158

М

преди 2 години

Мозъците Ви са опаковани господа демократи с доларова хартия. Разни псевдо граждански организацийки и НПО-та. Каква е връзката между Съветската Армия и сегашна та ситуация в Европа и света. Съветската армия навремето освободи Европа от фашизма и сложи началото на мир в света. Това което сега ще правите е фашистко. Като толкова милеете за Украйна идете доброволци, дайте си заплатите но какво Ви е виновен един паметник.

157

Анонимен

преди 2 години

По-добре и по-вярно да е знамето на САЩ и Украйна.

156

Анонимен

преди 2 години

Какво БВП ще произведете, цапайки, опаковайки и тн... мързеливи, безпардонни, цинични човечета разделяйки българското общество, крещейки непрекъснато вашата изватена правота да мърсите ?

155

Анонимен

преди 2 години

В навечерието на войната в нета бяха пуснати фалшиви "предсказания" на разни гадатели които *** като по долу ги тиражират от време навреме.

154

АНОНИМЕН

преди 2 години

До Анонимен 172Абсолютно. Лъжци!

153

АК-47

преди 2 години

София е пълна с украинци и български нацита. Е, ясно, че те ще се занимават с това. Но няма да им помогне, и Z ще победи!!!

152

Имам идея

преди 2 години

Паметника да се опакова с тротилови шашки.И това няма да е смешно.

151

Анонимен

преди 2 години

Народ който поругава паметници... не, народа ни не поругава паметници, това правят шепа хора, опитващи се по недостоен начин да си изкарват прехраната... с нетрудови доходи. Ето откъде идва инфлацията - много ***, много цапачи на паметници на щат...

150

АНОНИМЕН

преди 2 години

Малко за образованието на "демократите". Не знаете къде се слага пълен член, не знаете къде се слага запетая, слагате "й" където не му е мястото, когато членувате дума отделяте с интервал и т.н. Хайде да сме по-образовани от вас!

149

Анонимен

преди 2 години

Днес излиза класацията за свободата на медиите на репортери без граници... след цензурата покрай войната от 112 о място вече ако е реална оценката трябва да паднем до 168 хахахаха. Как е да се нарушава конституцията и да се налага дива цензура като във режима на цар Борис Последни.

148

Анонимен

преди 2 години

Българското знаме е светиня, а тия гoлoвoдници са склонни да го превърнат в опаковка.

147

Анонимен

преди 2 години

Браво!

146

Анонимен

преди 2 години

Ако Итлер беше победил през световната война, сателитните държави от Източна Европа щяха да прекратят съществуването си, също и народите, за какво щяхме да сме му, за тор на хилядолетния райхх, е това е драги ми фашизоиди. Четете историята за да видите колко сте неосведомени по историята на родната си държава и народ...

145

Анонимен

преди 2 години

До Живеем в България, тези хора са *** и слуги на нов господар.

144

СМЕХ...

преди 2 години

АБЕ , "РУСОФИЛСКИ ПАТРИОТЧЕТА"......АЗОВ ДОБРЕ ЛИ ВИ ХРАНИ...ХА,ХА,ХАААААА...РУСКИТЕ СОЦ-ЛА""НА , ВКУСНИ ЛИ СА ...??! /ДИРЕКТНО ОТ "БЕРЬОЗКА" ЛИ ВИ ГИ НОСЯТ....??!!!

143

Анонимен

преди 2 години

Ами господа илитерати то през България е минал само Трети украински фронт, ама те украинци , тюх, то украинците сега не стават за окупатори, хайде кажете как тоя монумент е руски хахахаха. Кво става спрейчетата с боя народа ви се смя, сега пак за смях ставате...

142

Анонимен

преди 2 години

Долу всичко сАвеЦко в България, Ванга го е предсказала!

141

Анонимен

преди 2 години

До Интересно ми е, как да реагират като нямат капка мозък но имат нов господар за сметка на това

140

дърт

преди 2 години

До NoirFire 3 - Явно якои "хора" така си изкарват парите.

139

Анонимен

преди 2 години

Защо хитлеристките пълчища не наричате окупатори от 1941 до 1944 година те са обрали българската икономика и народ до шушка? Защо не наричате след Ньойския договор англо-френските войски тук окупаторски? Ама много сти ми милички... Нещо имате психологическа фиксация сама срещу един народ, а от тоя народ сте видели държава, за да властвате и да тлъстеете на гърба на народа ни...