151

Анонимен

преди 2 години

До 168 АнонименКитай отдавна е номер едно икономика в света , също и космическа а скоро ще стане и военна

150

Do 168

преди 2 години

Да, до ДНЕС са направени хиляди безрезултатни опити доларът да бъде низвергнат и унищожен, но на онези от БРИКС меракът им бързо отлетя, защото ВСИЧКИТЕ им авоари са в ...ДОЛАРИ. Унищожавайки долара, те автоматично отрязват клона на който са седнали. Положението е офсайт за подобни дребни играчи.

149

TURK

преди 2 години

До Не ЛЪЖИНаписах примера за 100 единици, за да може да разбере един ляв американски любовник като вас. Но има още 13 левомозъчни американски любовници, като теб, които видях. Най-лошото е, че ти и тези 13 души вероятно гласувахте и ще го правите оттук нататък. Ето защо политиката в България е некомпетентна, отговорът се крие в избиратели като вас. :)))))

148

Чист феодализъм

преди 2 години

В Руската клоака цари феодализъм от 18 век.Има един Гном -Путин , провъзгласил се цар , който иска да си разшири териториата. Велможите - олигарси , безумно богати мошеници богатеят още повече като поддържат териториалните грабежи на Гнома от съседите. Останалите крепостни руснация карат на на минимални подаяния. . Факт е , че средния московчанин е по беден от средния софиянец. Средния московчанин живее в страна с най-големи подземни богатства на света. Тези богатства стигат само до Гномът.

147

Анонимен

преди 2 години

До Слатинския - защо иобщо се води спор по темата? Западът едностранно конфискува пари и активи на Русия. И защо тогава реве че Русия не спазвала догвори? Що за дебилни представи за правни взаимоотношения имате? Едният си прави каквото си иска но изисква другия да играе по договорените правила.

146

11

преди 2 години

До Лъже 164 ---- Крим беше автономна република, ве папагал сплескан!

145

Лъже

преди 2 години

Едноклетъчната Лавра лъже.Руските фашисти само лъжат и крадат чужди територии.Откраднаха Осетия и Абхазия от Грузия..Отраднаха Луганск и Донецк от Украйна.Откраднаха Крим.Сега руските фашисти се опитват да откраднат украинското морско крайбрежие и да установят контрол на Черно море. Смърт за руските фашистки крадци.

144

До 160

преди 2 години

Да сравняваш европейска България с азиатска Россия се иска силно въображение. Добре е да следиш някои руски уебсайтове, за да научиш поне 10% от трагедията, в която се намират руснаците и проумееш какво ги чака.

143

Анонимен

преди 2 години

До Не ЛЪЖИ Не лъжи! agroru/doska/tomaty-pomidory-opt/

142

Анонимен

преди 2 години

Естествено че с рубляци в Русия можеш да си купиш всичко що за тапичък въпрос все едно да питам кво можеш да си купиш с левове в България.

141

Анонимен

преди 2 години

Тя рафинерията преработва суров петрол и да я конфискува германия отде ше и идва следващата пратка петрол

140

До TURK

преди 2 години

Трудно е да съм ляв, когато съм СЛОН, а не магаре. На *** език: РЕПУБЛИКАНЕЦ съм.

139

Не ЛЪЖИ

преди 2 години

За 100 рубли в Мацква не можеш да купиш дръжката на домата. Ако превъртим 100 рубляка в турски лири - около 21 - които се равняват на 1.41 долара, можеш да си купиш натюрморт - цветна картинка с домати и НИЩО друго. Ти, май хептен ни взе за канарчета.

138

TURK

преди 2 години

До До TURKкажи ми как да поставя връзки към изображения тук. Направих няколко снимки в сряда. Изпратих го на приятел ляв. Турски левичар :) Той не харесва Русия, но е левичар, който обича Америка. Точно като теб и няколко леви тук.

137

TURK

преди 2 години

До До TURK"самодостатъчност". Това е важно определение. Този фактор определя средната успеваемост на държавите. Да, територията на Русия не е гореща. Не дава много плодове. Но може да го вземе от Турция. И най-красивата. Ако преди 3 месеца купи 10 кила турски домати за 100 рубли, сега ще купи 11 кила за 100 рубли. Разбра ли? Казах ти така, както ще кажа на моята 5-годишна дъщеря.

136

No. 149

преди 2 години

цената с между 40-60 )))) Точно така се получава, но няма кой да се закачи на голата съветска въдица

135

TURK

преди 2 години

До АнонименРусия не иска да дава рубли в момента. Чудя се защо? Какво ще стане, ако пуснете много нещо? Стойността му пада. Какво се случва, когато същият продукт бъде пуснат на пазара под нивото на търсене? Този продукт е оценен. Това е проста производствена тактика в икономиката. Затова Русия не печата рубли според главата си. Германия отпечата 700 милиарда евро миналата година. Реалната инфлация в Германия в момента е 40%... Така че ще я намерите. Ако не можете да го намерите, ще платите по

134

До TURK

преди 2 години

Викаш преди време долар за 77 рубляка, а ДНЕС - 71 рубли за долар. Голямо сгромолясване на долара, нали. И следва питането, КАКВО можеш да си купиш с рубляци в Русия, а и КОЙ е тоя, който се е напънал да сменя долари за тоалетна хартия. Lol

133

Анонимен

преди 2 години

Договорите на нарушени от самите санкции, които не позволяват на продавача да си получи парите. Просто е смешно, някой да не ти е платил, но да изисква да му доставиш стока. Дори чисто юридически е малоумие подобна претенция.

132

Анонимен

преди 2 години

До Българският интерес, предложената схема за плащане в рубли няпрактика е скрито завишаване на цената с между 40-60 %, тъй като искането е да се прави по фиксинга на РЦБ, който е завишен кажи речи с такъв процент, незнам как си мислили че ще им мине номера, ама няма такива ***, които дда се съгласят на подобна схема, а Българския интерес е да стои надалеч от криминалните престъпници в Кремъл