356

Анонимен

преди 2 години

До нормални работи 377Дано си удържат на думата и скъсат и без това душманския договор с нас, да си починем малко от тех, ама те са си заплюли БГ като задния им двор, ще почнат сега да злепоставят Петков по всякакъв начин :))) За първи път в този нашия непрестанен преход, виждам премиер с топки, не се огъна пред североизточна Монголия, браво :))

355

Анонимен

преди 2 години

До LosHo - Те да спрат газа на Германия, пък да видиш тогава кой колко години назад се е върнал. Немската икономика (а и не само тя) ще "плонжира" както се изрази някакъв там по телевизията.

354

Анонимен

преди 2 години

До Война и газ - За Европа има, да видим за нас ще има ли... :)

353

До 379

преди 2 години

Квото и да ни трябва ще го намерим. САМО НЕ ОТ РАША! ДАЛЕЧ ОТ РАША ЗА НОРМАЛЕН СВОБОДЕН ЖИВОТ!!! НА ЗАПАД!!!

352

Интересно...

преди 2 години

Гейовете от ЕС вече не говорят за "свободен пазар" и търсене - предлагане! :):) Що така?

351

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО - Имаш нужда от психиатрична помощ... Лекувай се... :)

350

Анонимен

преди 2 години

"Фалиралия отдавна Нефтохим е руско предприятие, не е българско, това ли само успя да измислиш :)))" - хахаха Няма смисъл да коментирам с такива като теб. Ти наясно ли си какво ще стане ако Нефтохим престане да работи? Кон или магаре имаш ли? Ако не, да си купиш и да се научиш да яздиш, да се научиш да събираш сено и разни други подробности хахаха Или си взимай центовете за коментарите, или ако са твое лично дело си направи селфи, докато шофираш, защото може да ти е за последно... :)

349

Анонимен

преди 2 години

До LosHo - тоя псалм го въртите 30 годин и нищо! Я сменете плочата! (краварофилити - нали сте стребролюбци , сега двойни надници ли карате? :):) )

348

Анонимен

преди 2 години

До АутКак веднъж не чухме некой да се нарече българофил, то даже един писа, че русофил значело да си български патриот.......смех в залата :)))

347

Дребни детайли ама..

преди 2 години

До Война и газ - те на руснаците не им трябват ресурси да си направят каквото и да е! На богопомазаните гейове им трябват!

346

нормални работи

преди 2 години

Кто влезеш в магазин - плащаш със каквото ти иска магазинера. Иначе няма сделка колкото и да ти се иска!

345

Аут

преди 2 години

Русофили *** и т.н. БЪЛГАРИЯ Е ЕС И НАТО!!! Българите избраха пътя си през 1989г. Път много различен от раша. Раша е аут от България! АУТ!

344

Война и газ

преди 2 години

Руснаците сами спряха финансирането на войната си. Може да е по-трудно, но алтернативни източници на газ за Европа ще има.

343

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 371Фалиралия отдавна Нефтохим е руско предприятие, не е българско, това ли само успя да измислиш :)))

342

евро-терикати!

преди 2 години

Сега пак ше ни се доставя руска газ но ще я купуваме сигурно Австрия - щото тя е по-глупава и няма скрупули да купува в рубли! Егати и хитрия гейски план!

341

Анонимен

преди 2 години

"Да напомня на болните русофилчета, че им зададах въпрос, къде в българската икономика се използва газ, така и не ми обяснихте" - Пич, тука да не сме в училище? Като ти е толкова интересно, има гугъл, има инфо, виж си и ще си отговориш на въпроса. А ако те мързи, това не е мой проблем (не съм русофил между другото, но съм реалист). Само един жокер - Нефтохим...

340

разбирация

преди 2 години

със сибирските шuмnaнзеma няма разлика дали плащаш в долари или рубли. С тия neсоглавци може да се разбере човек само ако им хвърли един як бой.

339

Анонимен

преди 2 години

Да напомня на болните русофилчета, че им зададах въпрос, къде в българската икономика се използва газ, така и не ми обяснихте :)))

338

Анонимен

преди 2 години

"Ако си мисли, че с един газ ще може да шантажира, сбъркал е държавата, ние никога сме нямали нужда от много газ, да не кажа никакво потребление" - Ти може и да не използваш газ, но това не е валидно за цялата държава и икономиката й. Вярно е, че Бг като цяло не консумира особено много, но виж ако спрат газта на Германия и ще стане пълен смях. Пак ще приемаме изпаднали германци да бачкат в Бг хахаха (звучи супер нереално, но знае ли човек...)

337

Анонимен

преди 2 години

"Не искаме да плащаме в рубли, защото ще е по неясен курс." - Това сам ли си го измисли? ... :) ... Има си курс, даже и такива умници като теб могат да го проверят...