучастно с лаладжийствате. Санкциите са прах в очите, защото е очевидно, че военната машина на Путин си работи чудесно. Пропагандата, че Укрите печелят също издиша. Изтокът вече си е практически руски. Захлебването с пари и оръжие удължава агонията на Украйна, а ако НАТО искаше наистина да помогне, щеше да се намеси.

43

Анонимен

преди 2 години

Да ви питам какво ще работите когато войната завърши и Русия трябва да плаща репарации!!! В урановите мини в Урал - там ще ви изпратят нашите да копате уранова руда за украинските атомни електроцентрали!

42

Твърдо сме за

преди 2 години

Ние сме на страната на Украйна без Зеленски и Нацистите му!

41

Анонимен

преди 2 години

Путин ще я настани на италиански диван.

40

Анонимен

преди 2 години

До: номер 81 (Щирлиц) Абе Щирлиц, абе умнико! Изчакай да видим какво ще остане от Русия след като загуби войната, пък тогава ще можеш да коментираш кого и какво ще подкрепят българите!

39

Анонимен

преди 2 години

Тази няма ли да осинови някое укринче?

38

Анонимен

преди 2 години

Урсула е парадокс на медицината - акушер сеещ смърт. Лидер на икономически съюз - държа Европа в локдаун докато продаваше на мъжа си ваксините и докато 25% от малкия и среден бизнес изчезна, а сега тръгнала да дарява живот пращайки оръжия - сметай баце. Блажени са... Сами си довършете поговорката...

37

Анонимен

преди 2 години

За Урсулата и 100 тояги на наш гръб са малко.

36

Щирлиц

преди 2 години

Тази вещица е сбъркала плочата.България като член на ЕС може и да подкрепя Окрайна,но българите подкрепят Русия.