85

Русия - смях

преди 2 години

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 2 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.

84

Ленин

преди 2 години

Было бы точно так же смешным нежелание признавать законность войн угнетенных народов против их угнетателей, которые могли бы разразиться в настоящее время, например, восстания ирландцев против Англии, или восстания Марокко против Франции, Украины против России и т. д. Наша партия не боится заявить публично, что она встретит сочувствием войны или восстания, которые Ирландия могла бы начать против Англии, Марокко, Алжир, Тунис против Франции, Триполи против Италии, Украина, Персия, Китай против России и т. д.

83

До 104

преди 2 години

Разчувствах са..Направо *** уби с тази велика мисъл .

82

Естествено ,че

преди 2 години

Ще пращаме оръжия. Това посещение е тотален фарс. Другата седмица ,че се гласува и одобри в Народното събрание. Стенанията и воплите на бсп и *** са не съществени и не значими.

81

Анонимен

преди 2 години

До 102:Айде сиктер с тези "русофили"!Не всички сме русофили само,защото не подкрепяме Украйна!И днес четох как кълнете българските деца,а сега сте седнали да ми говорите за жертви!Как не ви е срам?Толкова лошо впечатление и днес ми направиха украинофилите,че ако можех щях всички да изгоня от България!

80

Анонимен

преди 2 години

Ще преговарят за Брендо , ако вече не се е интегрирал тотално като украинец в тази мафиотска държава холандска организация напомня че зеленски фигурираше в досиетата пандора и е забогатял с 830 мильона от както е президент

79

Анонимен

преди 2 години

Чудя се на хората наричащи яростно русофили другите, които не искат да се изпраща оръжие на Украйна. Мили защитници на демокрацията. Тези българи не са русофили. Те просто не желаят да се взима страна в този конфликт. Те искат мир. Те искат нормален живот в нашата страна, а не родителите им да се чудят как да оцелеят с 300 лв пенсия. Те искат спокойствие и сигурност за децата си. Войната се води на 200 км от нас и знаейки ресурсите на армията ни и продажноста на политиците ни сърцето го стяга

78

Анонимен

преди 2 години

Войната в Украйна раздели света на две. Някои подкрепят Путин а другите избрахме да останем хора!

77

Анонимен

преди 2 години

Как пък от започването на войната нито един репортер или политик не отиде до Болгоград. Да види местната българска общност как живее. Дали имат нужда от помощ, като храна и провизии. Вместо това по цял ден ни надуват главите как трябва да даряваме за украйнските бежанци, как трябва да пращаме оръжие при положение, че и за оглозганите остатъци от нашата армия нямаме.

76

Възмутен

преди 2 години

Е нали обещаха, че докато са на власт няма да пращаме оръжия??? Защо се отмятат тези хора? Едно говорят, друго вършат. Много съм възмутен! Защо се слагат в устата на мечката и я предизвикват тези хора без да се допитват до народа?

75

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Да живее Нейно Величество Русия ! Да живее Животът!

74

Анонимен

преди 2 години

Украинците да го попушат, както казват сърбите. Искайте си всичко от Виктория Нюланд, тя ви е ментор и Байдън син.

73

Анонимен

преди 2 години

Само с посещение в Киев няма да открият какво реално се случва. Да посетят Болгоград първо. Да поговорят с местната общност, да отидат до Донецк, Луганск.

72

Реалност

преди 2 години

Правителството го реши,каза как няма да дава оръжие,но много ги притискат.Ще трябва ако падне правителството да изгоним всички украински бежанци,за да не се пробват на политиката да ни влияят и да правят размирици.Ние сме бедна държава...да си ходят в Германия,защото там имат бъдеще.Даже в САЩ давали кратковременни визи.В България няма да им е добре.Съжалявам,но това е положението.Самите ние си имаме проблеми и не може да даваме оръжие.

71

Анонимен

преди 2 години

Германеца бил жив, въпреки четворното бустериране. Ти ли си оня плешивия, дето маже стъклата от флашмоба бе трроле!

70

Анонимен

преди 2 години

България е една опустошена държава и ако отидете в провинцията ще намерите всичко онова, което виждате днес като опустошение от войната в Украйна. Правителството все повече се изгубва в международните теми по неясни причини и неглижира своята отговорност към българските граждани. Нас ни няма на техния хоризонт! Ние сме предназначени да работим като волове и да умрем в браздата от болести, глад и безсилие! Те искат нашата смърт. Сами виждате колко лесно могат да заселят територията, с каквото си пожелаят и както им е удобно на външните.

69

До 88

преди 2 години

Курбан чорба вечерях.

68

Анонимен

преди 2 години

Хубаво, че ще се запознаят с гледната точка на Зеленски, ама е редно преди да вземат решение да се запознаят с гледните точки на двете страни в конфликта. Така че ако искат да покажат, че са обективни, трябва после да отлетят и до Русия.

67

Германец

преди 2 години

Покажете веднъж в 1300-годишната си история, че имате заченки на гръбнак и топки. Или пак ще се снишите?

66

До78

преди 2 години

Абе ти нещо да не си спонсориран от НПО-та на Америка?