148

Таня

преди 2 години

Корав мъж. Браво.

147

ACAB

преди 2 години

Другарю, Zеленски, това пак някакво стенд-ъп-комеди ли е?

146

ало ало

преди 2 години

тоя зеления лъже като д-ърт , ще се изкара най-големия герой на света

145

Детектор на лъжата

преди 2 години

Е, хем в Киев падали руски ракети, хем руснаците пуснали специален десант, за да убие Зеленски в резиденцията му. Ако са искали да го убият, трябваше да насочат просто една ракета. На нисък мъж, когато и да му удариш един шамар, винаги има за какво :) Това последното важи и за Путин.

144

Анонимен

преди 2 години

другия път косъма няма да те спаси джудже :)))

143

Анонимен

преди 2 години

Американските *** болеят за Зеленски. Много им е скъп и безценен. Аз не се вълнувам за Путин, а за руснаците, които наистина обичам. Помагали са ми в трудни моменти и ги харесвам. Най-верните ми приятели са руснаци, а за Путин ме боли нали се сещате какво?

142

До 151

преди 2 години

Естествено,нали тези,които ги измислят,внедряват и финансират са едни и същи.

141

Афганец

преди 2 години

Има такъв случай, когато руските специални части убиха президента на Афганистан през 1979. Разликите с това, което разказва Зеленски са фрапиращи. Тогава руските сили, които щурмуват двореца са 650 души с БТР и и са се намирали в самия Кабул. Никой не е пускал парашутисти над двумилионен град с ПВО и десетки хиляди защитници, за да убият президента. Ако руснаците са искали да убият Зеленски, защо не унищожиха резиденцията му с ракети?

140

Право в целта

преди 2 години

Наскоро четох, че Колумбия е спряла износа за Украйна, но като гледам какви ги дрънка дребното зелено човече, ще излезе, че новината е била фейк.

139

Сега

преди 2 години

Ако бехате хванали сега щеше да има мир

138

Анонимен

преди 2 години

До До българин 146/153 "Кой до кого ще стои ще пише в историята,а тя се пише от победителите." "Победителите" от СССР написаха фалшива история специално за комунизма в България, но ИСТИНАТА пак излезе наяве, а сега излезе наяве и ИСТИНАТА, че КОМУНИСТИЧЕСКАТА И НАЦИСТКАТА ИДЕОЛОГИИ СА БРАТЧЕТА.

137

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Белото не прощава, рано или късно мозъка ти става колкото орехче.......

136

До българин 146

преди 2 години

Кой до кого ще стои ще пише в историята,а тя се пише от победителите.За сега победител няма.

135

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Уникален комик!

134

Шойгу

преди 2 години

Момчетата трябваше да го заловят и после през Хостомел да излязат ама тя стана една...

133

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Голем циркаджия еййй, голем!

132

Анонимен

преди 2 години

До Чудещ се "Също така е неясно какво е станало с тези руски войници." Ясно е, ясно е. Или и ти вярваш на руското МО за боря на убитите руснаци? Нелсучайно си мъкнат с тях подвижни крематориуми. На Сатрапа в Кремъл не му се дават цели 150 долара на семействата на всеки убит войник. Много пари са това за него. Може да си купи с тях нова италианска вратовръзка.

131

българин

преди 2 години

Як президент, за разлика от слабоумния Путин! Путин ще стои до Хитлер а Зеленски до Чърчил! И ще говорим за депутинизация на Русия.

130

ПВО

преди 2 години

Около Киев има доста сериозна система за ПРОТИВОВЪЗДУШНА ОТБРАНА, която не е била унищожена в първите часове на войната. Интересно е от какво са се спуснали тези парашутисти - убийци. Малко за англоезичната публика, която е гледала много екшън филми е това интервю. Той Зеленски си е шоумен или пък може да му се е сторило, че някой му казва, че руснаците, падащи от небето идват за него 😊

129

Анонимен

преди 2 години

Директора на полицията на Киев е с татута немски кръстове