317

Анонимен

преди 2 години

Ако България спре газа на сърбите ще има нова балканска война. Ей това иска Чичо Сам поредица от локални войни там където има славяни да се самоизбием и после уния западняци да се настанят трайно по нашите и по руските земи. А пък вие *** наивници вярвайте в западната демокрация *** нещастни.

316

До я па я

преди 2 години

То и американските ТЕЦ работят с бг. въглища ама цената е 2 пъти по висока от държавните ТЕЦ. Канадците копаят злато в Африка и дават 15% от добитото а тук 1. 5%. Виждам смарт си, кажи ни що е така? Не са ли съпричастни с нас, че сме им партньори и сме бедни.

315

аз

преди 2 години

Не се бойте, Киро ще дари заплата си и ще си купуваме втечнен газ от ФАЩ

314

Към 402

преди 2 години

Ха,ха браво 402,и тогава да Ви видя всички как ще пишете тук, Путин ще ви забрани и ще влизате в затворите за по 15 години, цените на горивата са вдигнати в цял свят не само у нас, просто трябва да се снабдяваме от други търговци

313

Я, па Я

преди 2 години

Истината е, Че ако ЕС спре да купува петрол и газ от Русия, тя ще се срине за около 1-2 месеца, без никакви приходи на чужда валута. В момента Италия пренасочва доставките на газ изцяло от Северна Африка. Франция направо спря доставките от Русия, Британия също. На рашистите им остана само Германия и централна Европа. А, БГ ако реши може да им занули централна Европа. Тръби с Китай и Индия няма и няма кой да ги построй, а ида се навие някой, ще му трябваът поне 10 г., че и повече.

312

Анонимен

преди 2 години

Агонията на империята на злото ще се отрази и на други държави!Това беше очакван ход от страна на Путин но,ние сме живяли и без руски газ така че и сега ще се оправим без ***.

311

Анонимен

преди 2 години

кой го духа? - БГ, на кой не му пука? ФАЩ. кой пак го изиграха? БГ. Аман от марионетки и продажни политици

310

Анонимен

преди 2 години

Дори през соца ние давахме повече на СССР отколкото поучавахме от тех :))) Зеленчуци от нас ядяха, месо пак от нас, олио, колбаси, пушеха български цигари в Масква, от тех получавахме уверението, че ще ни пазят, от кого ще ни пазят не стана много ясно :))) Тоест получавахме потупване по рамото, един вид ни използваха :))

309

Анонимен

преди 2 години

Путин цели да падне ,Кирчо и копейкина Янев да ни управлява това е план от миналата година тогава Янев беше министър-председател,започна се с тока,газа за Европа....., както в Украйна, Медведчук се готвеше за президент, Митрофанова да отговори сега в Българския Парламент за действията на родината й.

308

Мнение

преди 2 години

Айде много-много да не се спекулира, че Русия изнудвала с газта. А икономическата блокада и присвояването на 300 млрд. резерви нормално ли е? То това не е изнудване, направо е грабеж

307

Анонимен

преди 2 години

майката на който е заработвала в рубли сега ще си проличи.ние от народа рубли нямаме.

306

Анонимен

преди 2 години

До Я, па ЯЛека полека българина взе да проглежда и вижда истината, бавно става това нещо, обаче десетилетия подред ни промиваха мозъчетата рашките, последствията от това си личат и до днес :))

305

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 386 Русофилче, 30 години плаща най-скъпия газ в Европа, а сега се загрижи за цените му. Може би защото пРосия сега се зъби с това демонстративно спиране. Иначе преди цените на газа не ти пречеха, нали?

304

Плащай в рубли,дебил

преди 2 години

Кирчо да почва да плаща в рубли и да тръгне газта, щото иначе снежните топки от Шипка ще му се сторят нежна майчина милувка.

303

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен 376: Така става когато от Масква кажат "Никакви сделки с Вашингтон и ЕС" и нашите национални предатели саботират всеки бизнес. Отделно всичкия бизнес със запада е всъщност с руски компании регистрирани на запад или с откровено мошенически компании с които никои на запад не се занимава. И след това плюнки от кремълските агенти в БГ. САЩ нямат интерес от бедни партньори защото търговия с бедняк не става, а и по линия на НАТО трябва да го закриляш безплатно. Та те така...

302

Анонимен

преди 2 години

Като врътнем кранчето на боковата тръба, нема да има газ за сърбетата и унгарците, но те ще го преживеят, те и без това не ползват много газ, нема страшно "ребята" :)))

301

Анонимен

преди 2 години

,,Когато планината не ще да иде при Мохамед,тогава Мохамед ще отиде при Планината.'' Просто ни кажете къде е най-близкото руско находище на природен газ.И да знаете че ако закъснеете да забиете колчето там,ще има да плащата още 100 години.Русия в момента е ,,обетована земя'',всеки който отиде там и си загради ,,неговото'' после няма да иама нищо.Същото е както в дивият Запад.Възползвай се народе,ти имаш най-голямото право от всички защото там е твоята пра-родина.

300

бай работник

преди 2 години

Изобщо няма да се плашите,нашите братя Евроатланнтици ще ни помогнат на петорна цена. Всичко ще бъде демократично и със ценности хахахахах хахахах хахахах хахаха!

299

Анонимен

преди 2 години

Нищо съществено за икономиката няма да последва от спирането. Просто Русия ще спре да получава от нас 5милиарда евра и 20 милиарда от поляците на година. Доставките ще се пренасочат от други източници, което ще отнеме няколко месеца. От цялата работа ще намажат американците и арабите. На финала ще се случи нещо много важно! Цяла Европа ще се силидаризира с нас и ще спре да купува горива от Русия. Ще се случи това дето искат американците, пълно ембарго на Русия.

298

Я пак Ти

преди 2 години

А ЕС и САЩ са спасителите на света. Те никога не лъжат, нямат двойни стандарти и винаги първо дават на нуждаещите се, дори и това да значи да се лишат себе си от благинки. Какви сме късметлии, че сега напълно ще зависим само от любимите ни приятели. Очаквам рая на земята да настъпи, особено сега когато вече сме напълно зависими от ЕС и САЩ. Чакаме да видим.