95

Анонимен

преди 2 години

До *** Нямало неутралитет казваш...А бе клоуне, нещо за Швейцария да си чувал?

94

Да допълня...

преди 2 години

До Перчо 89 Бойко ако беше рекъл и патриарх мажеше да стане.Превратаджиите го удариха през кръста с измислени компромати и изборните машинки.

93

Смешник

преди 2 години

Няма неотралитет!Холандците бяха неотрални ,но им сринаха някой градове! Пак за оръжието е формално нещо просто взимаш позиция или си за свободен живот и демокрация(което знаем го няма никъде в пълния смисъл) или подкрепяш тоталитарния режим и диктаторите! Тва е общо взето.

92

6557454

преди 2 години

Г-н Президент, моля освободете ни от вашето медийно присъствие. Вие ще бъдете интересен само из степите на Монголия и Узбекистан.

91

Спокойно

преди 2 години

бе дами и господа! Сега като излезе БСП от коалицията и има избори, ще можете да си изберете който си поискате. Защо Радев пилотирал самолет!? Защото може например. Предишното мекотело можеше да пилотира само прахосмукачка, когато го накара синоптичката.

90

Българин

преди 2 години

В България е традиция генералите да са руски агенти и да пазят интересите на Русия. Много "натовски генерали" наредиха имената си до тези на Радко Димитриев и Владимир Заимов, за които руските интереси бяха над всичко. Всички от генералите като Радев, Янев, Шивиков са учили във военни колежи в САЩ и са направили кариера в структурите на НАТО. А сега, когато трябва да се защитават интересите на евроатлантическа България изведнъж стават пацифисти и дефакто застават на страната на руския агресор.

89

моч

преди 2 години

Настоящия погром в държавата ни и предстоящите фалит и национална катастрофа са заслуга изцяло на този до_лен болшевишки копой !!! Днес.бг , ме трият или цензурират перманентно щом иде реч за фигуранта и хунтата му.........Да сте живи и здрави !!!

88

Така е ..

преди 2 години

До Анонимен 86 Нищо не е пилотирал. Никой няма да му даде да пилотира непознат самолет. Возили са го като чувал с картофи. По хубав от Миг-29 няма.

87

Пич

преди 2 години

Испания е естествен съюзник на България. Просто, защото се намира в центъра на другия голям вход към Европа. Затова историческите цикли, през които преминаваме тук и там много си приличат. Не знам защо досега не поддържаме по-тесни политически връзки. Биха били от полза и за двете страни.

86

Дядо Соци

преди 2 години

До Анонимен 81 Никой нищо не е плащал на Радев.Пращаме му ние.Той си е такъв по наследство.Комунизма са предава и по полов път.

85

Анонимен

преди 2 години

Двамата кокорчовци да слушат и да се омитат не само от управлението, но и от държавата ни!!!!!

84

ДО 74

преди 2 години

ВЪВ ВОЙНА БАКО -НЯМА НЕУТРАЛИ ТОВА ГО ИМА САМО ЛГБТК ОБЩНОСТТА !1!!!ТИ ОТ ТЯХ ЛИ СИ БЕ????

83

Перчо

преди 2 години

И Бойко може да шофира такава машина.

82

Българин

преди 2 години

Защо изведнъж от Испания Радев употреби думата "война"? Досега с русофилска упоритост говореше единствено да "конфликт". Радев винаги е бил руска матрьошка и национален предател. Вреден и опасен за България и българите!

81

БZП

преди 2 години

Е, и сега какво? Полетял е на спраката като е пилотирал главно испанския пилот. Испанците са го позволили като културни и възпитани хора. Радев си е начесал егото. Пак да питам феновете му, България какво точно спечели от това?

80

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да направи показно на краля 50 лицеви опори и 5 коремни, щеше да е много ефектно.

79

Анонимен

преди 2 години

Докато Фигуранта си мята крачолите из Европа в Украйна умират хора от снарядите на фашистка Русия...

78

Анонимен

преди 2 години

На Радев му плащат не просто да е проводник на руските интереси, на него му е платено да съсипва България.

77

Анонимен

преди 2 години

НАЛИ СА ТВОИ ПРОТЕЖЕТА, ТИ ГИ СЛОЖИ ТАМ НЕДЕЙ СЕ КРИ

76

Тето

преди 2 години

И както казва дядо ви:И в няколко дена тайно и полека народът порасте на няколко века.И накрая ще се възродим, а и може да станем нормална страна.