200

Анонимен

преди 2 години

Кирчо качил овцете на влака и тутууу тутууууу отиват да си правят селфи с труповете в Буча. Скоро по билбордовете ще ги видите.

199

до 247

преди 2 години

С достойнство ли ще си платят пенсионерите сметките? Имаме над 2.5 милиона пенсионери. Живи ще ги погребат Киро и Асен.

198

Анонимен

преди 2 години

Ей бранддии, за Американски корпорации, дали сте чували нещо? Някой ще ни копае газа и няма да печели?Вие от коя планета сте?

197

А

преди 2 години

Кървавият руски ботуш се опитва да ни смачка шията. Венсеремус Муууунчо

196

Анонимен

преди 2 години

До САЩВиж ся мой човек, Путин сам си го направи това нещо, САЩ само хвърлиха въдицата, както направиха със СССР в Афганистан, впоследствие СССР фалира :))

195

Анонимен

преди 2 години

До 234 А ти пък си ги чел ли договорите клоун? Всички страни казват,че нямат право на смяна на валутата... само ти панелния гном си се изпъналл да зашитаваш русия. Да не си им адвокат:))) Като неискат да плащаме да се го държат те губят също. Човек трябва да има малко достойнство, а не като русофилитее цял живот роби наведени. Айде да спират газа на цяла Европа, що спират на теб само ? На единствената държава , която Недава оръжие?

194

Гной

преди 2 години

Абе откажете се от всичките си зависимости. Откажете се да спите, да дишате и да се храните. А за полирането на разни части на тялото да не говорим. Защо се оставяте да бъдете изнудвани от една фашистка ДНК молекула.

193

Анонимен

преди 2 години

Т.е. ние не можем да купуваме газа директно с рубли, но можем да го получаваме чрез посредници, които ще плащат в рубли... 22 Септември трябва да се зачеркне от календара, защото независимостта ни е вече една кръгла 0!!!

192

Анонимен

преди 2 години

То излиза,че е по-лошо да те управляват учили в Харвард отколкото банкянски пожарникар...толкова нагъл Министър-председател не сме имали ..дано да се махнат скоро и да си идат у Харвард...

191

Анонимен

преди 2 години

Не е заради рублите. Заради посещението на Киро в Украйна е и заради оръжието. Както виждате Полша, точно там се стоварват доставките за оръжие и България-от където тръгват доставките. При Путин символиката е навсякъде. Той е вманиачен по символиката. Харвардските измамници ще търгуват газ с комисионни. За това не отвориха втора сметка в Газпром. Никой не ги кара да плащат в рубли. Те си плащат в евро, а Газпром си ги конвертира парите. МОШЕНИЦИ, ОСТАВКА!

190

До 232

преди 2 години

Това ли ви е независимостта, че във Враца американски фирми търсят газ с концесия за 30 години? Те ще ни продават после, на каквато цена преценят.

189

Анонимен

преди 2 години

Ехеееей, колко много умни хора по форумите... Браво. Маски Ви сложиха - мълчахте. Затвориха виъ бизнесите - мълчахте. Дискриминационни сертификати Ви сложиха - мълчахте. Експериментални ваксини Ви биха - мълчахте. Газът Ви спряха - мълчите. Сега е време да си пукнем всички заедно. Възраждане направиха протест... Само 2000 човека. Какво да искаш да се промени,да стане по - добре?

188

Анонимен

преди 2 години

Хайде, не се чудете, купувайте газ чрез посредник, така както продавате оръжие на Украйна чрез посредници!

187

Ясно е

преди 2 години

Радев готви преврат за да сложи на власт копейкин, фуражката и ***. Че са още гладни

186

Анонимен

преди 2 години

До 222Не зная кой етъп и кой умен. Но факт е, че ще гладуваме без работа на тъмно, студено и в мръсотия. Между другото в Германия вече обсъждат изключването на газта за битовите потребители, за да има за промишлеността.

185

Без обиди

преди 2 години

До АнонименДлъжни сме, защото тука живеем, и те, Русия, са почти съседи географски. Ако живеехме в Мароко, щяхме да купуваме от Алжир, и много по-удобно щеше да е. Стига безумия.

184

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 222Ти пък кви договори не си нарушавал или си нарушавал... Да не си го чел лично тоя договор? Ама на онея така казаха.... Утре ако ти кажат, че по договора от 734 си бурят?

183

Анонимен

преди 2 години

Евахти заблудените хора има тука, кой го еня за нас? Разберете се България им трябва, защото Русия е отсреща, да ни употребяват като Украйна. Кой разбрал, разбрал. Чакайте, от Урсулата да ви компенсира.

182

Анонимен

преди 2 години

До 226 Дори и да е така Сащ винаги излизат прави. Още преди 15г казаха че трябва да направим алтернатива на руския газ, защото сме зависими и могат да ни слагат на колене. Ето че тези дни дойдоха . Какво самти виновни Сащ, че тука предатели 20г неналравиха 100 м трасета за алтернативен газ ? Охльов гледаш пред носа си... за това си толкова беденн.

181

Анонимен

преди 2 години

Боже, сега разбирам защо са толкова тотално неграмотни управниците ни. Само като чета излиянията на любителите на Кире и осъзнавам че Харвард е един голям въздух под налягане. Хубавото на цялата ситуация е че виждаме нещата такива каквито са, без грим и без маски. И между другото, следващия път като си избирате някой който изглеждал добре за таковане, да знаете че накрая ще бъдете натаковани. Но пък вие за това си ги избрахте!