368

Анонимен

преди 2 години

Две украинки на Златни пясъци ми казват че ще се връщат в Одеса.Викам защо а те защото им свършила отпуската.Съжелявали защото идвало лято,плаж,море а всичко им е безплатно.Сред нуждаещите бежанци се има и много такива отпускари дошли за безплатна почивка.

367

Анонимен

преди 2 години

Хъм, бежанският лагер в Харманли ( моя роден град) последно беше полупразен. Значи сирийска майка с две деца може да живее в него, да ги разхожда из градската градина и да не мрънка от условията, а украинката трябва да е на 4-5 звезден хотел (че и се оплаква от настаняването. Това ако не е двоен стандарт и расизъм, не знам кое е ;)

366

Някой

преди 2 години

Тъй наречените "русофили" ,продължават да сеят единствено омраза! Естествено че трябва да се помогне на Украинците, защото те са тези, които ше спрат Кремълските варвари далече от нас!

365

Азъ

преди 2 години

Сами са си виновни с тяхната наглост, идват в Ница и чакат да ги настаняват безплатно, а като им кажат че сезона започва и да пътуват към вътрешните райони на Франция казват че там нямало какво да се прави, а те идвали на море. Укрите исползваха моемента да пътежестват на аванта, в западна украйна война няма от самото начало.

364

Анонимен

преди 2 години

Според мен украинците не трябва да плащат в хотелите. Не трябва да плаща и държавата. Те са гости на хотелите. Като посрещате гости, не ги гоните нали. След десетина години, като им построят разрушените жилища, ще си тръгнат.

363

Анонимен

преди 2 години

Бяхме на Аладжа манастир, единствените българи в делничен ден, но пък имаше няколко руски и украински джипа, хората си хапваха, лежаха си на тревата, снимаха се... Не се стреляха из гората, де. Добре си прекарваха съвместно.

362

КирилКанадски

преди 2 години

Аз искам да ви кажа направо - тези, които не са готови да гладуват и да мизерства за да осигурят охоен живот на бандеровците по морските курорти могат да си ходят. Вратат е ей-там, зад гърба ви! Тука аз (моя чорбаджия Херо мУстафа) определям какво ще се случва. Дайте една заплата за бомби и стига циврихте.

361

Анонимен

преди 2 години

Нека бъдем хора. В хотелите може да се направи самозадоволителна система. В дворовете да се отглежда стока, а после във фризерите за зимата. Около плажа да се садят картофи, да се отглеждат гъски и кокошки. Така държавата няма да дава псри. Украинците могат това. Те могат да живеят на сланина и картофи. След време, ще ни споменават с добро.

360

Анонимен

преди 2 години

Хора няма значение колкото сте и колко още ще ставате зле най-важното да помагате на Украйна във войната. Хората без пари останали в България да отидат и да умрат във войната на Украйна туй е най-важното нещо.

359

Анонимен

преди 2 години

Силни в коментарите и слаби в действията! Добре че никой не ви взима коментарите на сериозно и никой не се интересува от тях! *** пишете щом ви успокоява! Хващам бас , че никой със силните думи тук , няма да ги изкаже на украинците лично (вече е лесно , те навсякъде)

358

Анонимен

преди 2 години

никаква помощ на нацисти. един по як зад врата и от дека е дошъл.

357

Анонимен

преди 2 години

А ИНСЕКТИЦИД ЗА КОЛОРАДСКИТЕ БРЪМАРИ КАКВИТО СЕ ЯВЯВАТ "БЕЖАНЦИТЕ".

356

Анонимен

преди 2 години

Чемодан, вокзал, Кийв - омитайте се, не сте желани тук.

355

Анонимен

преди 2 години

Ей сини *** и червени шпиони ! И децата си на това ги учите , как да се разделят , а не как да се обединяват! За тези, които сте крайно убедени в правотата на едните и другите: не въй ли срам поне малко да го ефа! За единия цент и едната копейка и майка си ще пуснете да ви ги изкарва на улицата .!.

354

Анонимен

преди 2 години

Тъпо е да завиждаш на хора , които бягат от войната... ама е и тъпо да си по-загрижен за тях , от колкото за хората в твоята страна (визирам Кирчу и Кокорчу)

353

Сата НАТО

преди 2 години

Същото е и с превозвачите. 2 години крадене от хазната, заради което затънахме в заеми, а сега Тик вата ги органозира да му вършат политически услуги. Шефът на Биомет си построи къща-палат в Бистрица точно по време на Ковида, а миналата година купи на жена си Бугати Шерон. Това всичко е от схемите 60/40 и 80/20. Аз съм ЗА да се отнемат лизензите за транспортна дейност на фирми, които ползват камионите за изнудване на обществото.

352

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се помага, национализирайте хотелите с бежанци.

351

Сата НАТО

преди 2 години

Българските хотелиери 2 гидини *** ха народна пара от схемите за крадене на Банкянския оран гутан, не ми е жал за тях. Да се изготви и публикува списък на хотелите, които гонят бежанци и да се публикуват - никой турист няма да легне в легло, от което току що са изгонили бежанец. Това е. Фалит за всички колаборанти на Боко Тиквата.

350

До предишния

преди 2 години

Не, хотелите с украинци да се национализират безплатно, докато трае войната

349

Анонимен

преди 2 години

Също така в отделите може да се направи самозадоволителна система. В дворовете да се отглежда стока, а после във фризерите за зимата. Около плажа да се садят картофи, да се отглеждат гъски и кокошки. Украинците могат.