368

до 1878

преди 2 години

И ако обясните сега какво общо има Путин с освобождението на България от турско робство ще съм ви благодарен.

367

Анонимен

преди 2 години

Линч за рубладжийте-русофили в България,които поддържат този,който може да затрие човешката цивилизация!Линч!

366

Докментален филм

преди 2 години

С дньом Позора, ру/фили! Както всичко останало, присвоиха си и победата. Антихитлеристка коалиция не е имало, ленд-лид не е имало, а? И не зябравяйте, че от "вашите" 20 млн. жертви, 8 млн. ка украинци. А колко ли са от другите реСпублики? Легендарното партизанско движение е на териториите на Белорус и Украйна. Вижте си документалните кадри - на каква техника се придвижвате! (Агресия)+(Злоба)+(Мизерия)+(Лудост)="русский мир"

365

Психо

преди 2 години

Нещо е изтрещял дядката - каква 1945 бре, тогазка с тез дето сега унищожавате бяхте в един отбор бре, те ви изнесоха войната бре - сеа сте от грешната страна на барикадата, от тази на ненормалниците

364

ХАГА ГИ ЗОВЕ!

преди 2 години

Победата през Втората световна война над Германия принадлежи на Америка, а не на пияните мужици, които след това заразиха цялата Източна Европа с въшки. А днес, когато Космическа Америка има военен бюджет от 800 милиарда долара, а военният бюджет на Крепостна Русия е само 48 милиарда долара, е смешно намерението на жужето за победа. Бъдещето е на Свободния свят и Украйна, а не на феодалните тирани.

363

Анонимен

преди 2 години

А защо праща още офицери, понеже предишните измряха!?

362

Наблюдател

преди 2 години

То и Хитлер е бил уверен в победата...и в какво точно би се изразила тази победа - да избиете всички украинци?

361

Със същите жертви?

преди 2 години

Или с по-големи? Кратка справка - при население на света 2,3 милиарда пред 1939 г. жертвите във Втората световна война са не по-малко от 70 милиона, а според някои историци са около 80 милиона (с умрелите от глад и болести). Ако Вовата е намислил да затрие пропорционално същите 3% при днешните почти 8 милиарда население, да очакваме ли 200-250 милиона мъртъвци, за да се засити най-после този вампир?

360

пияница мистик

преди 2 години

Дрогарю Пyтak, 1945 победихте, защото САЩ и Англия бяха на ваша странаХубаво че Рузвелт ви достави Lend-Lease в размер на 51 милиарда долара - храни, гориво, оръжие, че да можете да победите Хитлер. Ама сега САЩ са в другия отбор и вие го усещате де. Дори без да са дали самолети или ракети на украинците. Новият психопат и Хитлер на 21 век - Пyтаka явно вече съвсем му е размътен мозъка и не вижда реалността. Тази война ще се води още дъъъъълги години. Ще видите вие какво е партизанска война

359

Анонимен

преди 2 години

Не.нормалници

358

Да изселим

преди 2 години

Сидеров от България!

357

Накратко

преди 2 години

До Като видяАко искаи вярвай ама от доста време се чудя на кой ми прилича и удари 10-тката.Абсолютен Ам-гъл.Браво.

356

Като видя

преди 2 години

Путин и се сещам за Ам-гъл от "Властелинът на пръстените"... Изключително пpoтивен тип (грозник)... Душата му е черна от смъртта на хилядите руски и украински войници...

355

Анонимен

преди 2 години

Украйна вече не е сестра на Русия. Свършиха кандърмите. Русия ще се оправя сама. Както винаги.

354

До мдаа

преди 2 години

Е и...?

353

мдааа

преди 2 години

Бригаден командир на морската пехота на въоръжените сили на Украйна и началникът на щаба на 36-та бригада бяха заловени и свидетелстват в ДНР... Висшият команден състав на 36-та бригада морска пехота на въоръжените сили на Украйна , представляван от командира на бригадата Владимир Баранюк и началника на щаба полковник Дмитрий Кормянков, беше взет в плен при опит да напусне завода на Азовмаш .

352

Анонимен

преди 2 години

'' Путин уверен '' ............................ вече и за децата е ясно смятам ... че този път без ядрено оръжие няма да се мине ... не искам да плаша никого, но може би е добре да сме готови за подобно развитие ... което значи - храна, скривалище, хапчета, радио ...

351

Анонимен

преди 2 години

Психар глупав, гаден

350

Смелчак

преди 2 години

Говорят си двама РУСОФОБИ и единия казва: Вчера бях на Червения площад и се и3cpax в знак на протест против Путин!!!! Еее не те ли арестуваха? - пита другия. Да бе ще ме арестуват, аз не съм си свалял ГАЩИТЕ!!! - отговаря първият.

349

ти да видиш

преди 2 години

Абе тия от обедненото крайство с техното разузнаване още търсят несъществуващите химически оръжия в Ирак, взели вече и за 0крайна акъл да дават!!!