494

Анонимен

преди 2 години

Ако бомби завалят над главите ни то ще е,защото слугувате на чуждата държава Украйна и на някакви туристи.

493

Анонимен

преди 2 години

КОПЕЙКИН щом толкова си загрижен за Българите в Украйна,как мислиш да се защитават тези хора като си против изпращането на военна помощ.

492

аZ-ът

преди 2 години

Аз предлагам нов хепънинг... Да опаковаме паметника на американските бомбаджии на Козяк в Българското знаме. Или в виетнамското. Корейското. Японското. Сирийското. Афганистанското. Няма да ми стигне да изброявам флаговете на местата където стъпка американският ботуш.

491

аZ-ът

преди 2 години

За небръснатите съм съгласен, че не са либералки. Все пак за да имаш някакво окосмение на първо място се изисква да си мъж и някакво наличие на мъжки хормони. Затова и Емо Джаса си ходи Голобрад момчето. Обаче за некъпаното ще споря... На два пъти съм се озовавал (не по моя вина и желание ) в близост до Ивчиту Инджева. Аромата на кисела пот те блъска още от 3 метра. Така, че леко в сравненията. Моля.

490

Анонимен

преди 2 години

Добро утро, всичкомразци! Сърдечни поздрави най-вече на българофобите-да илядите дет се вика! Предлагам да организираме събиране на данни и предаването им в посолството на САЩ за всички омразни българи, които обичат Русия. За по-смелите - връзвайте тези мерзавци по стълбовете да ги виждат всички за назидание. Да последваме примера на братска Украйна. Само така ще ни забележат братята от САЩ и ще ни дават повече газ и нефт и други благинки. На отличниците може и някой американски долар да има.

489

аZ-ът

преди 2 години

След 2-3 такива ивента може да направим фотографска изложба на тема Обувка в Устата на Либераслъка. Ще бъде пред паметника на американските бомбаджии на Козяк в Лозенец. Ще поканим Ивчиту Инжева да я открие. Или по добре оня Калин Янакиев, който НЕ е наркоман, повтарям НЕ е наркоман.

488

аZ-ът

преди 2 години

Ивчиту Инджева сто процента е била там. Дали не е яла шамари ? *** той не се брои, те го бият където го видят. Ама виж ако видя оня сириец Емил Джасим ... Ама не . Те и него го бият където видят. Уффф то не остана кого да опердашиш от умно-кресливите *** бе

487

До Радослав

преди 2 години

Ако баба ти е спала с руски войници, това си е ваш семеен проблем....не ни го натрапвай. ако сестра ти е на околовръсното - също си е ваш проблем.

486

Анонимен

преди 2 години

Отново да пуснем желязната завеса и да се реши този проблем.Който иска да си живее в тоталитаризъм, да си върнат жителството, едно жилище на семейство и кола....Костадинов - губернатор и отново ще има Белене......Да си припомнят. А останалите да си вървим напред с времето.Тази простотия водена от психопат, ми омръзна.....

485

карачанаков

преди 2 години

До Русофил Каква война ще ви докараме ве юнак,рашките са МИРОТВОРЦИ те никога не нападат,дори и сега в Украйна новините идват от Министерството на ОТБРАНАТА което означава че те са нападнатите.Така че не се страхувай а си карай Москвича гледай си телевизора Рубин ,отваряй си хладилника Мраз и т.н.какво ама нямаш такива работи у Вас и защо,значи ползваш *** на запада.

484

ДДРОнег

преди 2 години

Е, копейкин си показа истинското продажно лице !!!___Разбрахте ли всички, че масква му плаща и затова той им брани паметника на окупаторите !!!

483

карачанаков

преди 2 години

Едно не ми е ясно защо тези от ,,***,, дето се представят за националисти развяват чужди знамена едно с бяло ,синьо и червено като толкова им харесва Русията чемодан ,вокзал и Масква,ама никой не отива там а все на запад и да учат и да работят и ....всьо.

482

Анонимен

преди 2 години

Бой по гейзерите от Да Бг само ще ги оправи

481

Анонимен

преди 2 години

Скоро парите на Митрофанова към Копейкин ще секнат и всичко ще си дойде на местото.Вчера се видя колко са намалели хората на КОПЕЙКИН.Жалко за хората които излъга.

480

Нагли

преди 2 години

Укрите са супер нагли и нямам намерение да ги защитавам! Май няма да е толкова зле в София да се говори повече на български ,отколкото на всякакви други езици! Заради ЕС е пълно с всякакви ! Принципно нищо лошо , ще кажете, ама скапаните западняци , дори на нашата си земя не ни уважават! Вие им лижете западните дупето, иначе!

479

Анонимен

преди 2 години

Нинова си удържа на думата. Най сетне се всичко се изясни. Предатели сни.

478

Анонимен

преди 2 години

И да тракате и да не тракате минуси на истината е една. Фашизма се завърна в нашата страна с фойерверки. Да България Фашизма е тук.

477

Анонимен

преди 2 години

Повечето млади хора живеят в пълна заблуда. Каква образователна система учи да се развява чуждо знаме и какви закони позволяват това. Либерална демокрация и евроатлантическа ориентация.

476

Русофил

преди 2 години

Дърти комунисти, ама друг път. Не съм на 20, но не съм и на 60! Не съм учил руски в училище, но мога да мисля. Които иска да отива в Украйна и да помога! Като ни докарате тук войната с призивите си за оръжие и подкрепата си за ФАЩ, просто първо по вас почвам да стрелям, после ще реша по кой още!!!

475

Анонимен

преди 2 години

Очевидно НПОтата на страната на свободата са поработили добре през всичките тия години и ефекта го виждаме откровенни палачи убийци