27

ПП Премиерът Пародия

преди 2 години

е вече с Изчерпани ходове, по ПП Простата Причина, че за малко над 100 дни, цяла България разбра, че Истина не е Изричал през Живота си, вече никой не му вярва!

26

Арсен Люпен

преди 2 години

Вън БСП от властта ! Кой и дава право да управлява !? Не сме гласували затова !Нинова да си дига партакешите ! Веднага !

25

Кефче ми е

преди 2 години

почва се!

24

Анонимен

преди 2 години

До: Живко от Варна Когато Путин бъде заловен и арестуван или се гръмне като Хитлер в противоядрения си бункер с личния си пистолет!Имаш късмет, че България е вече член на НАТО и ЕС. Иначе Путин щеше да ни прати подводници в Черно Море от които да стреля с крилати ракети по жилищни блокове във Варна с цел "да защити правата на рускоговорящите варненци"!

23

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ изкараха марионетките си.

22

Анонимен

преди 2 години

Евала, само в България, които протестира го хейтим. За това сме на това ниво. Вместо, да се обединим всички,пак се обиждаме.

21

Анонимен

преди 2 години

Сега ще ВИДИТЕ Русия като спре и руския нефт за България, понеже САЩ не ни дава да плащаме в рубли колко ще стане горивото и бензина, и дизела !! Не знаете за какво да протестирате! Трябва да ПРОТЕСТИРАМЕ ВСИЧКИ, БЪЛГАРИЯ ВЕДНАГА ДА ЗАПОЧНЕ ДА СЕ РАЗПЛАЩА С РУСИЯ В РУБЛИ !! ВЕДНАГА

20

Живко от Варна

преди 2 години

Кога ще има рай на земята за нас хората?!

19

АнонимеН

преди 2 години

ИЗБОРИ СЕ ПРОВЕЖДАТ НА БАЗАТА НА РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ!!! А НЕ НА БАЗАТА НА МАШИНИТЕ КОИТО ЕДНО ПОКАЗВАТ КАТО РАЗПИСКА ,А ГЛАСА ГО СМЯТАТ ЗА СЪВСЕМ ДРУГА ПАРТИЯ! 1000 НЕДЕКЛАРИРАНИ МАШИНИ ИМАШЕ ДА ПОДМЕНЯТ ПРАВИЛНО НАСТРОЕНИТЕ ЗА ДА НЯМА СЛЕДИ!

18

Хасан Генов

преди 2 години

Хайде дните на простотоКиро са преброени. Сбогом канадски лъжци! Сбогом Ленче...и да знаеш Леночка тая работа, не е като оная работа, за която си мислиш палавници. Хахахаха сбогом кокорест плагиат. Сбогом бойкикевци войнолюбци.

17

Господарите от Запад

преди 2 години

Мачкай,Киро,че до 2025г България трябва да е максимум 5млн.

16

АнонимеН

преди 2 години

ДА ПРОТЕСТИРАТ И БЕЗ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВОТО Е НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНО С ПАРТИЯ НАЧЕЛО КОЯТО РЕАЛНО НЯМА И 4% ОТ ПОЛУЧЕНИТЕ ГЛАСОВЕ НО С МАШИНИТЕ Я НАПРАВИХА 25% ОТКРАДНАТИ ПРОЦЕНТИ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ И ТОВА ВСИЧКИ С ПОНЕ МАЛКО МОЗЪК ГО ЗНАЯТ !

15

Анонимен

преди 2 години

Давайте момчета идваме и ние. И без това няма газ за да бачкаме.

14

Анонимен

преди 2 години

Да разбираме, че не искат да си плащат горивото на пазарни цени, и не искат да си плащат за по голямото износване на пътната мрежа, което причиняват. Тези другари да ходят да правят бизнес в Северна Корея или Куба - само там остана комунизъмъ :) ... По конкретно това са фирми около ДПС и ГЕРБ. БДЖ го срутиха заради бизнеса с автобусни превози!

13

Анонимен

преди 2 години

Тепърва има да протестират. Това, което беше досега като инфлация и цени е нищо. Сега започва. Сега много хора ще се убедят, колко е важна газта. И за хляба, и за промишлеността, и за другите горива. Лукойл работи на газ.

12

1

преди 2 години

Нас война не ни трябва,канадско-еврейската хунта до една-две години ни е затрила

11

Анонимен

преди 2 години

Чакайте, Кирето днес е зает, има да пътува за Украина

10

НАПЪЛНО

преди 2 години

Измислен протест. От Боко Тиквоко.

9

Много си информиран

преди 2 години

До ЦСКАр: я погледни колко е цената на Урал-а който и днес купуваме от Русия. На нива е от миналата година септември. Но тогава дизела беше 2.20 ....

8

ЦСКАр

преди 2 години

Комунистите нагли 30 години дирижират прехода с техни измислени партии и даже ми говорят за последните 30 години кво станало. Ма1ка ви де6а отровна, бих ви извул вратовете на всичките един по един. Марш към Москва *** мръсни при скпаните ви другари!!!