13

ха ха

преди 2 години

Жалка работа КГБ поздравява и русофилите у нас

12

Анонимен

преди 2 години

Ботокса от мАсква халюцинира нацисти навсякъде, а такива няма от около 7 десетилетия насам, но няма кой да му тупне малко акъл в главата, камо ли на руския народ, които сляпо вярват, че действително Адолф и Вермахта действат още на фронта.

11

Анонимен

преди 2 години

На фашиста *** жалката армия май се връщат обратно в мАсква в чували от фронта, както впрочем обикновено се случва. На времето една малка Унгария им стори същото, както и Финландия. Жалък, ботоксов ЛилиПутин.

10

Анонимен

преди 2 години

луд ли е Майло? Гласувайте

9

Анонимен

преди 2 години

Най-големият фашист и убиец Путин ще разчисти света от "нацисти". Ха-ха. Нещо не му се получава, обаче. Целият свят му се смее на жалката, раздясала армия от сибирски колхозници, които не знаят в коя посока се стреля с раздясалите калашници. А едни украински фермери им понасят катастрофални загуби на терена вече месеци наред. Какво ли остава ако колхозниците тръгват да "разчистват" нацисти в 10 пъти по-мощни откъм армия и техника държави? Не смеят, естествено. Жалки същества.

8

Анонимен

преди 2 години

"Днес е наш общ дълг да предотвратим възраждането на нацизма" - еми да обръщат сепаратистите и директно на изток да нападат - нацистите са от източната страна на източната граница на Украйна.

7

Иван

преди 2 години

Тъпите рашки не могат без диктатор.

6

Анонимен

преди 2 години

Дали самите руснаци са наистина толкова елементарни и п*ости, че да му вярват на смешната колхозническа пропаганда? Най-вероятно да. А още по-жалките русофили у нас нямат капацитета да мислят със собствения си мозък. Не случайно са винаги най-бедните, мизерни и необразовани слоеве от общество навсякъде, където ги има.

5

Предлагам да

преди 2 години

предложим и Кирчо и Кокорчо за поздрав по случай 9ти май. Наскоро те постигнаха пълна победа над здравия разум и успяха да се сепаратират от мозъците си. Несъмнен принос за бъдещето на България.

4

пфффф

преди 2 години

Нацизма бил донесъл страдание на много народи...?!?!??!А твоя Путлеристки режим на колко народа донесе страдание бе тавариш ЛилиПутин?Я се замисли малко ако въобще тая дейност се отдава на изкуфялата ти кратуна.Разликата е че нацизма носи 4-5 години страдание а твоя режим трае вече повече от 20 години.

3

Анонимен

преди 2 години

Путин - американския агент. Само за 2-3 месеца успя да удвои дължината на границата си със нато и накара Германия да отдели 100 милиарда евро за оръжиеГерманците, дето считаха дроновете за неетично оръжие, нищо чудно сега да изкарат германския дрон страшилище. По стара традиция. Споменах ли че руснак вече е официална обидна дума. Както ц... в България.

2

А в Азовстала

преди 2 години

татуираните озъбени нацисти дето се крият? За тях поздрав няма ли да има. Все пак те живеят със заблудата, че са победили някого. Западните медии през ден пишат за грандиозните им победи. Та ВОВА и към тях нека отправи поздрав.

1

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Цинизма на Запада заслужава единствено презрение и ак пердах така че да им държи мокро минимум 100 години.